Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява падането на тапата и какви са симптомите?
Как да различим контракциите от други видове болки?
Какви са симптомите на гнездене в края на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява падането на тапата и какви са симптомите?
Падането на тапата е един от признаците за предстоящо раждане. Тапата е слузесто образувание, което запечатва шийката на матката, и когато тя падне, може да се появят кръв или слуз. Симптомите включват усилени контракции, болки в кръста и корема, които могат да бъдат нетърпими. В този случай е важно да се консултирате с лекар.
-
Как да различим контракциите от други видове болки?
Контракциите по време на раждането се характеризират със стягане на корема, което става все по-болезнено, последвано от отпускане преди следващата контракция. Те се усещат като вълни, които се издигат отдолу. Важно е да забележите интервала между контракциите и дали са на редовни интервали. Фалшивите контракции обикновено спират при лежане или ходене, за разлика от истинските контракции.
-
Какви са симптомите на гнездене в края на бременността?
Гнездене е нормален процес в края на бременността, когато бебето се подготвя за раждане. Симптомите включват силни контракции, коремни и кръстни болки, както и усещане за тежест. Този период може да бъде придружен и от появата на мексикански вълни, които са нормални и предвещават предстоящото раждане.
-
Какви са ползите и рисковете от избора на цезарово сечение?
-
Какво представлява обменната карта?

Сега обаче се е нашашкал, пък и аз също. Повече ме е страх от миналия път. Но то не пита, като му дойде времето ще се ражда. Дано Маги е добре и дано скоро имаме новини от нея! Мен също много-много не ме свърта да лежа, въпреки че се опитвам. Но къщата си има нужда от почистване, особено след малкия звяр. Иначе си пия хапчетата против контракции - още една седмица и ги спирам. Онази вечер баткото така ни стресира като изпи едно от моите хапчета, а те така зле ми действат на мен - разхлопват ми сърцето, свалят ми кръвното и т.н. Звъняхме къде ли не и в крайна сметка от Токсикологията на Пирогов ни успокоиха, че няма да има проблем, да не се притесняваме. Иначе ние го наливахме с течности и му бъркахме в устата, но той не успя да повърне. Това е засега от мен. Аз още не съм пазарувала нищо за бебето, чакам да дойде 37-ма седмица. Желая ви приятен ден на всички и повечко спокойствие!

кога съм ставала аз в 11

.Това е нещото което трябва да нося като ида да раждам, та предполагам, че това е въпросната обменна карта или греша?

къде хвърчите не мога ви стигна брей. Какви са тези раждания, какво е това чудо - аз с последни сили довършвам работата си и нямам време за нищо друго - каква ти чанта, какви ти направления, нищичко си нямам -
.