Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 501
  • 907
  •   1
Отговори
# 195
Мъча се до се сетя една бг фирма, коята шиеше много готини рокли, в Сф, във фейса ми излизаше, разкроени, плътни, стилни, някакво ателие беше... Помагайте

# 196
  • Street of Dreams
Мъча се до се сетя една бг фирма, коята шиеше много готини рокли, в Сф, във фейса ми излизаше, разкроени, плътни, стилни, някакво ателие беше... Помагайте

Ателиани мисля се казваше.

# 197
Не, друга е, Станкова майката беше често с техни рокли

# 198
Защо си причинявате това Wink Винаги е "евтино", претенциозно, помпозно, не на място, неудобно, боцкащо и провокативно.  Бляскав може да бъде детайл, но цяла дреха...
А защо не?
Дрехата не е ли детайл от облеклото?
“ Евтино” съм виждала да изглежда жена, пазаруваща само от маркови магазини и бутици в САЩ.
А лошо ли е да изглеждаш провокативно?
Моите не бих ги носила, ако закачаха и боцкаха, даже обратното - подплатата беше супер приятна.
Но след две обличания ми мина меракът да съм фешън, вероятно защото чух и мнение като това.

# 199
  • София
Ами лично на мен ми се прищя тази година да съм по-лъскава Simple Smile Не ходя с подобен тип лъскотии всеки ден, но пък реших тази година да е така. Всеки сам си преценява.

# 200
“Всеки сам си преценява” било фраза на годината Simple Smile
Няма нищо лошо в лъскавото, стига да има къде да го носите.

# 201
  • София
Естествено. В край на сметка всеки е различен и това, че на някой не му харесва лъскаво не значи, че на друг няма също Simple Smile Не мога цял живот да се съобразявам с другите и тяхното мнение. За едни е евтино за други не Simple Smile

# 202
Проблемът на блясъка е, че трябва да ядва от вътре и да се носи с много класа,която също трябва да е дълбоко заложена на носещия.
Роклите показани от Витаминчето са прекрасни. Всяка година по декемврийските празници се заплесвам по такива, но не нося, просто защото ги чувствам чужди. Обективно много красиви, но за някой друг.

# 203
  • София
Моето усещане си беше такова въпреки, че си бяхме вкъщи и празнувахме с децата.

# 204
Амммм, вътрешното усещане е важно разбира се, но според мен в случая с роклите с пайети и подобни формите на жената играят голяма роля.

# 205
  • София

Mary Оrton е еманация на класа, вкус и интелект, прозиращ дори в най- лъскавкото облекло. Много я харесвам. точно такава е и моята рокля с пайети. И точно от тази снимка мми се прииска да имам рокля с пайети, а те са нещо, което по принцип не понасям. Но когато ми се отвори възможност и намерих добър модел, си взех.

Не е винаги евтино и помпозно. Аз години наред бях противник и на животинските мотиви, но на мен не ми стоят предизвикателно и евтино. И си взех няколко дрехи с такива. Според мен как стоят тези граничните дрешки зависи основно от излъчването на човека.

# 206
Харесвам пайети, независимо от това че нямам нито една дреха с пайети.
^^^ И аз! Grinning

Не е винаги евтино и помпозно. Според мен как стоят тези граничните дрешки зависи основно от излъчването на човека.
^^^ Абсолютно съгласна!

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 22:52 от Agent Provocateur

# 207
Не харесвам дрехи с паети, никога съм нямала...е ако бях принцеса друго щеше да бъде!

# 208
Не нося пайети. Мен даже и лъскав маникюр ме дразни, какво остава да се докарам цялата така 😂
На много, много малко хора им стои такова нещо без да избива на кич.

# 209
Абе, то и на мен оувърсайз дрехите, грубите маратонки и боти и актуалните кожухчета ми граничат с кича, но хората си ги носят, защото им харесват.
Следя някои от блогърките в Инстаграм, една Киара Ферани е 99% кичозно облечена по моя вкус. Ама това не пречи 34528563 човека да припадат по аутфитите ѝ в коментари.
“ На вкус и цвет товарищей нет”.

Общи условия

Активация на акаунт