ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Ужас, дано се пребори момичето.
Яна, молим се за вас.

# 511
Кати, даже когато се налага и прането събира. Дрехите гладя слагам му ги в стаята и си ги подрежда в гардероба сам, да няма после къде ми е.... Като беше много малък мерак му беше да мие банята😃😃 Сега се прибира преди нас и пали парното.
Дано се оправи детенцето.

# 512
  • София
Десем, ние докато се молим за детето можем да помогнем с кръв. Моля те, можеш ли да провери колко човека трябва да дарят, в темата 11ти клас няколко майки са писали, че са А+ и 0+
Утре след 9.00 може. Място не мога да си намеря, като знам, че можем да помогнем, а стоим и ревем.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 18:11 от ЗаСлон

# 513
Дано да се оправи, нямам думи.   
И аз съм пропуснала новина за инцидент.

# 514
  • София
Има призив за помощ : https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/speshno-tryabva-krav-za-blasnat … -momiche-v-sofiya

Маги, не е наборче, а сестричка на наборче. 11 клас е момичето.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 18:37 от Desem

# 515
  • София
Снощи прибирайки се ММ ми каза, че е станала катастрофа на кръстовището и по - късно прочетохме в интернет.
Там пътя е под наклон и като се засилят превозните средства и става страшно. Два пъти в седмицата минавам оттам като карам девойката на танци и масово хвърчат около мен. Карат така все едно са само те на пътя.
Дано да се оправи детето🙏

# 516
Моля се да се оправи напълно!
В София карат като луди навсякъде. Вчера беше толкова студено и заледено и пак хвърчаха като побъркани.

# 517
  • София
Моля се да се оправи детето, представям си какво им е на родителите!

# 518
Дано се оправи детето... От вас разбираме, ние не гледаме ТВ по принцип че много натоварва. И ние семейно се молим да има бъдеще за това дете. Ще се случи чудо не може по друг начин. Видях сега призива за кръв, същата като моята кръвна група, но ние не сме от СФ, аз докато стана на 50 дарявах, сега не ми вземат заради хипертонията и хапчетата. Но ако можех бих дарила...

# 519
  • София
Аз сутринта видях, отваряйки браузъра
Скрит текст:
излезе като новина Sad като видях възрастта, ми мина мисълта, че е дете колкото баткото ни. След това видях, че има писано в темата и си мислех, че съм пропуснала обсъжданията за излизането в ДО.... за съжаление обаче бе друго, като видях поста на Яна от снощи ми спря сърцето.

# 520
  • Варна
Ужасна, черна новина! Дано * чуе плача ни и даде живот на душичката! Трябва да се справи, вярвам, моля се!
Днес отлетя завинаги един от идолите ми. Време е да се чуят вече добри новини. Иска ми се още утре да чуем, че чудото е станало и страшното е минало...

# 521
  • В светлината на слънцето
Аз сутринта видях, отваряйки браузъра
Скрит текст:
излезе като новина Sad като видях възрастта, ми мина мисълта, че е дете колкото баткото ни. След това видях, че има писано в темата и си мислех, че съм пропуснала обсъжданията за излизането в ДО.... за съжаление обаче бе друго, като видях поста на Яна от снощи ми спря сърцето.

Desem, и аз така. Цял ден не мога да спра да рева. Cry

# 522
Дано оцелее детето, моля се на Бог. В много тежко състояние ли е? Ако научите нещо обнадеждаващо пишете, моля ви.
Дано всичко каквото може да се направи в Пиронков да го свършат, кураж на семейството!
Ех, какво нещо е живота, секунда невнимание и съсипани човешки съдби. Cry

# 523
  • София
Събрана е необходимата кръв за детето.
Остава само с молитвите си да му вдъхнем сила да се пребори!
Hands PrayHands PrayHands Pray

# 524
  • София
В много тежко състояние ли е?
Към момента е в критично 🙁 Дано има сила и воля да се пребори 🙏

Общи условия

Активация на акаунт