Да, напълно е възможно, ако успее да я впечатли по някакъв друг начин - с това, което прави, с това, което говори.
Иначе авторе, наистина вземи си намери хобита, нещо, с което да се занимаваш, да мислиш за себе си, развитието си, света извън любовните взаимоотношения. Както един познат обича да казва - жената трябва да види, че имаш хубав живот, за да поиска да дойде да ти го развали. Не може друг човек да ти е фокусът на всичко. Повечето хора не искат проблеми, искат спокойствие. Каквото спокойствие няма да получа, ако усетя, че ще се хванеш за всяка сламка в моето поведение и ако те отхвърля, ще ти се срине света, защото си разчитал на мен да му бъда център. Освен това - извинявай, малко ще прозвучи грубо - виждайки отчаянието ти разбирам, че никоя не те е избрала и в мен възниква въпрос няма ли да се прецакам много, ако аз го направя.
Струва ми се, че ти много време прекарваш в мечти и идеализиране на някоя, преди да започнеш да действаш по въпроса. Вероятно те е страх от отхвърлянето и протакаш, изпускаш моменти и в същото време се вкарваш във филм, че жената, която си избрал е кой знае какво чудо. Пробвай малко по-бързо да осъществяваш контакт, но да, хубаво е и да не натискаш и да се обясняваш там, където не се приема добре. Нямам идея колко преценката ти за това би била правилна, та може и да е полезно някой да те види отстрани в такава ситуация и да ти каже.
Последно се присъединявам към съвета да поговориш с терапевт, вярвам, че има какво да научиш от такъв.