ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
🙏🏻 Дано! 🙏🏻

# 526
  • София
Дано се възстанови момичето, сила и кураж на семейството й. Наистина, за един миг се преобръща целият живот на човек, ще се моля за нея!

# 527
  • Варна
Добро утро!
Днес и аз се събудих с тази ужасяваща новина. Моля се момичето да има шанс да живее и да се възстанови. В новината пишеше, че все още е в критично състояние. Дано, дано днес има добри новини. Кураж и сила на семейството й.

Ние сме в карантина от няколко дни. Наборът имаше симптоми и даде положителен тест. Съответно карантинираха класа му за 7 дни, а той за 10. Аз останах с него, а мъжът ми и дъщеря ми се отделиха. Засега той го кара леко. Дано и до края е така.
За оценки въобще не ми се пише. Откакто е в 8ми клас не мога да го позная.

Ох, и други неща исках да ви пиша, но след тази новина не мога. Много ми стана мъчно.
Ще следя за добри новини.

# 528
Дано Господ помогне на момичето да се оправи. Вярвам, че ще бъде така!

# 529
  • София
https://bg-mam.ma/p/1392036/44181625
Поклон пред тези хора! Дано!

# 530
Разплака ме тази снимка. Вярвам, че това дете ще се справи. Толкова хора са съпричастни с момичето и със семейството й, не може да не се възстанови ❤🙏.

# 531
И аз се моля да се оправи момичето. Това са ми едни от най -големите  страхове за децата, а не можем реално да направим нищо да го предотвратим.Дано се пребори 😪

# 532
С толкова мисъл, енергия и дух искрено вярвам, че Александра ще се пребори за своето светло и красиво бъдеще! Сега дадоха репортаж от Центъра по кръводаряване по БНТ1 - опашката е все така внушителна! Дано!

Лилла, да преминава и да заминава бързо короната и у вас!

# 533
  • В центъра на моретата
Ужасна новина! Най-много се страхувам от такива нелепости, за съжаление не могат да се предотвратят. Дано детето се пребори и дано тази енергия и съпричастност на хората й даде сили да се справи!

Наборката се разболя, тестовете й са отрицателни. Започна с драскане на гърлоти, а сега и хрема. Вероятно се е простудила - има навик след училище да остават на някоя площадка компанията от класа, с която се връща и да си говорят, защото повече от половин ден в училище не им стига. Е, сега си е вкъщи и ще пропусне седянките за известно време.

Лошото от тези дълги престои вкъщи е, че е залепена за устройствата. И двата й лаптопа са включени - на единия играе или гледа филми, на другия вървят някакви клипове или учи. Едновременно с това и телефона е в ръката й, защото там върви чата в инстаграм или месинджър независимо, че почто всички приложения, които ползва на телефона, са качени и на лаптопите. Преди две години, като трябваше да учи за НВО се налагаше да спирам интернета, но това го надживя. Някой беше писал, че си носи рутера в чантата. За да не стигаме до там, още преди няколко години мъжа ми сложи дистанционно на рутера и да може да се спира само за устройствата, които тя ползва, включително през телефона. Много рядко се е налагало да прибягвам до тези мерки.

# 534
И аз се моля за момиченцето! Трябва да се оправи!
Войната с електронните устройства я водя от години. Забранявам, конфискувам, водя на морета, планини, ски, записвам на спорт, само и само да няма много време пред екраните. Но когато държавата ми прави сечено, се чувствам безсилна...

# 535
  • на Мелмак
Отварям да видя дали има развитие, прочетох ви, за рождените дни, за радости, тревоги, за на Бебчо малкия боец, но за това дете.... Учим ги да спазват правилата, да пресичат правилно и накрая, това. Ужасно е. Всеки ден, при мен го виждам, при работата ми има една пешеходна пътека между две спирки, как автобусите веднъж не спряха, даже съседка подАва жалба. Не може така. Трябва да се спазват правилата. Казах на ММ да ходи да дарява, той го прави редовно, аз работя. Радвам се, че има достатъчно, мисля, че и тромбоцитна маса ще се събере. Дано развитието е благоприятно за детето. Не искам да съм на мястото на родителите, но ако ни четат и имат нужда от нещо, аз мога да помогна, поне финансово.

# 536
  • София
Споделям поста на Слънчева с думите на Яна:
https://bg-mam.ma/p/1392036/44184642

# 537
Днес си позволих да потърся личицето на това дете, като я видях направо забравих да си поема дъх...за пореден ден, откакто стана всичко. Поглеждам и в тяхната тема и всеки път ме свива сърцето и толкова много се надявам и вярвам, че всяка минута я отдалечава от кошмара, който е преживяла и я приближава към оздравяването ѝ.

# 538
  • София
И аз така... Цял ден надничам при 11 клас, думи не ми стигат да напиша каквото и да е, само чакам и се моля... Трябва да се пребори!!!

# 539
Днес си позволих да потърся личицето на това дете, като я видях направо забравих да си поема дъх...за пореден ден, откакто стана всичко. Поглеждам и в тяхната тема и всеки път ме свива сърцето и толкова много се надявам и вярвам, че всяка минута я отдалечава от кошмара, който е преживяла и я приближава към оздравяването ѝ.
Аз пък не искам да потърся личицето на това дете именно защото ще се разрева като магарица. И аз следя темата, но не пиша. Моля се безмълвно.
За Бога! Моето дете ходи на училище в Люлин. Знам ги и тия прословути пешеходни пътеки по натоварените люлински булеварди. И не само - не са застраховани децата ни в нито един град, село или паланка, отвсякъде ги дебне пътен инцидент. Толкова като общество ли е трудно да ги опазим?

Общи условия

Активация на акаунт