Форумни липси № 9

• 388 734
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 075
А, тролските профили в политическите теми са ясни – там няколко човека карат на смени, защото е невъзможно само един да пише по 24/7. Laughing
Там и друго прави впечатление – някои профили се активират само около избори или други важни политически събития.

# 3 076
  • Другата България
А, тролските профили в политическите теми са ясни – там няколко човека карат на смени, защото е невъзможно само един да пише по 24/7. Laughing
Там и друго прави впечатление – някои профили се активират само около избори или други важни политически събития.
Именно.
Да не говорим, че поведението им си е притеснително предвид това, че граничи с обсесия по хора и събития.
Но точно такива профили правят темите нечетими.
И такива.

# 3 077
Ако си поиграете с гугъл, ще намерите и как се заработва с профили с добър рейтинг, например в рекламни кампании. Нищо не може да се направи, само влагане на здрав разум в обработка на прочетеното.

# 3 078
  • Пловдив
Пействат на смени. Няма как през два поста да публикуваш чаршафи по един екран дълги, че и по-дълги. То за 3 минути как става тая работа.....🥳

# 3 079

Така е.
Сутрин като чуя от телевизора какви са днешните опорки от съответните политици и знам какво и от кого ще бъде обнародвано в десетки постове в политическите теми. Пет еднакви поста последователно в пет теми. Пет еднакви скрийншота в рамките на 1-2 минути в пет теми. И т.н.
Без значение дали са платени или безплатни, все са тролове.

# 3 080
Миоки, PURE и Нина* ми липсват.
И трите бяха умерени потребителки, не са използвали груби думи и обиди. Бяха много активни в темата за Украйна и явно това е причината да липсват.
PURE по мой спомен живее в Швеция и постваше много новини, подкрепени с ликове към тях. Явно точно "тези" новини не са били политкоректни .

# 3 081
  • Deutschland/HE
Миоки и Пур, не мога да ги нарека умерени. Миоки още в темата за Ковид беше много агресивна. А в темата за Украйна и двете се показаха, че никак не са умерени.

# 3 082
Сетих се за PURE. Проверявала съм й новините, явно и модераторите.

# 3 083
И за “черния квадрат”. 😁
Това не се сещам какво е.

Пак е свързано с Рокси, даже аватар ѝ беше.

Миоки в темата за НВ хранене се изявяваше като доста груб и неприятен събеседник.

# 3 084
Миоки в темата за НВ хранене се изявяваше като доста груб и неприятен събеседник.

В темата за КОВИД беше брутална. Радвам се, че има бан.

# 3 085
Аз не следя целия форум и по тази причина писах, че Миоки е била умерена в темата за Украйна. Нямам навик да следя дадени потребители във всички теми, в които участват.
Заради горепосочената тема явно е с бан и друг умерен, от моята гледна точка потребител- Nomadski.
Пак уточнявам, че не е нужно всички да харесват всички в този форум.
Аз не харесвам Ушмастър, но я оценявам, като интелект. Със сигурност тя няма да ми липсва.

# 3 086
  • Deutschland/HE
Явно метлата е минала и за това не си видял изцепките на Миоки, както и на Пур.

Барбалена, не знам дали този потребител е трол, но се изказваше и доста грубо в две други теми, които следях (за стил, мода и обзавеждане). В тях се представяше като архитект, а в политическата, като икономист. Хм.

# 3 087
  • Другата България
Чист трол е.

# 3 088
За кого говорите?

# 3 089
Янтра, нямам идея защо съотнесе поста към себе си. Там не пише, че всеки, който не е баннат, е любимец. Ето, дори аз пиша. Засега.

Наградата е да можеш почти свободно да обиждаш хората, без да трият дори след много докладване. Аз докладвах няколко поста седмици наред, всекидневно. Ама нъцки. Joy

Леко си се оттървала.
Аз познавам някой, който получи перм бан точно за докладване на любимци, които обиждаха като каруцари нон стоп.
Причината беше някаква абсурдна, "за провокации", а то такова нещо нито има в правилата на форума, нито пък човекът е провокирал някого. Виж него, да, през цялото време.
Никакви предупреждения, никакви обяснения, никаква комуникация.

Смешно е, когато някой твърди "а на мен не се случило, следователно на никой не се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт