Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 499
  • 907
  •   1
Отговори
# 180
Имах два летни топа с пайети, много ефектни, но пайетите ми бодяха и се разделих с тях.

Сега имам една черна рокля, до коляното, с черни пайети само в  долната част. Нея и на работа я нося, не е официална. Обаче пайетите ми се закачат в чорапогащниците и ги надърпват.
Не са много удачна украса за мен.

# 181
Нямам и не помня да съм имала дрехи с пайети. Може и да харесам на друг, но на себе си — не вярвам.
Ако ще е нещо лъскаво, най-приемливо ми е да е златисто и да е ала празнично.
От Jenny Packham, бих си избрала тази рокля:

Или тази, ако може обаче като подарък:

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 20:32 от Аня Филипова 649504

# 182
За НГ/Коледа задължително слагам пайети, брокат на очите, бляскави обеци. По тези празници обожавам.
В останалото време по-скоро не. Но имам едно потниче, цялото с пайети и с тънки презрамки. За лятно парти съм го носила с удоволствие с бял панталон.
От пайети до пайети има огромна разлика. Не трябва да са евтинджос. Различно блести 😀
Та - да, харесвам и нося.
А Кейт изглежда като Императрица с тази рокля. Ослепителна е!

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 08:15 от HappyRSmile

# 183
Едно е потниче с пайетки и съвсем друго роклята на Кейт. Едва ли някоя от нас има нейния лайфстайл, че да носим такива рокли, а тя изглежда ослепително с тази рокля.

# 184
Честита Нова година!

Рокли с пайети или от златотъкан плат харесвам много; за човек да се чувства комфортно в тях и да изглежда наистина бляскаво трябва да са супер качество. Много красива визия се получава Simple Smile но рядко се осмеляват жените, което ми е странно - в детската градина е пълно с принцеси - повечето мечтаят за дълги рокли и коси,  после тръгват на училище, принцесите се скриват, малко се показват на бала и сватбата и през по-голямата част от времето дънки и тениски

За Нова година винаги бляскаво плюс нови червени бикини
От От Jenny Packham и аз искам розовата рокля Simple Smile

Роклята на Кейт не ми харесва - сякаш е свалила пердето и се е увила с него

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 00:26 от Al Georgieva

# 185
  • Пловдив
Баш такъв тип рокли не притежавам.
Кейт не я харесвам, но тук е топ.

Имам дрехи иначе с пайети, дори и обувки и си ги нося с кеф.
Няколко са се случвали да ми драскат или да ми боцкат и сме се разделяли.

# 186
  • София
Имам една права черна рокля цялата в черни пайети. Елегантно стои, само веднъж съм я слагала.

Не ми харесва роклята на Кейт. Просто пайетите и перата за мен трябва да са в черно. Иначе ми минават границата за блинг блинг.

# 187
Имала съм една единствена рокля с пайети, като цялата е в пайети. Подплатена е и не ми боцка нищо. Обличала съм я на една сватба и на една коледна фотосесия, че цветово бе подходяща.

# 188
Моите бяха евтинджос, обаче стояха добре.
Доскоро можеха да се намерят в НМ .
И не ми пречеше да ги нося по паркове и горички, с кецове. Даже така повече ми харесваха от съчетание с ток и панталон.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 13:59 от Mateah

# 189
Аз за първи път отимах бляскава рокля сега, за тази НГ. Случайно я мярнах в едно магазинче, евтина. Не са точно пайети, но блести, без да е твърде натрапливо; черна е, кръстоска между тези два модела (т.е. има лек набор около корема, с дълъг, но не прилепнал ръкав, с деколте по врата):

П.П. Като цяло харесвам стила на Кейт, а  тази рокля е ослепителна и много подходяща за повода (поне според мен).

П.П. 2 Честита Нова Година на всички! Здраве и късмет!

# 190
Едно е потниче с пайетки и съвсем друго роклята на Кейт. Едва ли някоя от нас има нейния лайфстайл, че да носим такива рокли, а тя изглежда ослепително с тази рокля.
Е, тя е бъдеща Кралица, ние сме си нормални жени Blush Но има красиви рокли с пайети, които не са 10.000 паунда. Hugo имаха скоро модели за по триста евро. Мен наистина ме спира единствено лошият ми опит с драскането по ръцете (имам предвид външната страна).

# 191
  • Street of Dreams
Мен ме спира материята, върху която се правят. Всички ги обличам по веднъж. Бях си взела страхотно боди с гол гръб, с дискретно черно и сребристо ламе. Прибрах се от клуба цялата надърпана - от часовника, от пръстените, от гривните. Толкова чувствителна материя, не можеш да я докоснеш. Дрешката с пайети е върху плетка - докато се усетя да сваля бижутата и се надърпа още при първото обличане. Много ме хваща яд.

# 192
Защо си причинявате това Wink Винаги е "евтино", претенциозно, помпозно, не на място, неудобно, боцкащо и провокативно.  Бляскав може да бъде детайл, но цяла дреха...

# 193
Евтини не винаги значи лошо. Всичко зависи как го носите. Някои изглеждат като вехтошари независимо от това какво ще облекат. Други пък изглеждат като милион долара с евтини дрехи. Харесвам пайети, независимо от това че нямам нито една дреха с пайети.

# 194
  • София
Моята е ето тази:

Купих си я от Манго на Черния петък за 13 лв. и не съжелявам изобщо, но си беше предвидена за НГ де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт