На пазар във Варна - тема 67

• 43 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Да и аз там видях, много са талантливи

# 76
  • Варна
Много я обичам и аз тази група!
Доста често поръчвам като намирам страхотни неща там, винаги изработени с внимание, любов, често подаръчета към поръчките.

Освен в Декатлон и магазина срещу басейна Приморски,  къде другаде има избор на плувни очила?

# 77
  • Варна
В Спорт депо дали няма да има?

# 78
Спиидче
Днес отидох до обущаря който препоръчаш, на дринов/столетов (Този, на ПеткоЮ.Тодоров не работи, опитвах3-4пъти че ми е по-удобно, но безрезултатно).
Обущаря на Дринов/Столетов се оказа жена. Да не съм сгрешила мястото?

Рамкирането на Кюстенджа е страхотно  като цени и качество. Препоръчвам. Само паспарту не правят. Иначе гледах рамки и в Икеа в различни размери, набелязах ги ако нещо ми потрябва от днес за днрс.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 17:00 от _re_ge

# 79
  • Варна
Не си сгрешила. Обущарят е мъж, той работи поръчките. Жената само стои там, приема и издава.

# 80
Не си сгрешила. Обущарят е мъж, той работи поръчките. Жената само стои там, приема и издава.
Съсипаха едни обувки на синът ми с този принцип на работа. Тя недоразбрала или не добре предала на мъжа. И в резултат скапана работа.

# 81
Обущарят в Гранд мол е топ за мен поне.Забравих му името,аременец е,сестра му държи ателие Джема на Сливница.Носих онзи ден маратонка за една кръпка на Съборни при обущаря,но за една кръпка кой да в върши работа.Но за сериозни неща,само в мола.

# 82
Благодаря Спиидче!
Проблем ми е че не ми трябва обущар а чантар, затова специално писах тук и записах всички препоръки.

# 83
Чантар-ателие Джема на Сливница.

# 84
  • В центъра на моретата
Ателие за поправка на чанти има до джамията на ул. Велико Христов. Носила съм там за смята на ципове и съм доволна. (всъщност нямам база за сравнение с други места)

# 85
  • Варна, Пловдив
Здравейте, можете ли да ми кажете откъде да купя 2-3 парчета торта без млечни продукти, само това е изискването, да е без никакви млечни. В "Майка Зайка" няма да правят в близките дни. А ми трябват до неделя. Благодаря

# 86
Здравейте, можете ли да ми кажете откъде да купя 2-3 парчета торта без млечни продукти, само това е изискването, да е без никакви млечни. В "Майка Зайка" няма да правят в близките дни. А ми трябват до неделя. Благодаря

Cherry by Mary...

# 87
Да добавя и Maggies Sweets .Купувала съм за гости-вегани,останаха очаровани.

# 88
Някъде виждали ли сте Кверцетин? Липозомен търся.

# 89
ЛЛ прекрати дейността си поради напредване на възрастта, търся си читав личен лекар , който да ме приеме, плюс дъщеря ми. Срещнах няколко отказа, така че..... превръща се в проблем вече.

Общи условия

Активация на акаунт