Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 74 078
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • Mars Hotel
В НФСГ и НТБГ също има паралелки с френски като първи език.

# 106
Френска паралелка има и в 133 СУ ''Александър Пушкин''.

# 107
  • София
Момичета, който знае може ли да ми каже в кои гимназии има математически паралелки с първи АЕ на сегашния 9-ти клас?

# 108
  • София
125то

# 109
# 110
Здравейте!
Моля за препоръки за училища с компютърен или евентуално математически профил/паралелки.
Ситуацията е следната - детето е харесало 51 СУ, но освен него е добре да има и други варианти. Родителите са от 2 години в София и не са много наясно с добрите училища, освен тези от типа на СМГ и езиковите гимназии. Та всякакви съвети ще са от полза.

# 111
  • у дома...
134-то е с добри отзиви за паралелката Софтуер и хардуер.

# 112
  • Сф
134-то е с добри отзиви за паралелката Софтуер и хардуер.
Да, но се учи иврит от всички.

# 113
  • у дома...
С първи английски. Иврит може да не е проблем, ако търсиш добро ниво на софтуерен и хардуерен профил.

# 114
  • Сф
С първи английски. Иврит може да не е проблем, ако търсиш добро ниво на софтуерен и хардуерен профил.
Да не спорим колко е "лесен" иврита  и дали се отдава на всеки. И ако се попадне на строг преподавател хич няма значение, че е втори език. Много деца именно затова не продължават след 7 ми клас там.
Паралелката лежи на стара слава, училището също, донякъде . Нека всеки си прецени, но е хубаво да сме обективни . Впрочем макс/Мин бал '21 може да се види от всеки.

# 115
Здравейте!
Моля за препоръки за училища с компютърен или евентуално математически профил/паралелки.
Ситуацията е следната - детето е харесало 51 СУ, но освен него е добре да има и други варианти. Родителите са от 2 години в София и не са много наясно с добрите училища, освен тези от типа на СМГ и езиковите гимназии. Та всякакви съвети ще са от полза.

ТУЕС, НПМГ(не знам дали все още я има паралелката), 55-то, ПГ по телекомуникации знам аз.

# 116
  • София
ТУЕС и ПГ са професионални, а не профилирани гимназии, а потребителката търси паралелки с профил.

# 117
  • София
Здравейте , търся добро училище с профил Физика !
Има ли нещо да ми препоръчате

# 118
НПМГ върши ли работа? Имат паралелка с профил физика като балообразуващи са или резултатът на областния кръг на НОМ (Мин.60% беше за миналата година), или участие в състезанието на НПМГ.

# 119
  • София
НПМГ върши ли работа? Имат паралелка с профил физика като балообразуващи са или резултатът на областния кръг на НОМ (Мин.60% беше за миналата година), или участие в състезанието на НПМГ.
В СМГ също ще има профил физика тази година, но сме в темата за неелитни гимназии и затова аз лично не посочих НПМГ и СМГ.

Общи условия

Активация на акаунт