Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за протеиновия крем и протеина, които дъщеря ми иска да купи?
Какво мислите за диетата, която дъщеря ми иска да следва?
Какви са препоръките за избор на превръзки за тийнейджърки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за протеиновия крем и протеина, които дъщеря ми иска да купи?
Протеиновият крем и протеинът, които дъщеря ви иска да закупи, може да са проблематични. Те съдържат L-карнитин, който е фетбърнър за храносмилане и други добавки, които може да не са подходящи за нейната възраст и ниво на активност. Освен това сукралозата, използвана като подсладител, може да причини проблеми. По-добре е да я насърчите да спортува редовно и да получава протеин от естествени източници като месо, яйца и млечни продукти.
-
Какво мислите за диетата, която дъщеря ми иска да следва?
Диетата, която дъщеря ви иска да следва, изключва захарта и тестмените изделия, но включва много плодове и зеленчуци. Това е разумен подход; обаче е важно да се обърне внимание на балансирането на храната и да се консултира с лекар или диетолог. Използването на протеинви добавки може да не е необходимо, освен ако тя не е професионален спортист. Важно е да подчертаете, че здравословното хранене и редовната физическа активност са от съществено значение за подрастващите.
-
Какви са препоръките за избор на превръзки за тийнейджърки?
-
Какви са препоръките за здравословна диета за дете, което иска да отслабне?
-
Какви са препоръчителните процедури за почистване на лице при подкожни пъпки?
Ако четеш внимателно ще видиш, че има доста толерантни към подобни неща, но някой по горе беше прав, че на чужди деца съдник няма да ставам. Гледам си моето, но ми е напълно ясно, че за да не я обсъждат на 30-40 години и да се "върти само около филъри и гримове" с празна тиква, то на 13 -1 4 години ясно трябва да и се даде посоката. Правя го без колебание и доста остро понякога. Може да не е съгласна, може да ми противоречи, може и да не направи това, което казвам, но съм длъжна да го направя, защото друг няма да го направи за нея. Не искам после някой да пита: "Това дете няма ли си майка?" Тези 30-40 годишни празногравки са т.н. "магистралки" на 13-14 години с малки изключения.
, но може би трябваше да уточня следното: