ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ха, ха, ха и нашият котарак много обича да лежи или спи върху учебници. Не знам с какво го привличат, но като види учебник я на дивана, я на пода отива и ляга върху него
Скрит текст:

storm76, много е красива душичката Heart
За устройствата, вече нито девойката, нито брат й играят на игри. При тях отмина този период, но пък гледат килипчета. Брат й понякога гледа и филми. И за съжаление сега през студените месеци така е всяка свободна минута. Хубавото при брат й, че от 9 клас се запали по фитнеса и почти всеки ден е в залата. Чака с нетърпение да му обърнат втория срок смяната в училище, за да може да ходи следобед на фитнес. Девойката ходи на модерен балет от 5 години, но на мен ми се искаше да ходи и на някакъв вид спорт. За съжаление не иска. Ходи на плуване 3 години, но с голяма мъка.
До началото на декември идваше един път в седмицата с мен на фитнес (имаме зала в сградата на фирмата) и много и харесваше, но заради Ковид-а, вече работим от вкъщи и ни се провали ходенето.
От време на време като вчера следобед например реши, че ще рисува и близо около 2 часа се занимава с това, но това са много  редки моменти 🙄

# 496
И моят ще завърши или с пълно 6' или с 1 петица
Лятото коси моравата' също и на баща си помага
Ама това няма нищо общо с това' че е зависим
При него не вярвам да мине този период' може би е по-лесно пристрастим към нещата.
Знам' че повечето деца сега  са така' но ми се иска да има повече интереси

Леле' какви красиви котаци

# 497
  • София
От сутринта не съм на себе си Cryи прецъквам форума с надежда за добри новини, за едно чудо, лекари магьосници, а едно слънчево и борбено дете да се вкопчи здраво в живота.
Помолете се за оцеляването на блъснатото снощи девойче.

# 498
  • София
О, без думи съм, ще се молим!
И за лекари магьосници, и за чудо!

# 499
Desem, и аз прочетох за инцидента.
Моля се за чудото!
Дано, дано се случи!

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:03 от vox

# 500
Не съм гледала новини
Какво се е случило?

# 501
  • София
Vox, сестричка на наборче е Cry
Yana рядко пише тук (в 11класната пише по-често), момичето е наборче на баткото ни.
Снощи в Люлин, инцидента с автобуса.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:04 от Desem

# 502
Дано се оправи момичето
Представям си какво им е на родителите

# 503
  • София
От тук разбирам, че е наборче. Снощи видях новината, не беше с подробности, но не ми излиза от ума. Пътувам ежедневно с ГТ и съм свидетел на толкова нарушения от професионалните шофоьори... Дано има късмет детето...

# 504
  • В светлината на слънцето
О, Боже! Сега научавам, не съм гледала новини вчера. Ужас! Дано се оправи, детето, дано! На Яна по-малкото детенце ли е това? Боже, дано се оправи! Heart

За устройствата - според мен е до период и до странични занимания по интереси. Казвала съм колко пристрастен беше наборът. Сега даже се дразни, когато стои по-дълго пред компа. Използва го само за работа (учене) и мнооого рядко за игри. Повече излиза навън с приятели и спортува.

# 505
Desem, редактирах си мнението.
Не знам, защо реших, че пише за малката си дъщеричка, която е наборче. Така свързах името.
Дано да има късмет детето и да се пребори.
Моля се!

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:27 от vox

# 506
  • България, София
От сърце се моля детето да се възстанови Heart
Вярвам в чудеса. Нека и този случай е поредното чудо!
Бях пропуснала тази вест снощи.

[/quote]
Да отрежеш крилата, готови за полет, на едно дете за да си начешеш егото е чисто престъпление! Успех от сърце ви желая!
[/quote]

Напълно съгласна с теб. Но хората, чието его е до небесата, няма как да го осъзнаят. Егото е пред всичко и над всичко в техния свят.

Лилавият сборник ми е толкова познат. Имах и жълт по геометрия. Но нещо не съм ги намирала сред ученическите ми бумаги в родния град. Трябва да ги потърся по - старателно следващия път.

Котаците са прекрасни Heart Eyes
И нашият много обича да лежи върху, учебници, книги, лаптоп. Ученолюбив ни е той  Joy

Относно пристрастеността - девойката също е пристрастена към устройства. Може телефонът й да е далеч от нея няколко часа, но после си наваксва доволно. Играе и игри на лаптопа. Едната е с обличане на едно момиченце и измисляне на различни визии. Понякога и мен ме пита за идеи.
Иска ми се да чете повече. Мисля, че давам пример в това отношение. Почти не оставам без книга за четене.
Сега я запалих по "Манюня" на Нарине Абгарян. Дано я увлече и отделя повече време на книгата, отколкото на игрите и клиповете. Че тези любими корейци и корейки не може и ден, без да гледа клипове с тях. Че и сериали си следи. Един даже и аз погледах. Беше със субтитри на английски. В интерес на истината не беше лош.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:51 от velina_v

# 507
Моля се да стане чудо и това дете да се възстанови❤🙏! Вяра, сила и кураж на родителите!

# 508
  • София
Набора не е пристрастен към устройствата. Обича да е навън с приятели , даже сега в 21 ч. трудно се прибира. Миналата седмица поговорихме като големи хора, че ситуацията е сериозна и ние ако не се пазим няма кой. Иначе помага у дома когато е топло и има трева в двора( 1 декар) коси го с моторната косачка. Това лято сам прибра 12 кубика дърва. Чисти си стаята с прахосмукачката и си бърше праха. Не се оплаквам помага много.

Може ли да ти пратя моето за превъзпитание?
Добре, че му взех куче, за нея се грижи (в някаква степен, не я реши, там съм аз, но пък я къпе), иначе... най-голямото постижение е, ако след крясъци дрехите се сложат в легена, а не се посеят по пода... Липсва ми въртящият очи емотикон...

Марти, модерният балет Е спорт. Не тормозИ детето.

Не съм гледала новини от оня ден, не знам за какво става дума, ноооо... май по-добре и да не знам, вече много пътни инциденти с деца взеха да се случват, дано го оправят детето...

# 509
  • София
И аз се моля от сърце детето на Яна да се пребори!!!

Общи условия

Активация на акаунт