Сам и самотен

• 22 712
  • 585
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
А аз сега да ти кажа - изглеждаш дребнав и злобен, затова си сам. Ако щеш се обиждай.

# 451
А не знам Ванка, ти си този дето си доказа образованието.
То си личат нещата да знаеш.
Иначе ей сега тръгнах на някакъв комплекар  да си пиша подробната автобиография Joy
А за тролене не ми говори. Върза ми се като муха на мед.
Мда, напират за теб жените. По-скоро напират да повърнат.
Качествените мъже не се държат като теб.
А къде съм писала, че си търся мъж? Това пак някаква изкривена логика, но толкова можеш.
Аз съм била сексистка. ЖДНБ.

# 452
А аз сега да ти кажа - изглеждаш дребнав и злобен, затова си сам. Ако щеш се обиждай.

Ама точно това е един от другите проблеми, че си мислите, че един мъж, ако приемем, че съм дребнав и злобен, задължително е сам, това не е задължително, дами, на всичко отгоре не съм сам, колко пъти трябва да го повтарям не знам. И да, има разлика м/у това нещо да ти изглежда някак си и действително дали си такъв в реалния живот.

А не знам Ванка, ти си този дето си доказа образованието.
То си личат нещата да знаеш.
Иначе ей сега тръгнах на някакъв комплекар  да си пиша подробната автобиография Joy
А за тролене не ми говори. Върза ми се като муха на мед.
Мда, напират за теб жените. По-скоро напират да повърнат.
Качествените мъже не се държат като теб.
А къде съм писала, че си търся мъж? Това пак някаква изкривена логика, но толкова можеш.
Аз съм била сексистка. ЖДНБ.

Ти пък и образованието ми знаеш, да не си Ванга 😂?  Личат си някой неща,да  и кой отклони темата преди, да и очевидно, кой има проблем с някои неща в написаното там. Много съм комплексиран, успкой се с това, кой се върза, като муха на мед на първия ми пост е отделен въпрос, аз с жените нямам проблеми, подчертавам с ЖЕНИТЕ, това, че някой е от женски пол не го прави автоматично жена, който се е сетил, добре. Качествени мъже е много размито понятие, питай масово много жени, които тичат в пика си, когато е една жена м/у 20-30, не тича по качествени, качественият е нужен да доставя блага и да я слушка, защото не я привлича, докато тя си прави кефа с лошото момче. Не си написала, но от написаното ми се струва, че нямаш и за това, може и да имаш, ти си знаешв. Сексистка си, точно така, мъжете гадните насилници и примитивни животни.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 14:52 от Ivan23

# 453
  • Пловдив
Както искаш, ти си дошъл да ми мрънкаш на моя територия. Не аз да ходя да те търся из мъжките форуми да ти се оплаквам. Сега отивам да спя, че съм болна от грип.

# 454
Ванка, пълно е с комплексирани мъже, които са с жени, които са научени да бъдат тъпкани, без мнение и т нар Стокхолмски синдром. Не е важно сам ли си, а дали жена ти е щастлива с теб.
В първия ти пост имаше интересен поглед, дори бях склонна да се съглася с някои твои размисли, но поведението ти е отблъскващо и предизвикващо смях.

# 455
Както искаш, ти си дошъл да ми мрънкаш на моя територия. Не аз да ходя да те търся из мъжките форуми да ти се оплаквам. Сега отивам да спя, че съм болна от грип.

Никъде няма мрънкане, аз съм отговорил в пост на автора, от там се тръгне в друга посока, не знам това да е женски форум, все пак.

# 456
Колкото щеш повтаряй, че уж не си сам, Иване.
Лъжеш сам себе си, а не нас.
Щастлив мъж, няма да се навре в женски форум да лее жлъч срещу жените и да си избива комплексите.
А за образованието ти сам  го написа. Абе като пишеш, помни  какво си писал Grinning
Не е нужно да съм Ванга, че да преценя простотията. Тя от теб се лее на талази.
Единици са хора със средно, които са просто природно и емоционално интелигентни, но ти не си сред тях.

# 457
Колкото щеш повтаряй, че уж не си сам, Иване.
Лъжеш сам себе си, а не нас.
Щастлив мъж, няма да се навре в женски форум да лее жлъч срещу жените и да си избива комплексите.
А за образованието ти сам  го написа. Абе като пишеш, помни  какво си писал Grinning
Не е нужно да съм Ванга, че да преценя простотията. Тя от теб се лее на талази.
Единици са хора със средно, които са просто природно и емоционално интелигентни, но ти не си сред тях.

Лъжа себе си, нищо, че приятелката ми каза, че имало момче, което е пуснало тема и точно тя ме подсети, че имам профил и реших да напиша мнения, иначе лъжа, да Sweat Smile .

Какво общо си има, кой е щастлив и къде пише, ти като имаш 20к+, сигурно си много депресирани по тая логика, мога да кажа, че в момента се намирам в един от най-щастливите ми периоди в живота, няма никаква жлъч и комплекси, това са неща само в твоята глава.

Ако човек казва различни неща от нашите убеждения, пише простотий и е много глупав, много добър ad hominem да си програмираш един мъж да си те слушка, ако прави неща, които не ти харесват да шеймнеш едно хубаво, нищо, че жените масово не ги привлича дресиран тип, не ме познаваш добре за да мине това нещо при мен Simple Smile .

Сега ми стана, ясно, че говоря с човек, който е дълбоко забутен в матрицата, дали си със средно или висше е от огромно значение, да , ти да не учиш четврърто висше вече Laughing . Един познат трето кара вече стана на 33 без една година работен стаж, накрая вика, голяма минавка, викам му ще се сетиш, да не си и ти така, колко прокопса в живота с 10-те висшета Wink . Университетите са една измама да вървят заплатите на лектори и да те държат още в матрицата, никога да не стигнеш до финансова независимост.

Ако те интересува толкова , със софтуерно образование съм, 1 висше, като работех още докато бях в първи курс, в момента имам софтуерна компания, половината от програмистите са със средно, които работят при мен, отивам да им кажа, че едва ли са природно интелигентни щом не са завършили и едно висше поне, 1 висше = 150IQ, 2 висшета = 200IQ и така, докато не написа нещата с образованието и кой колко е интелигентен на база, колко образования има, имах надежда, от там насетне  умря всякаква надежда в мен Sad. Ще питам и комшията, които е със средно и има бизнес човека, дали се смята за природно интелигентен, че е много важно, сигурно, ако ти напише неща, които ти харесват, минава за природно интелигентен.

С една дума, загубена кауза си за мен, поне, за другите може и БОГ да си.

# 458
Хи хи, предвид дългия пост е ясно колко съм те ядосала hahaha    hahaha    hahaha   
Значи по диагонал те чета, да знаеш.
Пак лъжи ръсиш и непоискани съвети.
Мда, повярвах ти, ти си супер преуспял и щастлив с приятелката си. Падам от смях.
Преди малко се сетих нещо за теб.
Твърдеше преди време, че всички жени били фригидни.
Паднах от смях като го прочетох.
Много е тъжно, че не осъзнаваш, че не жените са фригидни, а има мъже не струват ни в леглото, ни в живота.
Ако беше щаслив, нямаше да си тук. Не ми обяснявай как си бил дошъл тук. Нито ме интересуват лъжите ти за фирми, ИТ и образование. Толкова си прозрачен...

# 459
Хи хи, предвид дългия пост е ясно колко съм те ядосала hahaha    hahaha    hahaha   
Значи по диагонал те чета, да знаеш.
Пак лъжи ръсиш и непоискани съвети.
Мда, повярвах ти, ти си супер преуспял и щастлив с приятелката си. Падам от смях.
Преди малко се сетих нещо за теб.
Твърдеше преди време, че всички жени били фригидни.
Паднах от смях като го прочетох.
Много е тъжно, че не осъзнаваш, че не жените са фригидни, а има мъже не струват ни в леглото, ни в живота.
Ако беше щаслив, нямаше да си тук. Не ми обяснявай как си бил дошъл тук. Нито ме интересуват лъжите ти за фирми, ИТ и образование. Толкова си прозрачен...

Много ме ядосваш, по-скоро ме забавляваш за което ти благодаря. Аз нямам мотив да доказвам, колко съм щастлив, за разлика от хората, които по фейсбука си качват снимки по празниците, колко са щастливи, но иначе не могат да се гледат. Фригидните жени беше образно казано, това ли те е обидило, попитай мъжете в бракове по колко време не са виждали секс, след дете, жените забравят, че има съпружески задължения и сексът е едно от тях, мъжът дали има право да откаже да плаща сметки и ходи на работа, защото го боли главата, а  ако се разведат, детето отива при майката, за правата на мъже, никой не говори, добре, че човек, като Станислав от Стан и Никола е от малкото хора, които публикуват подобни съдържание в Българи, сигурно и той е комплексар, че говори за права на мъже. Във една връзка, една жена никога не трябва да изпитва комфорт, че нейният мъж е само нейн, когато знае, че е ценен и може да го изгуби, тя се старае, за това авторът трябва да се стреми към съвършенство, защото жените никога не са били интимни с лузъри от векове, жените искат топа на топа, ако е такъв ще има жени и никога няма да се оплаква от женско внимание, още повече жена му или приятелката да му отказват секс, с обикновена заплата и други средностатистически неща няма да постигне изобилие от жени или каквото и да е в живота.

# 460

Много ме ядосваш, по-скоро ме забавляваш бла бла
Ядосвам ли те, забавлявам ли те, последно къде те сърби  Joy
Май ще е първото.
Предвид словесните излияния е ясно колко точно се напъваш да се доказваш.
И не, не ме е обидило, отново грешно заключение Grinning
Образно казано, когато една жена не иска да спи с мъжа си, то вината си е само в него. Не го бива. Така че търси си проблема в теб, не в жените. Сори.
Какъв Стан, къв Никола, какво ме занимаваш с глупости?
И когато жената вижда, че мъжът не е неин, си тръгва.
Ама и това няма да го стоплиш.

# 461

Много ме ядосваш, по-скоро ме забавляваш бла бла
Ядосвам ли те, забавлявам ли те, последно къде те сърби  Joy
Май ще е първото.
Предвид словесните излияния е ясно колко точно се напъваш да се доказваш.
И не, не ме е обидило, отново грешно заключение Grinning
Образно казано, когато една жена не иска да спи с мъжа си, то вината си е само в него. Не го бива. Така че търси си проблема в теб, не в жените. Сори.
Какъв Стан, къв Никола, какво ме занимаваш с глупости?
И когато жената вижда, че мъжът не е неин, си тръгва.
Ама и това няма да го стоплиш.

Много яко ме забавляваш, докато чета се смея. Е какво пък се доказвам, аз където искам в живота съм се доказал и продължавам. Образно казано, когато мъжът не иска да спи с жена си, пак той е виновен нали Laughing , пак  не го бива, хубаво е как някои жени са свикнали само жертви да се изкарват и за нищо в тоя живот да не се носи отговорност, много е яко. На теория си тръгва, на практика стой и дава всичко от себе си да го задържии, виждала ли си топ мъже до колко жени имат избор, защото жените генерално са склонни да ги споделят такива мъже, дори с оговорка, че тези мъже спят с други жени, май тея неща не разбираш.

# 462
Да де, ама зорлем напираш тук да се доказваш. Което е тъжно. С всичко което изписа доказа, че съм права.
А  когато мъжът не иска да спи с жена си  е за гонене. Толкоз по въпроса. Той си е виновен. Преглътни го.

# 463
Единственото, което разбрах, е че Ванката не е от топ мъжете. Тук жени да се бият да му врътнат 1 тръба не виждам.
И много бърка с това, че жената ще се върти на пета постоянно "и ще дава всичко от себе си" /мн. ми е смешно като го чуя, но не е единствен в това си съждение/, щото иначе щял да я зареже. Напротив, когато жената прави семейство знае, че нещата не винаги ще са топ и за това търси мъж, който да я подкрепя, а не нон стоп да е на състезание.

# 464
Къде го виждаш това напиране, не ми е ясно GrinningVery Happy. Права си в твойнте фантазии, браво. Това исках да чуя, сега ми стана ясно, защо нямаш мъж, не искаш да носиш отговорност, ако жената не иска да спи с мъжа, той е виновен, ако той не иска да спи с нея, пак той е виновен, типично в женско стил, nailed. Искрено се забавлявам с теб, ей да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт