Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Марги, много ти благодаря Kissing Heart

# 631
  • София
И още от рекламата на Керем...

# 632
Пияният Серкан също не е за изпускане Joy
Много забавен епизод

# 633
  • София
Защо не проработи? Защо винаги става така?

Селин: Важното е да не се счупи. Важното е, нищо да не се счупи, Селин. Дръж всичко под контрол. Всички чувства, емоции. Пази всичко за себе си.

Но стига вече! Стига! Стига! Стига! Защо не проработи? Защо винаги е така?

Горчив ден за семейство Йълдъръм

Катастрофален ден за Селин – Еда получи цветя, май от Серкан, Селин не беше допусната до съвещанието,  Серкан й отказа разговор, същото направи и Ферит, казвайки й, че има гости. Най-накрая Серкан я отпрати. От апартамента. Пред Еда, заради Еда!  Унизително за човек като Селин.
Контрол, самоконтрол, потискане на чувства и емоции. Бомбата Селин избухна. Показа се злобата, завистта, желанието за отмъщение.
Какво значат думите, изкрещяни от Селин „Защо не проработи? Защо винаги е така?" Значи няма и никога не имало ремонт на апартамент, няма и приятел в беда и нужда? Как добре Селин познава Серкан - знае, че няма да я върне, няма да я остави без подслон. Планирано и хладнокръвно изпълнено от Селин – да се „намърда“ в жилището на Серкан, при Серкан. Да си „играе“ на двойка с него. И да се надява, че ще се случи нещо...Да се надява, че Еда да се отдръпне от Серкан, че Серкан най-накрая ще й обърне внимание, на нея, на Селин. По „другия“ начин...
Да, ама не! Серкан, дори под въздействието на алкохола иска , вижда, чува, мисли, бълнува само за Еда...
Неизразените емоции никога не умират. Те биват погребани живи и впоследствие се проявяват по много по-грозни начини.“ Зигмунд Фройд

А на сутринта за много хора вече нищо няма да е същото....

Съобщават на Ефе за публикациите за него в италианската преса.

Ефе : Какво? Къде? В италианската преса?

# 634
19.01.2021 г. - Ханде е на снимачната площадка на Керем

Когато нямаш работа и имаш много свободно време Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:50 от Diamand_007

# 635
Марги, баш. Точно се зачудих това къпане ли беше с “Кокошка или сърна има под душа?”…  Нервите ми изпи този момент, но всичко беше изпипано идеално. Сако, коси, маникюр… с линийка измервах височината на всяка жена в банята, за да преценя коя е и въпреки това сгреших тогава.

Хубави спомени… 😉

# 636
Ооо не, новата реклама на БМВ е уникална,  но защо имам чувството, че Керем е писал сценария Joy
1. Скейтборда - всички знаем, че е луд по скейта
2. Сцените с бокс - не знам дали тренира в момента, но е тренирал доста във връзка със стар сериал.
3. Дърводелството - в едно интервю го бяха питали какъв би станал, ако не беше актьор. И той отговори , цитирам по памет : "учител или може би дърводелец, обичам да майсторя неща с ръцете си."
Някак автентична ми стои тази реклама , представена по този начин.
Бърборанка може да каже по -точно ,понеже е в нейната сфера, но когато използваш известен човек за реклама няма нищо по -достоверно от това да покажеш нещо от неговото ежедневие/хобита и как продуктът се връзва с тях. Който е фен на Керем ще хване веднага нюансите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 637
  • София
Серкан ?!!!

Еда: По-добре ли си? Дойде ли на себе си?
Серкан: Еда, по-добре съм. Еда...Не трябваше да ти се обаждам, когато бях пиян. Освен това, исках да ти кажа нещо, но разбира се не се получи в това състояние, така че...Да, съжалявам.
Еда: Какно означава това? Какво означава „Не трябваше да те викам“?
Серкан: Както казах.
Еда: Разбрах. Съжаляваш, че ме извика в това състояние и за това, че ми каза ли?
Серкан: Не, помня всичко, което се случи снощи. Помня всичко, което казах. Не говоря за това. Просто исках да ти кажа нещо, но не можах да кажа в това състояние, затова не трябваше да се обаждам.

Еда: Съжаляваш, че бях тук вчера. Че бях тук вчера. Тоест, пак си сгрешил. Селин е тук- няма проблем. Но съжаляваш, че аз бях тук, така ли?
Серкан: Извинявай, накъде отклоняваш темата? Не говоря за това. Просто казвам, че трябва да ти кажа нещо...
Еда: Разбрах каквото е необходимо, Серкан. Излез!
Серкан: Какво?
Еда: Излез!

Серкан: Еда, трябва да ти кажа нещо...
Еда: Серкан, излез!
Серкан: Не разбирам защо си ядосана сега.
Еда: Излез!
Серкан: Ще съм долу, става ли. Да поговорим долу.

Серкан: Еда!
Еда: Не казвай нищо!  Вземи го, вземи го! Бившата ти се обажда! Вземи го!
Серкан: Еда, чакай!
Еда: Какво?! За какво ще говориш? Колко още ще ме обидиш? Колко още ще ме унижиш? Какво още искаш от мен? Какво още искаш от мен?
Серкан: Еда. Трябва да ти кажа нещо.

Еда: Кажи ми тогава, Серкан! Кажи ми! Кажи ми! Кажи ми вече! Кажи ми!
Серкан: Виж, добре си спомням всичко, което се случи вчера. Спомням си добре какво казах. И стоя зад думите си. Разбра ли? Влюбен съм в теб, винаги ще те обичам. Винаги ще е така, няма да се промени!
Еда: Защо? Защо скъсахме тогава? Защо скъсахме тогава? Кажи ми вече! Защо ме напусна? Защо ме напусна тогава?!
Серкан: Защото знам, че ако не си тръгна, тогава ти ще си отидеш. Страхувах се от това, което ще стане, ако не си бях тръгнал.

Еда: Кажи ми тогава! Кажи ми какво държиш вътре в себе си! Кажи ми!
Серкан: Еда, ръката ти кърви!
Еда: Остави! Кажи ми!
Серкан: Ръката ти...
Еда: Махни си ръката! Махни си ръката, ще се оправя!
Серкан: Ръката ти кърви!
Еда: Ще се оправя, мръдни се!

Селин: Серкан, трябва да поговорим!
Серкан: Селин, не сега!

Селин: Научих всичко! Научих какво криеш! За смъртта на семейството на Еда, всичките ти лъжи.
Еда: За смъртта на родителите ми ли? Серкан?

Серкан?!!!

Истината. Най-после истината е казана. В най-неподходящото време, по най-неподходящия начин, от най-неподходящия човек. Удар, като с чук. Бумерангът на премълчаното се върна при Серкан.
За пореден път Селин злепостави и предаде Серкан! За пореден път иска обяснение от някого за нещо! С какво право, защо?! Заради какво?! С каква цел?! Защото пак не й се получи?! Или отново вижда възможност да се добере до Серкан, защото се предполага, че няма как да бъдат заедно с Еда, когато Алптекин е един от виновните за смъртта на родителите на Еда? За какви лъжи говори? Кога и за какво Серкан е лъгал, и то Селин?!

Момичета, Heart Eyes благодаря ви и за тази вечер! Heart Exl

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 22:08 от Dilemi

# 638
  • София
Линдеее Hug,
прибирам си го тоз сладур директно!
Бърборанке, това е за теб! Нека ти бъде наградата за успешното оздравяване!

# 639
Момичета, няколко минути преди края на епизода искам да ви благодаря за чудесната компания Kissing Heart
Вие сте невероятни и за мен е истинско удоволствие, че съм част от вас Hug
Пазете се и бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover
и до другата сряда Sparkling Heart

# 640
Това ми е убягнало, Налбантова. Значи и ти мислеше, че е Селин. Аз пък стигнах дотам да се съмнявам, че фрагмана умишлено са го заснели със Селин под душа, че зрителите да нямат търпение да изгледат епизода и да разберат тя ли е действително Joy

# 641
  • София
Точно това си мисля и аз - че сцената е заснета два пъти. Един с Ханде и втори с Биге. Защото, колкото и пъти да гледам фрагмана, нито косата ми е на Ханде, нито ръцете, маникюрът, формата на профила на лицето и т.н. А после в епизода нямаше и съмнение, че е тя. Мисля си, че нарочно го направиха. Тогава вече рейтингът се сриваше и им трябваше кукичка, която да закачи зрителите. А знаем, че турската публика си обича интрижките и драмата. Wink
Това ми е убягнало, Налбантова. Значи и ти мислеше, че е Селин. Аз пък стигнах дотам да се съмнявам, че фрагмана умишлено са го заснели със Селин под душа, че зрителите да нямат търпение да изгледат епизода и да разберат тя ли е действително Joy

# 642
Значи не е само в моята глава. Точно това имах предвид, Бро - лицето в профил, косата... Сега да погледна фрага пак ще остана с усещането, че не са на Ханде.

# 643
Значи не е само в моята глава. Точно това имах предвид, Бро - лицето в профил, косата... Сега да погледна фрага пак ще остана с усещането, че не са на Ханде.
Нито Селин, нито Еда… друга мадама е снимана в онази баня, но не признава. Много улики се събраха и продължава да си трае, незнайно защо 🙃
Искахме да върнат Биге - как ни чуха и я върнаха? Фокус, мокус, барбарокус…
Искахме нещо друго - получихме го.
Бро се разболя, фокус, мокус и другите двама, а че Ханде е била преди Керем… прах в очите, за да не свържем, че 2+2=4 и общо взето в барбарокуса се крие всичко 😉

# 644
Преди няколко седмици попаднах на фрагмана и пак ми приличаше много на Селин. И тогава си мислех, че е тя и че е презаснемано два пъти. На времето Satisfied толкова яко се бях филмирала, че не можех да приема, че ще ни го причинят сценаристите. Те си ни правиха на луди калинки най-редовно. Бая нерви сме пръснали. Animal Hear No Evil

Хванали са я с Бурджу тази вечер. Много е досаден Акиф.
Малко да ги скастря, къде са тръгнали с колата по централна улица с пешеходци. Stuck Out Tongue

https://twitter.com/allaboutercel/status/1483896707788255233

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 22:31 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт