Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София, България

Имам предвид косми на животни в пъзела, не твои Joy

# 511
  • Варна
Ох, аз друго разбрах и щях да почвам да си броя косата 😋

След ковида имам як косопад и все живея в ужас, че може да напълня някой пъзел.

# 512
  • София, България
Ох, аз друго разбрах и щях да почвам да си броя косата 😋

След ковида имам як косопад и все живея в ужас, че може да напълня някой пъзел.

Пъзелите винаги са ти перфектни, всеки път се радвам до небесата, че рамката е отделена!

Моята коса взе да пада от стрес още преди да родя (в много стресов проект бях на работа), после като родих продължи да пада, направо се чудя как не съм плешива за вече 7-8 години косопад.

# 513
  • Варна
Като започнах да редя пъзели преди много години, даже не искам да се сещам колко много са, обожавах да редя рамката. Сега рамката ми е най-омразното нещо за редене, не знам защо. Нямам търпение да я направя и да започвам съществената част.

# 514
  • София, България
Наредих го! (беше ми труден да си кажа честно)

Снимката е лоша, но вие сте го виждали хубаво сниман, така че - същото е Joy

# 515
Тези, които не слагат пъзелите в рамка - как ги съхранявате? Дъщеря ми обича много пъзели. Прибирам ги в торбички, торбичката в 2 кутии от Икея (30-тина пъзела по 260-300 части.. въпреки, че частите са малки, заемат място). Изглежда разхвърляно. Мен ме дразни, обаче нямам достатъчно въображение. Мислех да й купя маса с чекмеджета отдолу и да ги нареждаме там, обаче тя е на 5 и не може да си хареса маса... а аз нямам други идеи Rolling Eyes

# 516
  • Варна
В кутиите си ги съхранявам. Много по-лесно и прибрано.

# 517
bubolecheseleche, аз харесвам kallax-a на икеа. По принцип и аз в кутиите ги съхранявам.

Не знам какви са ви кутиите, но Drona, са с точния размер.

# 518
  • София
Божеее, ще гледам да запомня да отделям рамката! Аз винаги смесвам всичко, преди да пратя, за да може другият човек да и има пълното преживяване, както аз съм го имала. Ама обичам да ровя за рамката, пък явно другите не Sweat Smile

Ето го уж трудния панорамен - свърших го за няколко дни и дано утре ми пристигне пратката от Озон Simple Smile 

# 519
Пъзел SunsOut от 1000 нестандартни части - Сладка птичка 😊🧩🦜💜

Пъзел Ravensburger от 1000 части - Дървото на живота 🧩😊💜

# 520
  • София, България
Божеее, ще гледам да запомня да отделям рамката! Аз винаги смесвам всичко, преди да пратя, за да може другият човек да и има пълното преживяване, както аз съм го имала. Ама обичам да ровя за рамката, пък явно другите не Sweat Smile

Ето го уж трудния панорамен - свърших го за няколко дни и дано утре ми пристигне пратката от Озон Simple Smile 

Голям браво за този пъзел, Тони! На мен много ми беше харесал и като отворих на голям екран картинката и се ужасих Joy
Кои пъзели поръча?

# 521
Завърших вчера нашия пътуващ пъзел! Голям кеф беше реденето! Благодаря много на Бухтичка за избора на картинката и на марката, а и за самата идея! Аз до сега Black Sea puzzles не бях редила, харесва ми качеството. Утре го предавам нататък по опашката за редене.

# 522
emjay, много благодаря, че сподели HeartKissing Heart Бързо си се справила Blush

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. ioana_g
6. мона лиза
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava
11. HighSpeed
12. R_Dew
13. Bella98
14. Happy eyes
15. anita7
16. Зори
17. simpatiuh4e
18. Евето
19. Venislava Todorova
20. mimok_l

# 523
Завърших вчера нашия пътуващ пъзел! Голям кеф беше реденето! Благодаря много на Бухтичка за избора на картинката и на марката, а и за самата идея! Аз до сега Black Sea puzzles не бях редила, харесва ми качеството. Утре го предавам нататък по опашката за редене.

А аз как ще си напиша името на такова малко парче незнам Joy

# 524
  • Варна
Слагай инициали само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт