Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 475
  • 907
  •   1
Отговори
# 120
С такива равни, ниски, направо на земята обувки, си прецакваш завинаги стъпалата. Показаните от лейди брин са по-добре, ако се държи непременно на ниски.

# 121
Моля за помощ. Търся си яке-черно,късо. Втален модел,с тесни ръкави. Проблема е,че съм ниска(152см,45кг) и всичките модели ми стоят като чувал. Много Ви моля да ме насочите къде да търся подходящ модел. Благодаря!

# 122
Sunn, от http://rockeds.bg си взех тясно кожено яке, като втора кожа е - предполагам XS ще ти е точно. Аз нося S, но не ми стана най-тесния модел и взех М размер.
Мола на България имат магазин

# 123
Детските магазини.

# 124
  • София
Към марки с petit линии се ориентирай.

# 125
Към марки с petit линии се ориентирай.
Кои марки имат такива линии?

# 126
# 127
  • София
Моля за помощ. Търся си яке-черно,късо. Втален модел,с тесни ръкави. Проблема е,че съм ниска(152см,45кг) и всичките модели ми стоят като чувал. Много Ви моля да ме насочите къде да търся подходящ модел. Благодаря!
Но в момента не е в наличност и трябва да следиш : https://m.aboutyou.bg/p/jdy/simba-4969397

# 128
Ама тя кожено яке ли си търси или зимно?

# 129
  • София
Гледам, че и кожени и предлагат и понеже и аз не съм височка, реших да споделя 😁Може и кожено да и потрябва.

# 130
# 131
"Търся си яке-черно,късо. Втален модел,с тесни ръкави" - в Рокедс има такива - и зимни, и тънки кожени Simple Smile

# 132
"Търся си яке-черно,късо. Втален модел,с тесни ръкави" - в Рокедс има такива - и зимни, и тънки кожени Simple Smile
Благодаря!

# 133
  • Пловдив
За балеринките мери, имам няколко чифта с доста гъвкава подметка и са ми супер удобни. Има доста модели с "гланцираната" подметка, освен, че са твърди може и да се размажеш някъде, ако е гладка повърхност и има вода. Острите, ако са плитки обикновено се отпускат и започват да хлапот, та и на това обърни внимание.

# 134
  • София
Онзи ден изпрах кожено яке на ръка. Нищо му няма. После го намазах с кокосово масло и изглежда чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт