🤍 Ергенът 🤍

• 120 007
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 605
Не ми се търси сега, но Александра май е на 36 години. Но това пак не я прави стара мома...

# 1 606
  • Асеновград
Едната вика ДЯВОЛА НОСИ ПРАГА, НАЛИ ЗНАЕШ. Мухахаха, ни моа!

Хаха това съм го пропуснала.
Момичета ще има много смях , с тези кухи лейки.                                                                                               
А оная без гащите , просто ми е фаворит... Как се намериха с другата умница Дениз?
На чаша вино ще хвърлям по едно око за сеир.

# 1 607
Извинявайте, че май сте го коментирали(не успях да изчета всичко назад), но да попитам коя е тази, която обижда в промото за следващия епизод? Не успях да разбера коя е, а прегледах визитките на всички. Не е истина какво прави гримът. Grinning Иначе, Александра я познах. Красива е и без грим, има някакво екзотично излъчване.

И да питам още нещо, само на мен ли ми направи лошо впечатление, че повечето са бански с прашки? Хубави тела видях, но ми е доста кухо да си показваш задните части в национален ефир. Чудя се как не им е неудобно.

# 1 608
  • София
Между другото, на пръв поглед наистина изглежда странен изборът да даде розовата роза на дамата от АЕЦ. Изглежда състарена и не е някаква красавица. Но ако погледнем реално, тя е може би най-улегналата със сериозна работа.

Според мен посланието на розовата роза трябваше да е "дава се на тази дама, която най-много го е впечатлила и има най-голям шанс", но той го промени на "давам я на тази, която наистина ми харесва, но няма никакъв шанс". Просто, за да я накара да се почувства специална, въпреки, че знае, че не би я избрал. И съвсем нормално - тя прилича на по-голямата му сестера. Иначе ми е приятна, но сред останалите няма никакъв шанс с него. И, ако наистина го е направил само, за да я накара да се почувства специална дори за момент, за мен това е много мил и хубав жест

О, те тепърва сигурно ще се подаряват розови рози. За мен символът беше, че го е впечатлила. Доколкото разбрах, това значи и, че със сигурност не отпада този ден. То за реален шанс повечето нямат, ама нали трябва да постоят, за да става предаване.

На мен по-безквусно ми беше това с целувката. Едвам са се запознали, ще се целуват. А то толкова принудено, толкова неловко, по заявка на сценаристите вероятно. Ама това е само първото от много такива, убедена съм. Бая кринч ни чака.

# 1 609
Само не разбрах защо половината момичета нямаха визитки, щеше да е интересно.

Момичето, което кряка си е точно Дениз.

А момичето с черно-белия бански е Ева.

# 1 610
  • SF
Е, точно нещо такова беше това с розите. Жената беше мила, притеснена, той също. Жената с розовата роза остава наравно с останалите червени рози. Розовата роза може само да разжужи кошерът, нищо по-специално.
Едната най-неочаквано се сдоби с розова роза, друга с целувка - чисто телевизионистични похвати, които да накарат публиката да бъде изненадана, възмутена, любопитна, прикована за екраните в очакване на обрати.
И обрати ще има. Тази с розовата роза скоро ще си замине. Предполагам, че и тази с целувката. По красота и двете са някъде из средата - грозни не са, но и хубавици не са.
Той и Ергенът не знае как да се държи и чака да му подскажат. Такава им е и уговорката: бъди красив и мълчи. Ние ще сме зад гърба ти. Като свърши предаването, се ожени, за която искаш. Съспенс ни е нужен, изненадващи обрати и публиката да не бяга към Нова тв и техните любовни предавания.

# 1 611
На мен майката ми харесва. Мисля, че Марта се казваше. И тя май има нещо правено в устата, но въпреки това, ми се стори привлекателна и интересна. Знам, че думите й за това, че още не знае какво й харесва, защото е била прекалено заета с детето сигурно не са се харесали много, но аз пък оценявам искреността. Също ми допадна, че избра различен стайлинг, а не типичната рокля. Но поне аз си мисля, че детето ще е проблем, поне в смисъла на това, че Виктор доста я хареса чисто визуално, но момента, в който тя спомена дете, изражението му се промени.

Не бих казала, че това ме възмущава, но леко ми стана смешно, че в предаването има големи жени на по 30-35 години, но и момиченца на по 20, които говорят за връзките взе едно са вряли и кипяли в тях Grinning особено едното дете, което казваше как мъжете се страхуват от нея и ми стана смешно какви мъже изобщо е виждала на 20 години, освен момченца на нейните години, или най-много някакви дъртаняни, които се влачат покрай ученички.

# 1 612
  • гр.София
Наум няма и добра дикция,според мен, Андариел да се изкаже.
Той син ли е на Шопов- син?
Така.За Александра.И аз много я харесах,на Дж Робъртс ми мяза.Потърсих я в Гугъл, има десетки видеа в ютуб, прави се на терапевтка. Погледах,послушах , и нея я пере сачмата.То са превземки и глупави приказки. И дар слово няма. Но е позитивна поне.
Цъкнете я- Александра Гърдева.

# 1 613
Чудно предаване!
Смях и забава, особено след натоварен работен ден.
Така че, аз ще гледам.
Психолозите добре са си свършили работата. Кастингът е на ниво, Joy като започнем от водещия, преминем през ергена, и стигнем до момите. Тях бих ги разпределила в три групи- пошли, невзрачни и хитруши.
Едно е сигурно, любов в това предаване няма да видим.
Липсва ми Жанчето Осипова. Затова предаване щеше да е идеална.

# 1 614
Наум си е един кифльо, който обикаля де що има предавания и според мен никога няма да се занимава с това, за което е учил. Толкова му личи, че иска да е известен.Баща му си гледа работата и проектите и не виси по разни предавания.
Людмила във визитката си каза"хубави са мацките, но не са ми конкуренция". Самочувствие голямо и особено след целувката. Ако отпадне ще е много изненадана. Simple Smile

# 1 615
Едната най-неочаквано се сдоби с розова роза, друга с целувка - чисто телевизионистични похвати, които да накарат публиката да бъде изненадана, възмутена, любопитна, прикована за екраните в очакване на обрати.
И обрати ще има. Тази с розовата роза скоро ще си замине. Предполагам, че и тази с целувката. По красота и двете са някъде из средата - грозни не са, но и хубавици не са.
Именно, първите епизоди ще гледаме как сценаристите разиграват неочаквани обрати за рекламно време.
Справят се много добре досега.

# 1 616
  • София
Наум каза, че няма да има повече розови рози.
Александра каза, че след 10 дни става на 34 г.

А в чужбина показват ли кадри на Ергена от поведението на девойките? 😀

# 1 617
Людмила изобщо не ми харесва, и с тези брадавици по лицето. Пошла ми беше такава целувка между непознати, бих си я обяснила, ако има някакво силно, първично привличане, но езикът на телата им говореше друго.

# 1 618
Да спомена и за тази позитивност на Ева-тип Алекс Петканова. Не ми е естествена, не вярвам аз на хора вечно нахилени. 😁

# 1 619
  • Matera Italy
Марта ми хареса - била е балерина, модел, снимала е реклами, сега рисува, спортува, не е като само да е била майка и домакиня, както някои искат да я изкарат. Може и да са били спорадични  ангажиментите ѝ, но това няма как да го знаем, като не сме в нейното обкръжение и живот.
Шопов- приятен ми е, човекът е режисиран, може да са му казали да следва обрана линия на поведение, а не да импровизира, ръкомаха и оригиналничи, да пуска шеги и пр. Въпрос на режисьорско решение, така си мисля. И според мен той си е актьор, инфлуенсър, тик-токър, а за лекар - не съм сигурна дали е на практика.
Ния Косара е симпатична, работи, учи, добре се представи във визитката.
АЕЦ е умна жена, но не може да бъде конкурентка и претендентка - не е достатъчно атрактивна и де факто изглежда по-възрастна от 34 г.
От Търново 36-год. може да е нахакана и противоречив образ, може да не е първа красавица, но младее и засега се държи нормално.
Габриела е карикатура, анти отвсякъде, простакеса и елементарна, щом ще коментира чии обувки са 2,50, роклята к'ва била и т.н. , показва липсва на ниво, култура, възпитание. Уви, има и такива, пази, Боже, от такива!
Певицата Ева - не ѝ познавам песните, но ми прилича на напушена и не ми е хубава, не искам да я гледам, гримасите ѝ не ми понасят. Анти  ми е, може и от някакво притеснение да ги прави, но ми е антипатична. Не я искам на екран.
Вики на 20 г. - да махне токчетата , че е неприятно така като стърчи над ергена.
Самият ерген много ми е лустриран, избелени зъби, холивудско излъчване...Казвате, коса присадил, е, ми, значи не е натюр красавец, ами с подобрения. Не мисля, че сам, без предавания, не може да се задоми, може, ама иска слава и да осребри тази слава и затова се е записал.
Зори-тУ , оф, що така някои жени остават в миналото и не се вписват в настоящето, какъвто и бизнес и сертификати да имаш,като си неадекватен на времето и не се усещаш, че си смешен. Не става, сложили са я, за да има "смях в залата". А за клипчето с роклите, пеенето и танците - без думи съм. То дете 1 клас ще е по-гъвкаво и справящо се в танците и извивките от нея. Нелепо.

За ергена- твърде рафиниран в изказванията, като заучени реплики ми звучат.

Александра - к'ва Джулия Робъртс, не, хич не. Тази голяма уста и обикновено лице, не, хич не ми хваща окото, няма да я загледам на улицата. И защо е първо хипнотерапевт, а още не е завършила висшето си - психология, и е на 33 г., а още не е дипломирана. Сложила коня пред каруцата.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 10:50 от Mattera

Общи условия

Активация на акаунт