Сам и самотен

• 22 731
  • 585
  •   1
Отговори
# 435
Защо трябва да се правиш на маймуна и на какъвто не си, защо с лъжа и преструвка трябва да подхождаш, за да спечелиш нечие внимание? ОК, разбирам, че играта е груба и като си се хванал на хорото, ще играеш, но защо трябва всички да сме анаболни горили, че да получим някакво повърхностно внимание? Твърде много неща не разбирам, някои и не искам да ги разбера.
Това в главата ми не е интелигентност, това е информационен масив, но нито една частица от него не ми помага в нещото, което най - много желая. ОК, харесват уверени и нахакани типове, но все си мисля, че има и нещо отвъд...пък може и само да ми се иска да е така. Чак всичко да се е принизило до едни животински подбори...

# 436
Аарон, симпатяга си, не си като повечето животни ъъъ мъже исках да кажа  tooth   
Така като го гледаш Иванчо, доста е циничен, комплексиран и сам.
Иначе уж си имал приятелка.
От такива да се учиш не става. Всъщност може да научиш какво да не правиш. Че иначе като него ще свършиш.
Иначе има нещо отвъд. Много хора, като Иванчо не ги виждат тия неща, просто са на животинско ниво. Разликата е,че могат да говорят.
Написах ти го още в първия си пост в темата.
Промени си отношението към себе си. Намери психолог. Оправи тия глупости с депресии, паник атаки и опити за самоубийства. След това търси жени.

# 437
Никакъв нерв не си настъпил Ванка.
Ама като ти гледам словоизлиянията май аз съм настъпила Joy
И след като признаваш, че съм права, каква ти е драмата, не мога да разбера.
Хем уж си имал приятелка и вадиш много пари /не че съм те питала, ходи се фукай на някой друг/, после пишеш, че си сам и самотен.
И да ми говориш, че не знаем каква е била историята е срамно. Но за теб да се посрамваш е естествено състояние.Сега няма да преподавам елементарни неща. Явно и образованието ти е на ниско ниво.
Войните сигурно все жени ги водят и организират. Почти всички серийни убийци са мъже. Мда, и терористичните актове по целия свят са все от жени.
То като отвориш криминалната хроника почти само мъже. Жените са изключение, ама ги развалихте някои, така е.
Пак трябва да почетеш история, имаш нужда, огромна нужда.
И сега не мога да разбера. Ти деца имаш ли? Твои ли са? Съмнения ли имаш.
Или страдаш неистово заради някакъв милионер в статия, който не познаваш.
Падам от смях.
Но като се замисля има и много мъже с пари са толкова противни, че никоя жена не иска да бъде с тях.

Пак нищо не си научила, за толкова мнения в тоя форум написани, можеше да прочетеш някои неща или по-ползотворно да прекараш времето си, половината от нещата не ти са верни, другите нямат никакъв контекст, образованието ми е много ниско да, ако ме познаваше, пак ти казвам, нямаше да даваш толкова грешни предположения, някъде си засегната, пиленце.

Защо трябва да се правиш на маймуна и на какъвто не си, защо с лъжа и преструвка трябва да подхождаш, за да спечелиш нечие внимание? ОК, разбирам, че играта е груба и като си се хванал на хорото, ще играеш, но защо трябва всички да сме анаболни горили, че да получим някакво повърхностно внимание? Твърде много неща не разбирам, някои и не искам да ги разбера.
Това в главата ми не е интелигентност, това е информационен масив, но нито една частица от него не ми помага в нещото, което най - много желая. ОК, харесват уверени и нахакани типове, но все си мисля, че има и нещо отвъд...пък може и само да ми се иска да е така. Чак всичко да се е принизило до едни животински подбори...

Напсах ти го и преди, рибата не я слушаш а рибаря, метни едно око на Роло Томаси и неговото съдържание, ако слушаш жени, ок си си и дебел и безработен до никъде няма да я докараш и цял живот ще седиш в емоционална дупка, трябват дейстия, добрата душа и духовните женски енергии са хубаво нещо, но не са deal breaker, за това, че ще се случат нещата, съкратено ти е нужно, колкото по-висока стойност на сексуалния пазар SMV, толкова по-добре, а то се определя при мъжете от (LMS) Looks, Money, Status, това са нещата, които ще ти помогнат да имаш достъп до повече жени. Не става въпрос да се преструпаш, ако си реалист ще знаеш, че никой не го харесват такъв какъвто е, това е най-голямото клише, човек трябва да се подобрява, тогава натурално ще ти дойдат нещата.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 22:32 от Ivan23

# 438
  • SF
....особено в днешно време със социлните медии с его бууст, самочувствието на много момичета скача до небето и почват да си мислят, че заслужават един Брад Пит, докато не ударят 35 и да се чудят, къде е принцът на белия кон, когато е малко късно и са изпуснали мъж с когото са могли да изградят нещо заедно....
Ах, защо не се ожених за Пища Хуфнагел...

Никога не си мислят такива неща жените.
Това клише с принца на белия кон го слушам само от мъже, които не могат да се котират и се оправдават пред самите себе си, защо жените не ги оценяват. Като го чуя това с "принца..." и ми се повр....
Знаеш ли по-скоро какво си мислят жените от всякакви възрасти, когато срещнат мъж, когото са отхвърлили? - Леле колко е надебелял, как е оплешивял, едва го познах... И чукат на дърво.
А ако са били с цитирания от тебе Брад Пит, няма за какво да съжаляват - не са го изпуснали! Simple Smile

# 439
  • София
Не става въпрос да се преструпаш, ако си реалист ще знаеш, че никой не го харесват такъв какъвто е, това е най-голямото клише, човек трябва да се подобрява, тогава натурално ще ти дойдат нещата.

Тук вече съм съгласна с Иванчо. В повечето случаи, когато някой е отхвърлян, това не е защото няма кой да оцени прекрасните му качества (за сметка на чуждите лоши), а защото тези качества не са толкова прекрасни, колкото се опитва да си ги рисува в главата, и са придружени от доста други неприятни такива. Истината е, че импулсът да обвиняваш жените за техните избори, да се виждаш като прекрасна и неоценена жертва, са нищо повече от съпротиви на мозъка да приеме, че ще трябва да си размърдаш малко задника и да направиш от себе си качествен човек.

# 440
Не знам. Необясними са нещата. Колкото повече се опитвам да открия този вселенски механизъм на събиране, толкова повече губя нишката. А отчаянието наистина си казва думата и не, не можеш да не мислиш за това.
Дали пък има хора, на които просто не им е писано да имат някога човек до себе си?
Дали това наложено им отшелничество е с тежестта на вечна орисия? Сами идваме и сами си тръгваме, но поне в някакъв период от пътя ни стъпките ни в пясъка да не са самотни...
Обреченост ли е, прищявка на епохата, в която те оценяват на базата на някаква абстрактна стойност, рожба на въображението, хормонален пик или полипите от ранното детство, когато примерът вкъщи и тв мелодрамите са ни формирали?
Сив лабиринт, в който напредваш и се луташ, а тоновете се сгъстяват и потъмняват до душеизтръгващо черно, мрак на бездна, непредизвестен от панически вик, но придружаван от потискащите мисли - кръвопийци в главата ти...

# 441
  • София
Обясними са, ти просто не искаш да приемеш обяснението, защото не ти се ще да направиш необходимото.

Иначе, ако гледаме "вселенски" на нещата, изобщо не би трябвало всички да се множим, а само най-добрите, защото това е смисълът на естествения подбор и това би движило вида напред. Но живеем в общество и това дава шанс на много повече да си продължат гените. Обаче за тези, които чакат да им дойде от вселената, и това понякога не стига.

# 442

Пак нищо не си научила, за толкова мнения в тоя форум написани, можеше да прочетеш някои неща или по-ползотворно да прекараш времето си, половината от нещата не ти са верни, другите нямат никакъв контекст, образованието ми е много ниско да, ако ме познаваше, пак ти казвам, нямаше да даваш толкова грешни предположения, някъде си засегната, пиленце.

Какво съм научила не си ти човекът който ще каже.
Все пак си ниско качество, не го забравяй.
И не само образованието ти е ниско, и други нещица.
Така че мнението ти въобще не е меродавно.
Не, не съм засегната.
Просто се дразня на селско и комплексарско поведение.
И да те познавам нямам желание. Не показваш нищо стойностно, че да иска човек да те познава.

Да, Esmee, Иванчо не може да се котира и идва да лее жлъчта си тук Joy

Лъвица, мъж който обвинява жените за изборите просто им е голямо егото. И се мислят за нещо специално, а не са.
И вместо да се запита Иванчо, Драганчо и Петканчо какво му има, плюе жените. Е, ще си остане с плюенето.
А често и жените като разкарват някого си им казват причините, ама те са глухи и не чуват, не им изнася истината.

Авторе, какво отчаяние те гони. На 23 си. Я се стегни.
Я кажи записа ли час за психолог? Или ще продължаваш да си губиш времето тук?
Знаеш ли, че е напълно възможно тези ти депресивни мисли, опити за самоубйство да личат и затова жените да те отбягват.
А дали е писано да си сам или да не си?
Глупости. Човек сам си прави живота. Макар че не винаги става каквото точно е планирал, но изборите са си твои.

# 443
  • Пловдив
Не знам. Необясними са нещата. Колкото повече се опитвам да открия този вселенски механизъм на събиране, толкова повече губя нишката. А отчаянието наистина си казва думата и не, не можеш да не мислиш за това.
Отчаянието се усеща. И от двата пола. И отблъсква.

И не, не всички жени харесваме нацепени батки. Моя мъж не е нацепена батка, изобщо не е "фитнат", във фитнеса е стъпвал инцидентно 2-3 пъти в годината. Не е спортен тип. Има ... как да кажа... излишества в теглото. Но го обичам. Нямам обяснение защо точно него.

# 444
  • SF
Изобщо не знам кой обрисува желания мъж като татуиран, мускулест и с навити ръкави.
Янтра, когато се запознахте с мъжа ти, как изглеждаше? Защото е ясно, че с годините външността се променя, но съвсем други неща имат значение и привързват хората един към друг.
Вероятно говорим за привлекателна, притегателна дори, визия, в периода, в който все още няма нищо друго, което да привлече и задържи интереса.
"По дрехите посрещаме", но само заради дрехите не оставаме.

# 445
  • София
Ааа, аз мускули не отказвам Grin Ама и мъжете не отказват големи цици, та не виждам каква е драмата. Разбира се, за повечето хора това далеч не е първи критерий, определено не единствен, а обикновено просто добре дошла характеристика, когато я има.

# 446
  • SF
Е, при избор, пред фит симпатяга никой няма да избере застаряващият запотен дебелак, защото във времето може да се окаже душа човек. А красавецът задължително е злобен и невъзпитан.
Много мразя заради външен вид да се добавят и други характеристики към човека: ако е хубава, е тъпа, ако е спортист, е невеж, ако не е спортист, е учен, чел книги....
Имам една приятелка, която досадно повтаря "Ти тея във фитнесите не ги гледай!"
Добре, ще гледам тези в БАН.

# 447
  • Пловдив
Янтра, когато се запознахте с мъжа ти, как изглеждаше? Защото е ясно, че с годините външността се променя, но съвсем други неща имат значение и привързват хората един към друг.
Били сме на по 25. И тогава не е бил фитнат. Е, имаше повече коса, и 25 килограма надолу, но не е бил слаб. Мога да снимам снимка от сватбата (тогава бяха масово аналогови). Сериозно, как изглеждаме с моя мъж не е било тайна, когато децата бяха малки пусках повече снимки във форума.

# 448
Изобщо не знам кой обрисува желания мъж като татуиран, мускулест и с навити ръкави.

Как кой? Ванката.
Може това да е неговия тип Joy
Някак си не върви мъж с комплекси и неуспешен опит с жените години наред да дава съвети.

Янтра, не само отчаянието се усеща. Имах предвид и тези психични отклоненя най-вече.
Има жени много добре разпознават и усещат хората.

# 449

Как кой? Ванката.
Може това да е неговия тип Joy
Някак си не върви мъж с комплекси и неуспешен опит с жените години наред да дава съвети.

Янтра, не само отчаянието се усеща. Имах предвид и тези психични отклоненя най-вече.
Има жени много добре разпознават и усещат хората.

Аз не съм човекът, който ще казва, ама иначе, ти си авторитет да ми казваш, какво образование имам, lol и т.н. Как ще се докажеш, като авторитет в нещо, направила ли си нещо в живота за хората, за обществото, очевидно си засегната и тогава се почва ad hominem, което е признам за слабост. Много съм отчаян, нищо, че не бях влизал 8 месеца, та реших да напиша 1-2 да се позабавлявам с теб Trollface. Ако се познавахме лично, шях да ти покажа, как и омъжени жени от този форум, да точно този са ми писали по социалните медии без грам притеснения, че ще изневерят на мъжете си, та мога да разоблича конкретен човек, така че може да си мълчиш с точно с твойте сексистки коментари от сорта, жените сме ангелчета, мъжете не ставате, също да провериш малко проучвания и статистики в детайли, а не да действаш типично емоционално или многото нащракани мнения ти дават нереалистичното самочувстие, което имаш и можеше времето да го вложиш в нещо друго, като да се подобриш и да си намериш желания мъж, а не сега да си сама и да плюеш мъжете, не става така.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 14:11 от Ivan23

Общи условия

Активация на акаунт