Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 680
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Каква коледна трапеза, аз никоя година не готвя Simple Smile Баща ми и дъщеря ми са именници, по традиция сме в майка ми на маса. Тя, разбира се, готви като за армия, добре снабдена е с големи, здрави кутии и поне три дни след Коледа моят хладилник пращи Wink

Това е положението. Захващам следващия Simple Smile

# 166
  • София, България
И ние ходим при майка ми. Досега бяхме на разходка, пълен кеф, няма никой в планината, всички готвят.

# 167
  • София
Тя, разбира се, готви като за армия, добре снабдена е с големи, здрави кутии и поне три дни след Коледа моят хладилник пращи Wink
Цитат
И ние ходим при майка ми. Досега бяхме на разходка, пълен кеф, няма никой в планината, всички готвят. 
Сега разбрахте ли защо аз нямам време за пъзели по празниците Grinning Но нищо де, то всичко в този свят се върти и се връща Grinning

# 168
  • гр.София
HidhSpeed, много ме дразниш, да знаеш:grinning:
И не готвиш, и време за пъзели имаш, и място за пъзели имаш...направоооо това твоето не се издържа:joy:

# 169
И аз завидях за готвенето... то само готвене да беше и  чистене трябва 😂 аз привършвам втория пъзел, мисля че Toni, го беше споделяла ( простете ми момичета, но още не мога да ви запомня по никове)  та аз няма да го снимам. Светли празници на всички, да пращите от здраве !  И разбира се, място и възможност за мноого пъзели !

# 170
  • София
Ааа, ама ти показвай, тя темата е за това!
Аз днес готвих, сложих украсата и завърших ламите Simple Smile Хубаво изкарване на празника!

# 171
  • Варна
Този Мастър е само 500 части, но си има брокат. Лъщи, блести, джиджана работа, ви казвам Simple Smile

# 172
Ех, и аз такива мечти имах, че по празниците ще редя повече, засега напълно неосъществени Joy Ако не броим пъзелите на детето де Joy
Нищо, утре в ранни зори е моето време, никой не става рано като мен Satisfied

# 173
  • Варна
На Коледа светът е много тих.
Прегръдките се сливат с тишината.
На глас да изрека това – не бих.
В мълчание се случват чудесата...
И всяка обич става споделена,
а всеки миг – подписан със усмивка.
На Коледа забързаното време
се спира насред пътя. И притихва...
И толкова е бяло, че светлее
душата ни – облечена в снежинки.
Човек е нов. И диша. И живее
с една надежда, че вълшебства има,
че бъдещето чака да го сбъднем
по-хубаво, по-истинско, по-леко.
На Коледа към себе си ще тръгнем.
От тиха обич е роден Човекът!
И пак ще се открием там навярно –
сред пътя си по-бял и от снега.
На Коледа светът е благодарност.
И чака да го изречем. С Душа.
-------------------------------------------------------------------------------
Дядо Коледа донесе на детето пъзел, а на мен - още два ❤️❤️❤️

# 174
Честита Коледа момичета. Бъдете здрави и благословени вие и семействата ви.

# 175
  • Варна
Някои да има това и да му се разделя с него на разумна цена?

# 176
  • Срещу планината:)
Светли празници, момичета 🤗(и момче👋)
Спокойни и щастливи празници с най-любимите ви хора❤️
Всички ми казваха, че съм луда, че не си отварям подаръка веднага, но сега е още по-сладко.
Mery_poppins1, благодаря за разкошните подаръци и за търпението 🤗

# 177
  • Варна
Весела Коледа! Christmas Tree Nature Star
Ето го и моят коледен подарък:

Предчувствам нещо много весело с това там кученце... Smile

# 178
Щастливи празници на всички пъзел маниаци! Бъдете здрави, щастливи и благословени! Много вяра и обич в живота ви!

R_Dew, доволна съм, че съм успяла да те зарадвам. Тъй като беше споменала, че нямаш много пъзели си помислих , че 2х1000 е по-добре от 1х1000 😀.Картинката е по моя изчанчен вкус, а другото, което не си снимала е за подхранване на мозъка ( нали му трябват въглехидрати, за да редиш бързо пъзелите) 😉.

# 179
  • Срещу планината:)
Щастливи празници на всички пъзел маниаци! Бъдете здрави, щастливи и благословени! Много вяра и обич в живота ви!

R_Dew, доволна съм, че съм успяла да те зарадвам. Тъй като беше споменала, че нямаш много пъзели си помислих , че 2х1000 е по-добре от 1х1000 😀.Картинката е по моя изчанчен вкус, а другото, което не си снимала е за подхранване на мозъка ( нали му трябват въглехидрати, за да редиш бързо пъзелите) 😉.
Хахах шоко изкушенията не знам дали ще помогнат за бързо редена, но виж за обем на талията, да. Еленчето е закачено🤗
И да 2 в 1 е по - добре от 1 в 1😄
Много се надявах изпращача да ме извади от познатия ми коловоз на картинки. Супер са.

А иначе получих още 2 от приятели

Преди да започна с правенето на Снежанката ей го минито

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 13:08 от R_Dew

Общи условия

Активация на акаунт