Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 57 321
  • 934
  •   1
Отговори
# 750
Аз пия и протеин за бременни Прегнако. Шоколадовия ми е супер вкусен. Като мляко с какао. Не знам, дали е от това, но наистина за двете седмици увеличих яйцата и започнах протеина и има ефект.
Благодаря на всички за отговорите! Мъничкият е 1кг, а другия 1270. Иначе и двамата си качват. Нищо не ми каза да предприема за сега, преди следващия преглед.
Ще се опитам да покача приема на белтъчините, благодаря за съвета.
Благодаря Лейди, поръчах го, започнах и яйцата с котидж 😀 Дразни ме че лекаря от ж.к.(хем е частна в Надежда) нищо не ми изписва. Сама си изследвах и назначих витамини, а сега и протеин....

# 751
И аз съм в Надежда Wink И аз сама си назначих протеина. Витамини не ми е изследвал от февруари. На 9.06 съм на ЖК и ще си искам да пуснем изследвания. Но пък това ме успокоява, че всичко е наред и може би просто ние се тревожим повече от необходимото.
Аз пия и протеин за бременни Прегнако. Шоколадовия ми е супер вкусен. Като мляко с какао. Не знам, дали е от това, но наистина за двете седмици увеличих яйцата и започнах протеина и има ефект.
Благодаря на всички за отговорите! Мъничкият е 1кг, а другия 1270. Иначе и двамата си качват. Нищо не ми каза да предприема за сега, преди следващия преглед.
Благодаря Лейди, поръчах го, започнах и яйцата с котидж 😀 Дразни ме че лекаря от ж.к.(хем е частна в Надежда) нищо не ми изписва. Сама си изследвах и назначих витамини, а сега и протеин....

# 752
Какъв ви е резултата на белтъка? На мен този месец ми предписаха протеини на биогейм, но резултатите са ми много зле.

И аз съм в Надежда Wink И аз сама си назначих протеина. Витамини не ми е изследвал от февруари. На 9.06 съм на ЖК и ще си искам да пуснем изследвания. Но пък това ме успокоява, че всичко е наред и може би просто ние се тревожим повече от необходимото.

# 753
Лизи, на мен белтъка ми е още по-зле - 57. Предписа ми днес Прегнако да започна и повече храни богати на протеин. И аз съм в Надежда Simple Smile Чувствам се късметлийка, че имам назначен протеин направо като ви чета Grinning

# 754

Може и така да е, но нали бременост с близнаци е рискова по дефолт...
И при мен белтъка е на долна граница(пак сама си го изследвах, след инфо тук във форума), но дори и намек няма, че нещо трябва да се предприеме....Вярно, че други проблеми до сега не съм имала,  но сякаш очаквах малко повече проактивност от доктора...
Благодаря ви, ще видим резултатите след 2 седмици

# 755
Ами при мен имаше други усложнения. Рязкото скъсяване на шийката в 24гс. Лекувах инфекция от февруари, през 20 дни ми взимаха микробиология. Мислихме за серклаж, след това песар. Така и нищо не сложихме заради инфекцията. Та за това имахме други проблеми за решаване. Може би не съвсем добрите ПКК и урина не са били толкова страшни.

# 756
Аз съм още по-зле с протеина - 50. Заради това имам гадни и болезнени отоци по краката и ръцете. Пия Прегнако от повече от месец вече и също уж гледам да ям
повече яйца, месо и млечни, но резулат никакъв. В момента съм в болницата в Надежда и това е една от причините. Ще видим, надявам се да има начин да се увеличи малко чрез някакви вливки.

Лизи, на мен белтъка ми е още по-зле - 57. Предписа ми днес Прегнако да започна и повече храни богати на протеин. И аз съм в Надежда Simple Smile Чувствам се късметлийка, че имам назначен протеин направо като ви чета Grinning

# 757
Взимали ли сте бодита или дрешки с подобни надписи и от къде? Blush

# 758
  • София
Амазон, Етси, алибаба

https://www.amazon.com/Twin-Onesies-Baby-Bodysuit-Outfits/dp/B07 … a1c5-4eb7e418a6d2

Или взимаш бели бодита и отиваш там дето правят щампи на фанели с файловете с надписите

# 759
Здравейте, момичета!
Бременна съм с близнаци, в 31 гс. Белтъка ми е на долна граница. Стремя се да ям месо нна обяд и вечеря. Ям и яйца. Да попитам по колко яйца на ден си позволявате? Аз се опитвам да изям 2-3 всеки ден.

# 760
Здравейте, момичета!
Бременна съм с близнаци, в 31 гс. Белтъка ми е на долна граница. Стремя се да ям месо нна обяд и вечеря. Ям и яйца. Да попитам по колко яйца на ден си позволявате? Аз се опитвам да изям 2-3 всеки ден.

Имам много различни мнения. Лично аз ям на ден по един жълтък и 3-4 белтъка, на нас белтък ни трябва. Дори когато си правя бъркани, слагам едно цяло яйце и 3-4 белтъка. Жълтиците ги прибирам за застройка на супа или когато правя бутерки, мажа с жълтък. Жълтъкът натоварва черния дроб.

# 761
Здравейте, подарявам 2 кутии  Пре Нан 2 /за недоносени до 3300 грама / срока им изтича Ноември 2022.  Ако някой има интерес да ми пише .

# 762
Здравейте на всички и аз съм в очакване на близнаци 💙💙
Не знам дали до момента е обсъждана количката Dorjan Quick Twin
https://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&product_id=1458
Ако някой е ползвал, може ли да сподели мнение?

# 763
Аз също я заглеждаха, дори в същия магазин ходих да я гледам, но килограмите ме отказаха. Освен това коментирах с моя позната с близнаци, че кошовете за новородени не са необходими. Ползват се супер малко време и особено за летни бебета. А нейните са септември и пак не са и били нужни. За 3в1 варианта - за кошчетата за кола търсих информация, дали и какви Краш тестове са минавали и не намерих.
В крайна сметка се спряхме на Mountain buggy duet v3 luxury.
https://www.hippoland.net/mountain-buggy-kombinirana-kolichka-za … bena-kost-pt-0226 Има пълно легнало положение на седалките.
Кошчета за кола Cybex Aton 5. Кошчетата са съвместими с количката, взимат се едни допълнителни адаптори. За съжаление опита ми е само от четене по форуми. В 8ми месец съм и все още не съм тествала покупките.
Здравейте на всички и аз съм в очакване на близнаци 💙💙
Не знам дали до момента е обсъждана количката Dorjan Quick Twin
https://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&product_id=1458
Ако някой е ползвал, може ли да сподели мнение?

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 21:54 от M_lady

# 764
  • София
Аз със септемврийски бебета кошовете си ги ползвах до март. Само в най-ледените и ветровити дни сме стояли вкъщи, във всички останали, в сняг до колене, си се разхождахме с кеф, по 2 разходки на ден.

На 5м и нещо почна да им доскучава да гледат клоните на дърветата, и сложихме летните седалки.

Виж кошчетата за кола сме ги ползвали значително по-рядко, 1-2 пъти в седмицата уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт