Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 481
  • 907
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам две подобни обувки балерини на Högl. Като цяло предпочитам мокасини или Оксфорд.

Този модел е с възможно най-твърдия и смотан шев по ръба и ми прави рани. Обущарят го "наби" с един чук и пак си е такъв остър и гаден.
Скрит текст:

Този модел е мек и на мен по-удобен.
Скрит текст:

Най-удобни от ниските обувки за мен са мокасините.

# 136
Можеш, защо да не можеш. Аз понякога на клиновете от естествена кожа в последната вода добавям обилно количество подхранваща маска за коса, примерно пълна шепа. Важното е да разтвориш хубаво нещото във водата и тогава да  потопиш дрехата, оставяш поне 30мин. и после без изплакване, оставяш да се отцеди. Така няма изсъхване на кожата, което я прави груба и цепеща се. Без центрофуги и сушилни. Представете си вашата кожа, без подхранване, през зимата и сега си представете вече одрана такава, която няма откъде да си набави мазнина и еластичност. Звучи грубо, ама за друго сравнение не се сетих. После задължително се намазва и изтърква с някаква вид мас- обезсолена. Така кожата се запазва.
Извинявам се, че пак връщам темата след няколко страници.

Това приложимо ли е и за изкуствена кожа?

# 137
Моята пола от изкуствена кожа я гладя. Ползвам кърпичка, ютията е на ниска степен и така действам.

# 138
  • София
Можеш, защо да не можеш. Аз понякога на клиновете от естествена кожа в последната вода добавям обилно количество подхранваща маска за коса, примерно пълна шепа. Важното е да разтвориш хубаво нещото във водата и тогава да  потопиш дрехата, оставяш поне 30мин. и после без изплакване, оставяш да се отцеди. Така няма изсъхване на кожата, което я прави груба и цепеща се. Без центрофуги и сушилни. Представете си вашата кожа, без подхранване, през зимата и сега си представете вече одрана такава, която няма откъде да си набави мазнина и еластичност. Звучи грубо, ама за друго сравнение не се сетих. После задължително се намазва и изтърква с някаква вид мас- обезсолена. Така кожата се запазва.
Извинявам се, че пак връщам темата след няколко страници.

Това приложимо ли е и за изкуствена кожа?
Безсмислено е за изкуствена кожа .

# 139
Аз полите и роклите от изкуствена кожа ги обръщам наобратно и пера на 30 градуса без центрофуга. После съхнат на зачакалка, гладя с ниска степен на ютията и памучна тениска отгоре и са като нови. Якета от изкуствена кожа пера на ръка, после същата процедура.

# 140
Кой от двата варианта ви харесва повече? Имам първия, но се чудя дали да не ѝ сложа един помпон.

Витаминче, абсолютно излишно е да се подхранва изкуствена кожа.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 11:34 от goddess

# 141
Вторият вариант ми харесва повече.

# 142
Две ми харесва повече Simple Smile

# 143
вариант 2 Тази мрежа пред очите не е ли много дразнеща за гледане през нея?

# 144
вариант 2 Тази мрежа пред очите не е ли много дразнеща за гледане през нея?
На мен не ми пречи, защото лесно се наглася дали да гледаш през нея или не. Аз я държа на ниво, средата на горния клепач, все едно имам бретон.

# 145
  • София
Страхотни шапки! От къде са?

Скрит текст:
Кой от двата варианта ви харесва повече? Имам първия, но се чудя дали да не ѝ сложа един пом-пом.

# 146
  • Пловдив
Шапката с помпона ми харесва повече.

# 147
Страхотни шапки! От къде са?

Скрит текст:
Кой от двата варианта ви харесва повече? Имам първия, но се чудя дали да не ѝ сложа един пом-пом.

https://www.asos.com/helene-berman/helene-berman-veil-beanie-hat … fid=17294&r=1
Моята е от тук, ама не отскоро и ми беше подарък. Просто я бях забравила. Брандът е Helene Berman. Но си мисля, че лесно може да се измайстори, ако се намери такава мрежа. Прилича на онези булчинските, ама черна откъде. Бих пригодила още някоя, ако намеря такава мрежичка в черно.

Идеи?

пп. Сложих ѝ помпон вече. Хубавото е, че винаги мога да го сваля.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 11:34 от goddess

# 148
Помпон се пише.

# 149
  • София
Аз понеже рядко гладя, да ви питам. Моята ютия е среден клас, но се наглася сама според плата и не мога да й хвана цаката. И (изкуственото) кожените поли не ги гладя по тази причина, да не ги стопя. Простете за тъпия въпрос - но каква ютия да си взема, че да си нагласявам аз температурата и да мога да си изгладя спокойно дрехите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт