Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 295
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
КАРИЛ СИ ИМА МОМЧЕНЦЕ!!! КАЗВА СЕ ДАНАИЛ И ТЕЖИ 3550 ГР И Е ДЪЛЪГ 49 СМ!!! РОДИЛ СЕ Е ТАЗИ СУТРИН СЪС СЕКЦИО- И ДВАМАТА СА ДОБРЕ Новата мама звучеше много развълнувана по телефона - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СИН МА МАМА МАРИЯ И ТАТКО МАРИО!!!!!!!!!!!

# 76
  • Ботевград
ЧЕСТИТО НИ СЛЪНЧЕВО БЕБЧЕ НА КАРИЛ!
Мила майчице, пожелавам на теб и бебчето ти много здраве, щастие, голям късмет в живота и всичко за което си мечтаете да Ви се сбъдне!  Hug
Много се вълнувам при всяка нова среща с мъничко човече!
Много приятно и умилително!   bouquet
Страхотни новини!~

# 77
ЧЕСТИТ СИН НА КАРИЛ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!   bouquet

# 78
  • София
Реших да влезна за малко да прочета слънчевото стихче на Карил  преди да започна да се оправям за срещичката и какво да видя...

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ КАРИЛ! МНОГО ДА ТЕ РАДВА, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! 

Цвети знаеш ли защо секцио?

# 79
  • София
ЧЕСТИТ БЕБОК НА КАРИЛ! Аз също чаках стихотворенийце, а то - дочаках супер новина!

# 80
БРАВО!!!   newsm44 Карил днес ни поднесе най-прекрасното си стихотворение - Данаил!!!  smile3525 Да е жив, здрав, много щастлив и талантлив за радост на мама, тати, двете каки и цялата рода! Мама бързо да се възстановява за да се отдаде на малкото слънчице пълноценно!  newsm51

На всички  желая приятна разходка, успешен и спокоен слънчев  ден!

# 81
Честити бебоци на Karil  и Луси ! Да са им живи и здрави  !!!
 smile3525 1crib smile3525 1crib smile3525

На новозавърналите се мами, добре дошли отново  Hug Трупайте опит, че да помагате после на нас  Peace
Хубав ден на всички   bouquet

# 82
  • Sofia
Ееее!Страхотна новина!!!
karil,ЧЕСТИТО  bouquetДа Ви е жив и здрав малкия сладур,много радост и щастливи мигове да донесе на цялото семейство!Представям си двете каки колко се вьлнуват,че вече си имат братче  love001

# 83
Цвети знаеш ли защо секцио?

Ами като я видиш Карил на живо и ти става ясно- тя е дребничка и слабичка и беше с една огромна пупа- предполагам, че понеже не е малък нейния юнак да са решили да избегнат рискове и да я мъчат с нормално- не я разпитвах много- беше много развълнувана и само й честитих Simple Smile като се върне ще разкаже подробно

# 84
Е-е-е, честито голямо момче Данаил на мама Карил! Да й е жив и здрав, а на мама - бързо възстановяване!

# 85
  • София
Честит ДАНАИЛ на мама КАРИЛ!!!

Да и е жив и здрав, а каките много да помагат  bouquet

# 86
Карил, честито вдъхновение Данаил! Дае здрав, палав и добричък!

# 87
Честит,син Данаил на нашата майка поетеса Карил!!! newsm32 smile3525 smile3501.Да и е жив и здрав  малкият мъж,и да вдъхновява майчето си за нови творчески изяви.На майчето безпроблемно  и  бързо възтановяване. smile3501 Two Hearts newsm10

# 88
...
на мен май са ми най- близо ивиче и жени- ще правим срещи в южния парк май - ама трябва на пролет да се събираме и на по - големи групи 

И Роси, и Роси...  Laughing Страхотни снимки, Цвети!

ЧЕСТИТ ЮНАК НА КАРИЛ!!! Каква приятна изненада! Да е много добричък, да папка и нанка, а на Карил - бързо възстановяване!   bouquet

Добре дошла на малката Ангелина у дома!
Дени4ка - благодаря за разказа!

Момичета - имам един въпрос - вчера ми докараха количка и кошница на Чико - та въпроса ми е за кошницата - може ли да се слага малко бебче вътре (примерно след изписване още) - то е от 0-13 кг, но понеже облегалката е под наклон ми се струва че е още рано да се прегъва гръбначето под такъв ъгъл... Мамата, която ми го даде, от друга страна каза, че става за много малки бебенца, та сега съм изпаднала в една чуденка...  newsm78 по-късно мога да го снимам, за да е по-нагледно какво имам предвид.

Приятен слънчев ден - в деня на моя термин отивам на разходка, пък да видим Wink.

И - преди пак да забравя - стискам палци на Мими на д-р Женд  Praynig.

# 89
Да ти е жив и здрав малкия Данаил, мила karil! Да ви носи радост, да бъде умен, да бъде гордост за мама, тати и двете каки!smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Точно прочетох старата тема и се радвах на стиховете на Мария и се чудех защо днес не ни е зарадвала с творчеството си, а тя каква била работата...Много се радвам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт