Сам и самотен

• 22 745
  • 585
  •   1
Отговори
# 390
Есме, аз не само, че не харесвам чалга, не я понасям, стомаха ми се преобръща, откачам.
И съм имала случаи да ми се налага този стил. Аз не налагам моите предпочитания, но не съм длъжна да търпя налагане.

# 391
Аарон не ни каза какъв му е проблема (поне според него). Той може да е прекрасен, културен човек, но да е дебел. Например.
Или нещо друго.

# 392
  • София
Каза, че в тяло е добре.
Моя съвет да работи върху себе си е свързан с неговото себеусещане. Когато човек се грижи за себе си се харесва повече в огледалото, когато човек се докаже като професионалист се отразява на самочувствието, дори едната заплата влияе на самочувствието.
А за мен това му е основния проблем с жените, че не харесва себе си и не се смята за достатъчно добър.
Той търси съвет как да има успех с жените и връзките и аз си казах моето мнение. Другия вариант е да спре да харесва успешни жени, които са наясно с това и да се пробва с някоя по- смотаничка. Ама той как ще се чувства до такава?

# 393
Тоест нашият човек изглежда добре, млад е, интелигентен (съдим по писането). И никоя не ще да пият по кафе и да го подържи за ръка. Ем, капризни жени. Grinning
Пак питам, какъв е проблемът всъщност?

# 394
  • София
Това да работи върху себе си е от една страна за лично самочувствие и от друга, за да стане по-привлекателен партньор. Съответно, трябва да работи целенасочено, върху неща, които имат значение за другия пол, а не да хване случаен език да учи или да стане специалист по калиграфия примерно.

Под такова развитие визирам например умението да общува с жените, самочувствието (оттук е добре да се развие като образование и кариера, защото те са добри основи за себеоценката), зрелостта (да осмисли, че не са му длъжни, че отхвърлянето е нещо нормално, че има и други жени). Във физически план, хигиена, добра форма, стил на обличане, прическа... с две думи, елементарна поддръжка. Но всичко това са неща, които биха улеснили някоя жена да го забележи и хареса, съответно биха му разширили възможностите му.

Погледнах пак първия пост на автора, основно излиза, че няма атрактивно поведение, и се цели в недостъпни жени - по-възрастни или обвързани. Еми, не става така.

# 395
  • София
Ако съм мъж, хич няма да слушам съвети от жени. Както и като жена не слушам съвети нито от мъже, нито от жени. Никой съвет не върши работа. Ако слуша жените, трябва да стане морско свинче - нито е морско, нито е свинче.

# 396
Вероятно и не разчита правилно сигналите - някоя се държи любезно и се смее на шегите му, той решава, че това е любов, и три години я чака да му пристане. А тя няма същото наум, времето си върви и така.

# 397
Аарон не ни каза какъв му е проблема (поне според него). Той може да е прекрасен, културен човек, но да е дебел. Например.
Или нещо друго.

Дори и да е дебел, какво от това?
Ако да си дебел те обрича на самота или пък доживотна девственост, то тогава всички дебели са самотни и девствени.
Ама реалността друго показва.

# 398
Ама може да засили шансовете си, ако отслабне. Grinning

Знам аз, че душата е важна, ама много хора не го знаят. Sunglasses

# 399
Външният вид (освен, ако не говорим за екстремни неща), не е фактор. За всеки влак си има пътници. Няма човек, който да следва стриктно определен типаж, особено пък жените. Аз съм била влюбена както в гръцки бог, така и в по-пълничък мъж. Други са нещата, които привличат обикновено, или просто натежават пред физическите недостатъци. Но за тези неща е нужно време, за да се проявят - примерно имате общо хоби и общуването е започнало със съвсем друга идея (не търсене на любов).

# 400
На 23 години гледаме да е готин.
После на 30-35-40, други неща.

# 401
  • София
Чар е ключовата дума! Чар! Слаб-дебел - няма значение. Малък или голям град - пак няма значение.

# 402
Ама може да засили шансовете си, ако отслабне. Grinning

Знам аз, че душата е важна, ама много хора не го знаят. Sunglasses
Оф, сещам се за един виц.
Жена - Обичам те, цялата съм твоя, душата ми ти принадлежи..
Мъжът - Бягай бе, аз тая душа кво да я правя, да не съм дяволът
 Mr. Green
Принципно мъжете са тези, които не знаят, че душата е важна.
Те предимно гледат външния вид. За тях това е водещо и определящо. Ако харесат външния вид и са на кеф за връзка, евентуално ще искат и душата да опознаят.
Познавам доста дебели хора си имат фенове. Не e до тегло. До отношение към самите себе си.
Имах даже един 140 кг колега мъж. Има си жена, ама доста жени други се прехласваха по него. А не беше хубавец. Обикновен човек. Ама на него не му пукаше дали е дебел. Имаше си самочувствие, поведение, абе всичко.
Примери бол.

# 403
Със сигурност търсим и момиче, което знае, че кг се свалят, качват и свалят пак, и има поне 2 мозъчни клетки като цяло.
Една от най-хубавите, истински, любовни истории, на които съм ставала свидетел, беше между супер яката мацка, която се влюби в мъж с доста, доста наднормено тегло. Тоя човек се стопи от любов просто, възвърна си здравословен външен вид за кратък период от време.
Така, че хора, които виждат отвъд опаковката има.. въпроса е да ги срещне, което си е късмет. Нямаме контрол върху това какви и кои хора влизат в живота ни.

# 404
Да, такива истории са голяма рядкост. Това си и е истинска любов.
Единия обича независимо от всичко, а втория точно любовта му е дала крила за да вземе здравето си в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт