Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 57 323
  • 934
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Момичета, как сте се чувствали към края на бременността?
Аз съм в 34 г. с. и ми е много тежко. Вече ни легнала, ни седнала ми е комфортно, за движение да не говорим. Въздухът не ми стига, не мога да се храня.
Целим се да вляза в 36 г. с., за да се направи секцио.
Първото дете го родих след термин, но толкова тежко не ми е било.
Споделете опит, дайте ми кураж ❤️

# 721
Нормално, с две бебета сме. Аз съм в 32г.с., до 36 няма да издържа със сигурност, поне АГ така ми каза. На мен вече ми е тежко, болят ме ставите, като седя или лежа после се раздвижвам като стара баба.. още малко трябва да стискаме зъби, до тук го избутахме, та последните седмици ли няма. Вижда му се края Heart Eyes
Аз съм в 34 г. с. и ми е много тежко. Вече ни легнала, ни седнала ми е комфортно, за движение да не говорим. Въздухът не ми стига, не мога да се храня.

# 722
Беше доста неприятно, но и това минава. Нормално е да е некомфортно. Колко са големи бебетата? Яж по малко, но често.

# 723
  • Sofia
Беше доста неприятно, но и това минава. Нормално е да е некомфортно. Колко са големи бебетата? Яж по малко, но често.

В 32 г.с. Бяха по 2 кг. След два дни съм на преглед и ще ги видим колко са станали.

Не знам защо, но на като чуе човек, че и други са минали или минават през това и му става една идея по-леко 😜😍

# 724
Браво, герой си и ти. Моите по толкова ги родих, не искаха да стават по-големи, но бях в 37г.с.
Прегледай какво не си подготвила, гледай 1 Наум и времето минава мнооого бързо. А, сега се сетих - опитай се да разбереш какво да правиш със съня. Безкрайна тема е това.
Аз сега бих ги прибрала отново 😂

# 725
Ох, накрая беше мъка голяма. Едва лягах, едва ставах, спях на дивана подпряна със 100 възглавници. от си беше отсякъде. Тежеше много, трудно е. Родих ги в 37+5 дни. Според докторката можех да прекарам още време с тях вътре, но идваше Коледа и не ни се рискуваше да стане някой проблем. А и нямах сили. На снимката преди секциото изглеждам изпита и измъчена. Е след това бях недоспала и измъчена 🤣🤣🤣

# 726
  • Sofia
Ох, накрая беше мъка голяма. Едва лягах, едва ставах, спях на дивана подпряна със 100 възглавници. от си беше отсякъде. Тежеше много, трудно е. Родих ги в 37+5 дни. Според докторката можех да прекарам още време с тях вътре, но идваше Коледа и не ни се рискуваше да стане някой проблем. А и нямах сили. На снимката преди секциото изглеждам изпита и измъчена. Е след това бях недоспала и измъчена 🤣🤣🤣

Хехахе да, чудя се сега, когато са в корема или после ще е по-трудно 😂

# 727
Няма какво да се чудиш. Веднага ти казвам, че после е по-трудно, че е и за цял живот 😱 Но пък е и много много хубаво.

# 728
Момичета, да се похваля и тук със закъсниение - на 12.05 в 37+4г.с. се родиха нашите близначки Евелина (2520гр, 48см.) и Цветослава (3150гр., 51см), с планирано секцио. Всичко мина плавно и спокойно, изписаха ни още след 3-тата нощувка. Много сме щастливи всички, само ми е болка, че не мога да обръщам повече внимание на каката. Отново съм в света на броенето на наакани памперси, оригвания и други такива екстри Smiley

За неродилите - стискайте кълки, знам че е много тежко, но после ще сте много благодарни на себе си, като родите здрави и доносени бебчета. Аз се стремях да не спирам да се движа, пък и покрай каката нямах голям избор де. Кураж и успех на всички Gift Heart

# 729
Ели, честити прекрасници 🤗 да са ви живи и здрави, поспаливи и игриви.

# 730
Честита двойна радост! Да са живи, здрави и много късметливи!:)

Момичета, да се похваля и тук със закъсниение - на 12.05 в 37+4г.с. се родиха нашите близначки Евелина (2520гр, 48см.) и Цветослава (3150гр., 51см), с планирано секцио. Всичко мина плавно и спокойно, изписаха ни още след 3-тата нощувка. Много сме щастливи всички, само ми е болка, че не мога да обръщам повече внимание на каката. Отново съм в света на броенето на наакани памперси, оригвания и други такива екстри Smiley

За неродилите - стискайте кълки, знам че е много тежко, но после ще сте много благодарни на себе си, като родите здрави и доносени бебчета. Аз се стремях да не спирам да се движа, пък и покрай каката нямах голям избор де. Кураж и успех на всички Gift Heart

# 731
Ellie DD ,честита двойна радост 👶👶 здрави и щастливи да са . На теб бързо възстановяване.

# 732
Честито, Ели!
Момичета, някой да препоръча добра детегледачка в София? Трябва ми човек с опит с близнаци!

# 733
Здравейте, мами на двойна радост!
Включвам се в темичката ви с бърз въпрос. Днес бях на преглед за установяване на бременност в 5 г.с. и 1 ден и АГ видя един плоден сак с нормални размери и нещо до него, по-малко, което тя не можа да определи дали е второ сакче или някаква кистичка.
Въпросът ми е може ли втори сак да е толкова по-малък? В рода ми няма близнаци и не очаквам такава развръзка, но ми стана интересно дали при някоя от вас нещата са изглеждали по сходен начин в началото. Прикачвам снимка.
Благодаря ви 😊

# 734
Може да е толкова малък, да. При мен в 5 г. с. се видя само един, в 8-ма бяха два, след няколко дни - 3. В единият не се разви ембрион, така или иначе, но всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт