Сам и самотен

• 22 715
  • 585
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Пич, а аз като имам мъж? Кво? И не, не се въртя на пета постоянно.

# 466
Единственото, което разбрах, е че Ванката не е от топ мъжете. Тук жени да се бият да му врътнат 1 тръба не виждам.
И много бърка с това, че жената ще се върти на пета постоянно "и ще дава всичко от себе си" /мн. ми е смешно като го чуя, но не е единствен в това си съждение/, щото иначе щял да я зареже. Напротив, когато жената прави семейство знае, че нещата не винаги ще са топ и за това търси мъж, който да я подкрепя, а не нон стоп да е на състезание.

Тука всички го разбраха това, само той се мисли за нещо специално.
Ни от жени разбира, ни от семейни отношения.
Нито пък е ИТ меринджей Joy
Иначе се напъва да пише, ето на. Мисли си, че и фантазиите ми знае и защо съм нямала мъж.
Joy
Той всъщност точно затова е тук. Газ пикае, че никоя не му се върти на пета и идва да си го изкара на който му падне.

# 467
Обреченост ли е, прищявка на епохата, в която те оценяват на базата на някаква абстрактна стойност, рожба на въображението, хормонален пик или полипите от ранното детство, когато примерът вкъщи и тв мелодрамите са ни формирали?

А ти, Аарон, на базата на какво би искал да бъдеш оценяван?

# 468
Не съм сигурен от късния час на прочитане на въпроса на автора ли е, но в мен се породи въпрос - Темата да не е  шега, целяща пораждане на дискусия ?!

Общувам с момчета и момичета - на посочената от автора възраст. Структурата на разсъжденията им и тяхното писмено оформяне, начинът им на изразяване,  речниковият им запас (някои от тях са и студенти) значително изостават от подреденото смислово / логическо изложение на питащия, който посочва, че след завършване на средното си образование продължава да работи. Ако да не беше посочена възрастта - бих оприличил,  че поставилият въпроса е над 30 години (възможно е й да греша).

# 469
  • Sofia
... ... ...
Преди малко се сетих нещо за теб.
Твърдеше преди време, че всички жени били фригидни.
Паднах от смях като го прочетох.
Много е тъжно, че не осъзнаваш, че не жените са фригидни, а има мъже не струват ни в леглото, ни в живота.
Ако беше щаслив, нямаше да си тук. Не ми обяснявай как си бил дошъл тук. Нито ме интересуват лъжите ти за фирми, ИТ и образование. Толкова си прозрачен...

... ... ... Фригидните жени беше образно казано, това ли те е обидило, попитай мъжете в бракове по колко време не са виждали секс, след дете, жените забравят, че има съпружески задължения и сексът е едно от тях, мъжът дали има право да откаже да плаща сметки и ходи на работа, защото го боли главата, ... ... ...

Ужас! Сексът е съпружеско задължение? Верно?!?!?!? И затова съпругата трябва да се люби със съпруга си?

П.П. След като родих детето си и след навършване на 33 години лично аз се оказах с УВЕЛИЧЕНО либидо и ищах за секс с любимия си мъж, така че не е необходимо ние със стажа в брака да питаме когото и да било за количеството и качеството на брачния секс.

П.П. 2  В ума ти е манджа с грозде, честно! Някои от нещата, които пишеш, са верни. Но други са толкова далеч от действителността, че нямам думи!

П.П. 3 В човешката история от хилядолетия е било така - мъжките екземпляри осигуряват РЕСУРСИ на женските, за да спечелят тяхното благоволение, вярност, грижи и УСЛУГИ. Тоест открай време мъжете си плащат, за да получат от жените, желаното от тях - любов, секс и деца.

П.П. 4 Обидно е да правиш аналогия на рибата с жената! Не се ли усещаш поне малко? В началото беше интересно да те чета, сега загрубя, обиждаш и само губиш, а мненията ти олекват, заради излишните нападки.

П.П. 5 На колко си години? Неслучайно питам. Някои неща и мъдрости ти стават достъпни единствено с натрупването на житейски опит!

# 470

Ужас! Сексът е съпружеско задължение? Верно?!?!?!? И затова съпругата трябва да се люби със съпруга си?

П.П. След като родих детето си и след навършване на 33 години лично аз се оказах с УВЕЛИЧЕНО либидо и ищах за секс с любимия си мъж, така че не е необходимо ние със стажа в брака да питаме когото и да било за количеството и качеството на брачния секс.

П.П. 2  В ума ти е манджа с грозде, честно! Някои от нещата, които пишеш, са верни. Но други са толкова далеч от действителността, че нямам думи!

П.П. 3 В човешката история от хилядолетия е било така - мъжките екземпляри осигуряват РЕСУРСИ на женските, за да спечелят тяхното благоволение, вярност, грижи и УСЛУГИ. Тоест открай време мъжете си плащат, за да получат от жените, желаното от тях - любов, секс и деца.

П.П. 4 Обидно е да правиш аналогия на рибата с жената! Не се ли усещаш поне малко? В началото беше интересно да те чета, сега загрубя, обиждаш и само губиш, а мненията ти олекват, заради излишните нападки.

П.П. 5 На колко си години? Неслучайно питам. Някои неща и мъдрости ти стават достъпни единствено с натрупването на житейски опит!

Е какво е тогава, сексът ? Я да питаме жените, ако мъжът им отказва, което е доста рядко, дали не го смятат за съпружеско задължение ? Един от основните мотиви, много мъже да са в моногамна връзка с жена е редовния секс, а не да се правят на маймуни пред различни непознати, като при доста мъже не се получава, дори и тогава, освен ако не изглеждат супер добре, не е случайно, че мъжет, които са доста харесвани много рядко влизат във връзка изобщо, ако ли пък влязат в такава, жената често с клонна да прощава кръшкания от негова страна, което пак доказва, че един от основните мотиви, мъжът да влиза във връзка е редовният достъп до секс, за разлика от жената или както се казва, мъжът си плаща за секса с връзка, а жената си плаща за връзката със секс. В крайна сметка е съпружеско задължение, да, лицемерно е да се каже, прави се когато имаме желание, какво правим, ако жената иска да го прави 1 път в месеца, говорил съм в доста мъже и знам, какво е положението, да.

Явно си от изключените или поне така казваш, ти си знаеш, мнозинството от случаите не са такива, да им се увеличава либидото, чул съм от жени и че по 1-2 години нямали нужда от секс, говорим за семейни такива и не са малко.

Точно така, мнозинството мъже все още осигуряват ресурсите, въпреки че много жени се пънат да казват, че биха могли да са с мъже, които изкарват по-малко от тях, което е поредната лъжа, наблюдавай познати, приятели и т.н и ще видиш, че жените генерално почти никога не дейтват за семейство, мъже, които са на по-ниско социално ниво, които вадят по-малко пари и т.н. За това съм му казал, че трябва да си подобрява социалното ниво и да намери начин да вади повече пари. Мъжете си плащат за да имат конкретните неща, а доста жени отказват да изпълняват и да плащат под друга форма, в живота се плаща по един или друг начин за всичко, ако се върнем пак по-нагоре, ако мъжът в крайна сметка не получава нито секс във връзката, нито други неща, но се очаква от него да издържа семейството, то е използван, а човек за да не е използван трябва и другия да дава.

Къде е тая риба, това се е образно казано, жени съм чувал да го използват същото за лов на мъже, много буквално си го взела.

На достатъчно съм, 30+.

# 471
  • Sofia
Благодаря за отговора.
Не виждам смисъл да продължаваме дискусията.
Аз съм на почти 44 години. И работата ми като психолог от 10 години насам ме е докоснала до съдбите и желанията на страшно много хора и от двата пола.

# 472
Иване, Иване...
 Секс с една и съща жена в продължение на десетки години ли ти е мечтата в чисто сексуален план?

# 473
Иване, Иване...
 Секс с една и съща жена в продължение на десетки години ли ти е мечтата в чисто сексуален план?

А не му е това мечтата на Ванката.
То и няма мъж, който да има такива мечти.

# 474
  • Пловдив
Иване, Иване...

Мся, ние с браковете по над 10 г. да почваме ли да се притесняваме?

# 475
Скрит текст:
Иване, Иване...

Ако искаш се притеснявай, ако искаш дерзай  Stuck Out Tongue Winking Eye
Продължителността на един брак не е гаранция нито за успешност, нито за вярност.
Проблемът е в очакванията. Мъжете искат едно, жените друго. Писах го и назад. Мъжете не могат да обичат. Те искат да бъдат обичани. Това е различно от това да можеш да обичаш.  Могат да изпитват някаква привързаност и дори обич, но това е различна обич, временна, която си отминава. Те просто искат секс, но за да получат опират до манипулации и лъжи.
Мъжете обичат с очите си, жените с ушите си. Толкова е просто.
Има един филм The Ugly Truth.
Много истини са казани там, само финалът е захаросан, ама филм е, нормално е.

# 476
  • Пловдив
Оня филм с Джерито Бътлър и онази русата от първите сезони на Анатомията на Грей?

Ако мъжете обичат с очите... моя е сляп горкия .....

# 477
Да, същия.

E, то и вкусът има значение, то това не значи да е сляп един мъж  Grinning

# 478
Иване, Иване...

Не, ама е добре да си наясно, че е с теб само заради редовния секс.

# 479
  • Пловдив
Не, ама е добре да си наясно, че е с теб само заради редовния секс.
Че какво, това е съвсем прилична причина!

Общи условия

Активация на акаунт