Августинки Тема 2

• 24 514
  • 695
  •   1
Отговори
# 195
Аз днес влизам в 6 седмица по календра на приложението и още нямам никакви симптоми освен чувствителни гърди, което ме вкарва във филми и притеснения дали всичко е наред , а съм на преглед чак на 7.01😔

# 196
Момичета, след като установихте сърдечна честота, след колко време ви беше записан следващият час?
На мен доки ми каза, чак след месец, дефакто следващият ми преглед е на 21ви януари, но ми се струва много далечен.
Въпроса ми е, нормално ли е чак след месец да се прави?
На 2 седмици са прегледите обикновено сега до 12с

# 197
Момичета, след като установихте сърдечна честота, след колко време ви беше записан следващият час?
На мен доки ми каза, чак след месец, дефакто следващият ми преглед е на 21ви януари, но ми се струва много далечен.
Аз ходя на 10 дни,но аз съм след инвитро процедура и е по мое желание. Иначе съм се уговорила да хода на 2 седм при този който ще ми следи женската консултация! Веднъж в месеца е стандартен преглед при водене на нормална  бременост.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 18:00 от Милото

# 198
На мен ми казаха също след месец ако нямам оплаквания, но ако искам мога да отида и по-рано.
Другата седмица, ще ходя да си видя точката как расте,  не бих издържала цял месец:heart_eyes:.

# 199
  • София
Мен зa втори преглед ме извикaхa две cедмици cлед първия. До колкото знaм първия тримеcтър cе ходи през две cедмици(не че е зaдължително, проcто повечето cлучaи, зa които знaм ca били тaкa), a cлед товa веднъж в меcецa aко нямa оплaквaния и не е риcковa бременноcт.

# 200
На мен ми казаха също след месец ако нямам оплаквания, но ако искам мога да отида и по-рано.
Другата седмица, ще ходя да си видя точката как расте,  не бих издържала цял месец:heart_eyes:.

И аз не мога, така или иначе доки, който ме следи не работи със задравна каза, затова, че ми предстои записване на женска консултация другата седмица и ще ме прегледат, просто още не съм решила къде.

# 201
  • София
Маноела, за подсеченото опитай джинджира алба. Много помага, препоръчвам го и после за бебоците Simple Smile

# 202
Аз днес влизам в 6 седмица по календра на приложението и още нямам никакви симптоми освен чувствителни гърди, което ме вкарва във филми и притеснения дали всичко е наред , а съм на преглед чак на 7.01😔
Аз нямам абсолютно никакви симптоми, даже и чувствителни гърди, а съм в 7 седмица. На преглед трябва да ходя чак около 12.01. Но дотогава мисля да говоря с моята докторка, че сега беше отпуска и ходих при друга. Не, че нямам доверие и на тази, но си предпочитам моята. А и тази при, която ходих сега изражда и ще се получи кофти ситуация като и кажа, че искам задължително да раждам при друг. А и моята гледа всеки път на ехограф без допълнително заплащане. Абе следи ми двете бременности и пак нея си искам. И сигурно съм една от малкото, да не кажа единствената, която ако се стигне до там знам къде и при кого ще раждам.
Все още ми е твърде странно, че съм бременна, нямам никакви симптоми и не се чувствам бременна, а предните два пъти знаех, че съм забременяла още преди закъснението. Може би защото сега не е планирано се чувствам така.

# 203
Днес бях на преглед оказа се ,че розовото ми зацапване е било заради отлепване на плацентата .доктора каза без тежък труд и повече почивка и лежане ... Някой има ли подобен казус и много ли е притеснително Sad

# 204
Аз от днес съм в 7ма седмица и също съм от безсимптомните, но вече не се притеснявам, приела съм, че е възможно и не е задължително нещо да не е наред. В началото имах придърпвания ниско долу всеки ден, мислех че са заради разтягания на матката, оказа се че имам киста 4см на десния яйчник, започнах да пия Дуфастон и спряха. Гърдите ми може би леко си промениха формата и има дни, в които са по-чувствителни, но в никакъв случай болезнени или напращели.

# 205
Здравейте, момичета! Аз нещо съм пропуснала новата тема и се чудя защо нямам никакви известия… Пожелавам на всички да бъдете здрави и благословени с едни здрави и пухкави бебчета през следващата година! ❤ Аз вече съм 9 с. + 4 дни. Съжалявам, че не съм видяла още вчера новата тема за да се успокоя, защото не съм само аз с намаляне на симптомите. От два дни и моите симптоми почти изчезнаха, включително и намаля и без това малката болка в гърдите (даже на моменти са си без напрежение изобщо). Направо изпаднах в ужас и днес веднага на лекар. За щастие малкото човече си беше там и даже успяхме да видим като си мърда. И разбира се по законите на Мърфи пред кабинета ми стана лошо, а като се прибрах и свалих сутиена отново имах лека болка в гърдите…Иначе и аз съм адски подута и нищо не ми е удобно освен пижамата. Май по-рано ще минавам на дрешки за бременни. Тази вечер за първи път си хапнах с удоволствие вечерта и храната имаше вкус на храна 😂. Ние вече казахме на семействата на Бъдни вечер. Никой не очакваше, защото всички знаеха, че се готвя за цветна снимка и евентуално още изследвания. Беше емоционално и много хубаво. Май вече е време да се поуспокоя и да повярвам в нашето чудо! ❤

# 206
Здравейте, момичета! Аз нещо съм пропуснала новата тема и се чудя защо нямам никакви известия… Пожелавам на всички да бъдете здрави и благословени с едни здрави и пухкави бебчета през следващата година! ❤ Аз вече съм 9 с. + 4 дни. Съжалявам, че не съм видяла още вчера новата тема за да се успокоя, защото не съм само аз с намаляне на симптомите. От два дни и моите симптоми почти изчезнаха, включително и намаля и без това малката болка в гърдите (даже на моменти са си без напрежение изобщо). Направо изпаднах в ужас и днес веднага на лекар. За щастие малкото човече си беше там и даже успяхме да видим като си мърда. И разбира се по законите на Мърфи пред кабинета ми стана лошо, а като се прибрах и свалих сутиена отново имах лека болка в гърдите…Иначе и аз съм адски подута и нищо не ми е удобно освен пижамата. Май по-рано ще минавам на дрешки за бременни. Тази вечер за първи път си хапнах с удоволствие вечерта и храната имаше вкус на храна 😂. Ние вече казахме на семействата на Бъдни вечер. Никой не очакваше, защото всички знаеха, че се готвя за цветна снимка и евентуално още изследвания. Беше емоционално и много хубаво. Май вече е време да се поуспокоя и да повярвам в нашето чудо! ❤

Колко хубаво 😍❤😊С теб сме от една друга темичка,през колко терзания преминахме заедно…… и си давахме кураж една друга❤

# 207
Аз бях на 22. 12 на 2ри преглед и на 13.01 съм на 3ти. Не сме говорили за фетална морфология, ще я питам на следващия преглед и нямам търпение вече..

# 208
Да, определено подкрепата в него момент ми се отрази много добре. Радвам се, че стигнахме до тук и продължаваме смело и щастливо напред! ❤ Дай Боже всички да си гушнем здравите бебетата догодина! ❤🥰

Аз ходя на 10 дни,но аз съм след инвитро процедура и е по мое желание. Иначе съм се уговорила да хода на 2 седм при този който ще ми следи женската консултация! Веднъж в месеца е стандартен преглед при водене на нормална  бременост.

# 209
Съчувствам ви за гаденето.Това и вода да не можеш да пиеш не е работа.Много внимавайте да не се обезводните.Ако трябва питайте да ви изпишат някакви прахчета - хидратин имаше някакви май.
Аз успях да се свържа с лекаря , който ми вдъхва голямо доверие и отидох за второ мнение при него.Каза ми да пия по 2.5 литра вода на ден.Пусна ми доплер и кръвотока не е добре.Изписа ми още добавки за пиене към ацетизала .Смени ми дуфастона с утрогестан , защото при тромбофилия било противопоказно да се приема прогестерон орално и в общи линии сега от 3 неща ,които пиех , вече пия 8.  Не са прекрасни нещата  ,но според него с новата терапия ще се оправят.Плацентата ми е малко ниска и най - вероятно оттам е било зацапването.Елънче , може и при теб да е нещо такова.
Слюнкоотделане имах с неуспешната Б.Хрусках солети(може сухари,кубети,бисквити).Гадно е е
,но е нормален симптом.
Добре дошла на последната включила се в групата, честито на виделите сърчице!Моят преглед след пулса е назначен за месец по - късно също,но както казах снощи ходих при друг лекар.
Маноела , радвам се , че вече си по - добре !

Общи условия

Активация на акаунт