Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 482
  • 907
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Моята е нисък клас и пак си има обозначения за температурата

# 151
  • София
Ами, тя моята изглежда по същия начин и това колелце ме изкарва извън нерви, постоянно изгасва или се сменя температурата и не глади като хората. Искам да е като преса за коса- с градуси. Явно няма Laughing

# 152
Това, че изключва ютията(светване, гасене), не означава, че не глади както трябва, а че е достигнала зададената темепратура и се изключва. Ако нямате добър резултат най- вероятно означава, че температурата, на която сте я нагласили е прекалено ниска и трябва да я увеличите. Другата причина е, че може има проблем с термостата. До сега не съм видяла ютия с обозначени градуси, а с точки(колкото повече- толкова по- силна температура поддържа, или с надписи на вид материя- примерно коприна, памук и т.н.)

# 153
  • Бургас
Имам протектор като пластмасова мрежа-моя го бях взела от Джъмбо. Когато ме е страх за някоя тъкан го използвам.

# 154
Абсолютно си права, ама защо реших, че трябва да го напиша с другото му значение.  Laughing Явно напрежението ми е дошло повече.

# 155
На мен са ми подарявали шапка с подобен тюл и малко помпонче от Турция. Не знам има ли ги още или е минала мода, но ако някой е наблизо до границата...

# 156
  • Somewhere far away
ами не знам дали им е минала модата, но аз си нося шапки с помпон, много ме радват.

# 157
ами не знам дали им е минала модата, но аз си нося шапки с помпон, много ме радват.
Имах предвид,  че не знам дали в Турция е минала модата на шапките с воалчета или още ги продават Simple Smile

# 158
Не знаех, че са били на мода. Всъщност до сега не бях ги виждала.

# 159
О, и аз имах такова чудо с мрежа и помпон (най-после научих и аз), но се оказах груба притежателка и видях сметката на мрежата за една седмица.

При ютиите има и такива, на които са написани материи вместо степен. Например "изкуствени", "памук" итн. За кожата бих я нагласяла като при изкуствените, за да е максимално ниска температурата.

# 160
За първи път виждам и аз такива шапки,хубави са,тази с пискюлчето -повече ми харесва.

# 161
  • София
Знам, че темата не е шопинг, а модни консултации, но в релевантните теми нямам отговор и се надявам на помощ тук 😊 Дайте идея откъде могат да се намерят качествени български пуловери с кашмир, алпака или поне мерино на добри цени.

# 162
Търси в Масимо Дути, ХМ имат понякога.
Съмнявам се, че би открила български такива.

# 163
Дайте идея откъде могат да се намерят качествени български пуловери с кашмир, алпака или поне мерино на добри цени.
Choice предлага варианти https://choice.bg/bg/produkt-kategoriya/jeni/page/4/

# 164
  • София
magia, погледни и този сайт:
http://amayaros.com/category/226/damska-kolektsia.html

Общи условия

Активация на акаунт