Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 494
  • 907
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, препоръчайте ми оформящо бельо, за бедра, т.е като къс клин. Иска ми се да пробвам Grinning загледах едно на Етам в Абаут ю, приемлива цена, но не знам как да преценя дали си струва въобще.
https://www.aboutyou.bg/p/etam/oformyasht-klin-7382554 Това, ама пък май ми се струва късо.

# 166
  • София
Едно време се опитах да се навръ в такова след раждането. Гледах на Ойшо тогава и са супер стегнати. Етам е хубава и качествена марка или поне така съм чувала.

# 167
  • София
Има подобни български по 10-15 лева, в hm също има.

# 168
  • sofia
Момичета, моля за мнение за кецовете Veja. Харесала съм няколко модела, но все са "устойчиви", т.е. изкуствена кожа и това ме спира. Спарват ли? Удобни ли са?

# 169
Има подобни български по 10-15 лева, в hm също има.
Тези от hm са много лошо качество  разтягат се крачолките. Имам на етам и съм доволна!

# 170
Момичета, моля за мнение за кецовете Veja. Харесала съм няколко модела, но все са "устойчиви", т.е. изкуствена кожа и това ме спира. Спарват ли? Удобни ли са?
Отвратително твърди за моя крак и вкус. Изглеждат добре и до там.

# 171
  • София
На ХМ не са добри и не прибират толкова добре.

# 172
  • София
Може, аз съм виждала там, но не съм купувала. Имам българско стягащо бельо, не е лошо. Това на Етам изглежда добре.

# 173
Благодаря ви! Simple Smile

# 174
truetrue,
Mного харесвам концепцията им, имам няколко модела, но не бих казала, че се отличават с удобство. За дълго ходене не са подходящи и не бих разчитала на тях.

# 175
За много години, модерни мами Nature Sparkles

Развихрихме с една приятелка дискусия за пайетите покрай роклята на Херцогиня Кейт от Jenny Packham. Какво мислите за такива рокли? Имате ли дрехи с пайети и доволни ли сте от съотношението цена - качество?

Скрит текст:

Аз имах една единствена черна рокля с пайети, които ми драскаха по ръцете и след нея никога не съм си купувала вече, но много харесвам, ако са с изпипана цялостна визия.

# 176
Няма такива рокли, защото на мен ми стоят пошло. Имала съм разни топове и 1 рокля с пайети, но бързо се отказах да ги нося.

# 177
  • София
Моята първа беше тази година, но не беше с пайети, а просто с бляскави частици 😁

# 178
  • Street of Dreams
Нова година засължително с пайети или ламе, може и пера дори. Но иначе не носямного пайети, защото не ходя по червените килими и не съм кралска особа, а за барове не ми е в стила. Сещам се само за една плетена блуза и един топ със сребърни пайети, който задължително комбинирам с нещо отгоре и става добре. Роклята е хубава, а още по-хубава е сребърната от сайта в линка.

# 179
Имах два топа тип тениска - в черно и златисто, изцяло пайети и не боцкаха - имаха подплата .
Сложих ги по два пъти , мина ми меракът и се отървах от тях.
Носех ги с изчистени дънки , или с цветен пола- панталон.
Обаче се чувствах някак нелепо с тях…
Рокля или пола с пайети не бих носила.

Общи условия

Активация на акаунт