ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Много кураж и сила на родителите на Али! Много сила и кураж и на Али, когато дойде в съзнание! Дано лекарите в Пирогов, които се борят за живота на детето са наистина отдадени на работата си и да дадат всичко от себе си и да направят най-доброто за нея! От все сърце се моля детето не само да бъде спасено, а да се възстанови напълно и физически, и психически от преживяната злополука. Ще бъде дълъг и труден процес, но вярвам че Али и родителите й ще успеят.

Обаче има информация, която липсва в новините за случая. Не намирам информация дали са установени причините довели до тази трагедия и дали са установени отговорните и виновни лица.

# 541
  • Варна
Само прочетох, че пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Но това нищо не значи.
Липсата на новини в момента приемам като добра новина - значи момичето се бори, лекарите се борят, има надежда! Искрено вярвам, че ще се справят. Моля се, макар да не съм религиозна, сега се моля.

В такива моменти осъзнаваме колко дребни са нашите проблеми. И колко сме уязвими всички, как за миг се обръща живота. Колкото и да са клиширани тези изрази, точно в такива моменти осъзнавам смисъла им. Не мога да мисля нито за края на срока, нито за ДО/ПО, нито за адекватността на някои персони, изявяващи се като учители. Чакам добрите новини!

# 542
  • София
Нямам думи да изразя как се чувствам след случилото се с Александра…. дано успее да преодолее това тежко изпитание и отново да се радва на живота 🙏
Моето дете всеки ден пресича бул. България по диагонал и сърцето ми е свито, докато не разбера, че е стигнала до училище…

Преди три дни разбрах за тежко заболяване на Ваня Захариева, жената, която ни помогна страшно много след загубата на съпруга ми, с разговори, с различни комбинации на капките на Бах… дъщеря ми сама търсеше разговорите с нея… Днес е операцията - стискам палци да е успешна, знам, че ще се оправиш Ваня!

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 18:02 от desita_g

# 543
  • София
О, desita, и на нас, благодарение на теб! Колко много съм й задължена! Препоръчвах я на много родители, също и тук, в тази тема, на скромното момиче, което имаше 4 на "колективната" презентация.
Да мине блестящо и да помага на още много деца!!! Тя е изключително успешен терапевт!

# 544
  • Варна
Ох, хора, сега прочетох тъжната новина. Детето не е успяло да се пребори.
Незнам какво да напиша. Плача.
Съболезнования на семейството!

Бог да пази децата ни!

# 545
И аз се молех да се пребори, много съжалявам.
Yana, приеми моите съболезнования.
А мястото го знам, там пресичането е ад, има и пешеходна, и светофар, но едновременно и завой, разрешен за автомобилния трафик и никой не се съобразява. Летят като луди...

# 546
  • София
Ох, хора, сега прочетох тъжната новина. Детето не е успяло да се пребори.
Незнам какво да напиша. Плача.
Съболезнования на семейството!

Бог да пази децата ни!
Направо дъха ми спря от ужас. Милото дете и горките родители.

# 547
  • Пловдив
Това е несправедливо!!!
...

# 548
Не познавам лично момичето, но много ме боли. Ужасно несправедливо е! Защо?!
Светъл път на душата и.
Flowers Rose Flowers Rose

# 549
Вярвах и се молих да не прочета това...Сега ще грее от високо това мило момиче! Кураж на всички, които я обичат!

# 550
  • Варна
Не мога да повярвам! Не искам да повярвам! Не е честно Cry Защо Господ прибира толкова рано тези ангелчета? Толкова отчаяна и безсилна не съм се чувствала от години. Искрени съболезнования на семейството и всички, които са познавали това лъчезарно момиче. Flowers Rose Flowers Rose

# 551
  • София
Лети, дете...
Така са написали.

И аз не го очаквах, не го вярвам.... потресена съм.
Съболезнования към семейството, от нашето семейство.

Момичета, благодаря ви, че заедно се молихме.

# 552
Как може да има толкова мъка по тоя свят!Светъл път на душата на Али. Да почива в мир.
Съболезнования и много сили на семейството!

Преди млако ММ е спрял на пешеходна пътека на 4км и отзад го е ударила кола.
Леко е било, но не променя фактът, че карат като луди.
Предупредете децата си да чакат колите да спрат и тогава да пресичат.

# 553
Ужасно съжалявам, светъл път на тази чиста душа! Кураж на близките да се справят с тази страшна мъка.

# 554
Тъжно' много тъжно
Млад живот ' който е имал още толкова мечти и върхове за покоряване
Толкова жертви по пътищата и никой осъден

Общи условия

Активация на акаунт