На пазар във Варна - тема 67

• 43 947
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Препоръчайте добър водопроводчик.

# 586
  • Варна
Аз съм ходила при Бъчварова, не е лоша.

# 587
Глас и от мен за д-р Мариела Бъчварова, много е внимателна и компетентна. Определено не е от тип лекари, които веднага изписват лекарства. Дава съвети във връзка с храненето, защото реално то е в основата на доброто здраве.

# 588
  • Под Слънцето
Като сме на тема лекари, кажете какво да искам да ми пуснат за холестерол, моля.
Преди операцията ми анестезиологът ме разпитва, дава насоки, ама аз бях толкова отнесла какво ми предстои на следващият ден, че не запомних. А контакт с него нямам за да звъня да го питам.
Честит празник, момичета и по-малко посещения по лекари!

# 589
Преди 2 седмици правих в Лина пълни кръвни изследвания. Има и холестерол включен в тях. Виж на сайта им промо офертата.

# 590
  • Варна
Те холестеролите са няколко вида май. Питай на място в лабораторията какво върви към тях.

# 591
Пуснете си холестерол (общ) и триглецириди,  HDL - това е добрия холестерол и LDL - лош холестерол.

# 592
  • Под Слънцето
А така! Благодаря ви!  Утре личната ще има да пише едни фермани..

# 593
  • Варна
Препоръчайте добър водопроводчик.

088 878 6536 - Васко ВиК

Много сме доволни!
От години само на него разчитаме за къде ли не и за какво ли не.

# 594
  • Варна
И аз съм го викала вкъщи, много съм доволна Simple Smile

# 595
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тъкмо навреме ми дойде дискусията за ендокринолог. Аз съм диспансеризирана при Магърдипян и хич не съм доволна. Плямпа си неговите работи и това е. Два месеца чакаш за час,е най-накрая на 15 март ще отида на преглед да видим какво ще ме излъже. Междувременно си взех и направление за ендо и ще пробвам при Бъчварова. Благодаря ви.

# 596
Тъкмо навреме ми дойде дискусията за ендокринолог. Аз съм диспансеризирана при Магърдипян и хич не съм доволна. Плямпа си неговите работи и това е. Два месеца чакаш за час,е най-накрая на 15 март ще отида на преглед да видим какво ще ме излъже. Междувременно си взех и направление за ендо и ще пробвам при Бъчварова. Благодаря ви.

Познавам го малко Магардичян, по мое мнение беше доста самонадеян и арогантен, все още ли е такъв?
И аз посещавам Бъчварова, доволна съм.

# 597
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Познавам го малко Магардичян, по мое мнение беше доста самонадеян и арогантен, все още ли е такъв?
Същия си е. Бог да я прости бях при майка му и впоследствие той и взе пациентите. То хубаво ми продължи диспансеризацията ама насреща - нищо..

# 598
Освен Мъфин, други отворени кафета сутрин 7. 30?

# 599

Същия си е. Бог да я прости бях при майка му и впоследствие той и взе пациентите. То хубаво ми продължи диспансеризацията ама насреща - нищо..

Какво значи плямпа си неговите неща? Какво разбирате от ендокринология като цяло, за да му давате оценка? Аз съм редовно при него от три години, той ми откри и проследява възлите, назначава ми изследвания и всичко каквото трябва. За пръв път чувам някой да не е доволен и затова питам защо.

Общи условия

Активация на акаунт