Форумни липси № 9

• 392 542
  • 3 175
  •   2
Отговори
# 3 135
  • SF
Здравей! Наистина ми бяха казали, че си с бан и се чудех на тебе пък за какво??? Радвам се, че си добре!

# 3 136
Антигона, много се радвам, че се обади!

# 3 137
Здравейте, казвам се Виктор. Майка ми, absurT, не знаеше, че познавам всички нейни онлайн самоличности. За съжаление тя сега ни гледа от небето, но макар и много закъснял, исках да намина за да ви благодаря за милите думи по неин адрес и силите, с които сте я зареждали, защото знам колко важен за нея беше форумът от 2018г до краят й на 22/04/2023. Без да разбирате, вие сте формирали най-близкият й кръг от приятели заедно с няколко човека, останали физически близо до нея. Няма как да прочета всичките й почти 25 000 мнения и няма да опитвам, макар че доста пикантни неща не съм знаел:) Пожелавам ви да останете близки и сплотени помежду си, много сте готини!

# 3 138
  • Paris, France
Victor_, моите дълбоки съболезнования за тежката ви загуба. 💐 В мир да почива absurT. Надявам се сте добре със сестра Ви и сина и, както и всички ваши роднини. Много ви обичаше майка ви и с голяма обич пишеше за всички вас и за покойния ви баща. Не бях близка с нея и разбрах, че е починала от форума. Надявам се не е страдала. Съжалявам, че си отиде толкова млада, а даже не пушеше (на тази възраст).

Помня я на снимката в лодката, като по-млада. Помня и градинарските и писания. С нея рядко бяхме на едно мнение. Май само по отношение на чувствата и потребностите на децата на разведени родители винаги бяхме съгласни една с друга, може би, защото и двете сме дъщери на разведени родители.

Съжалявам, че тя не можеше да пише тук в последните си дни, месеци, може би години, защото зная, че живееше далеч от близките си и сама.

Ако тук Ви хареса, може да драсвате и вие понякога.

Поздрави на всичките и близки
Невена

# 3 139
Здравейте, Виктор! Имах удоволствието да се запозная лично с майка Ви, тя е идвала няколко пъти на гости у нас и ние в нейната къща на село. Говореше с голяма обич за Вас. Беше наистина щастлива от живота си там, с мушкатата, краставичките, кучето и добрите съседи.
Често мисля за нея Heart

# 3 140
Аз чета форума от 10-на години. И съм срещала в майчинските теми дама с ник Peecok, или нещо подобно - с това търсене не намерих нищо, опитах с подобни думи и пак ударих на камък. Та, дамата пишеше, че има раково заболяване, мисля, че се бореше да има детенце, искрено ми се иска да прочета нещо хубаво от нея или за нея. Някой сеща ли се?

# 3 141
  • Пловдив
Тук е, пише в оплакваческата тема. Ей тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1725986.19950
Появява се на няколко дни, не е всеки ден.

# 3 142
Да не е PeacockLove? Тук си е.

# 3 143
  • Deutschland
Sephora от март не е влизала. Май в Германия живее.

# 3 144
Да, намерих я, благодаря много Simple Smile

# 3 145
Как се казваше потребителката… живееше първо във Варна, после в Малта, после в Германия

# 3 146
Как се казваше потребителката… живееше първо във Варна, после в Малта, после в Германия
Зная за кого говориш, но не се сещам за името в момента. Мисля, че спря да пише.
Беше Чек по едно време….

# 3 147
  • Paris, France
Не беше ли Check Please?

# 3 148
Да, тя е благодаря

# 3 149
  • Deutschland
И Soft click беше по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт