Да се оплачем... 2022

• 2 035 324
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 980
А как да поправим този тип коремче?
Нисковъглехидратен  режим за няколко месеца, упражнения, а защо не и липосукция.

# 13 981
Като всичко друго по фигурата - с калориен дефицит и рано или късно няма да го има.

# 13 982
  • София
Четох един виц, подходящ по темата:
"Отдавна не съм се смяла от сърце и днес реших да пробвам банския си от миналото лято Grinning"

# 13 983
Като всичко друго по фигурата - с калориен дефицит и рано или късно няма да го има.
Това точно може и да не работи ако има разбъркани хормони или автоимунни заболявания.

Изследвания и останалото по план- с толкова малко излишни кг за няколко месеца ще е преобразена.

# 13 984
Може да се провери и за диастаза, която изисква определен тип упражнения и ако не бъде затворена винаги ще сте с mom bod.

# 13 985
  • Бургас
Благодаря ви за постовете.
Има да чета за това,което сте писали,че изобщо не съм наясно с нещата.

# 13 986
Учудващо е колко нормално изглеждащи и приятни на външен вид хора не се харесват. Явно и за това темите (не тази), са често изпълнени с хейт. Според мен първото нещо, което трябва да се научи едно дете е да обича и харесва себе си. И така цял живот.

# 13 987
Как да се обичам като се знам какво представлявам😂 това е препратка към един виц:

- Ако бяхте противоположния пол бихте ли имали връзка със себе си?

- Не, заслужавам нещо по-добро.

# 13 988
Аз се харесвам достатъчно, но огледалото ми не е на същото мнение.
Свалянето на килограми повлиява на лицето, та след определени години, трябва да си избираме с бръчки или с корем ще се харесваме;)

# 13 989
Аз свалям кг,но лицето ми се изглади ,от мазнините които ям е.Да не кажа,такава свежа кожа не съм имала скоро.
Моят мъж изглежда чудесно,без да тренира нищо,не знам как го прави .Има бицепси,широк гръб,тясно дупе,дълги крака.Само много леко коремче пусна,но и то е стегнато .Абе хубав е,за мен си е най-красив.Аз се харесвах миналото лято,когато бях  2-3 под кг когато забременях ,сега съм на тези на които забременях.Надявам се да сваля още някой .
Между другото,мой познат свали 30 кг за 6 месеца с диетоложка и фитнес инструктор.Неузнаваем е,но в лице много се сбръчка,под 50 годишен е.

# 13 990
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз свалям кг,но лицето ми се изглади ,от мазнините които ям е.Да не кажа,такава свежа кожа не съм имала скоро.
Моят мъж изглежда чудесно,без да тренира нищо,не знам как го прави .Има бицепси,широк гръб,тясно дупе,дълги крака.Само много леко коремче пусна,но и то е стегнато .Абе хубав е,за мен си е най-красив.Аз се харесвах миналото лято,когато бях  2-3 под кг когато забременях ,сега съм на тези на които забременях.Надявам се да сваля още някой .
Между другото,мой познат свали 30 кг за 6 месеца с диетоложка и фитнес инструктор.Неузнаваем е,но в лице много се сбръчка,под 50 годишен е.
И моя позната, на 45 години е, свали доста килограми, и се състари и съсухри в лицето Sad
Но с ниско въглехидратен режим, де.

# 13 991
  • Mediterraneo
Аз много започнах да се харесвам, когато реших, че не искам повече да се мъча с диети и режими, а упражнения не смея да правя каквито и да са. Диастаза ли, какво беше там, на корема имам, това няма прибиране, колкото и кг да сваля. Ако наблегна на такива упражнения, кръстът и гърбът страдат. Та си карам така и все повече се научавам да се харесвам. Недостатъци прикривам с дрехи, а на плажа пускат и с целулит. Най- важното- гледам се повече в очите на мъжа си, отколкото в огледалото.

# 13 992
  • София
Оплаквам се от служители.
Досега смятах. Салдата не съвпадат. Наредих едни пари в понеделник, никъде ги няма дръпнати, само в кредит/дебит, ама като извадиш накрая, пак не се получава. Така ме злепоставят страшно много. Бях в банката вчера, тая ми вика ааа минал е преводът и ми цитира като робот с присъщата си наглост на некомпетентна служителка. И са неграмотни, и пишат трансакция със З. И утре пак трябва да обикалям банката като пес, да се моля да ми вземат парите.
И в супермаркета госпожата се забави 15 мин, аз не правя проблеми за такива неща, чакам си чинно, идва тя и с тон, сякаш ще ѝ взимам панкреаса за жълти стотинки ме пита какво искам. Поръчвам си и се мърдам към сиренето, тя ми подвиква кое искам. Казвам аз 250 гр от това и ми слага 400. Аз няма какво да го правя 400, беше за нещо конкретно. И замълчах малко и тя започна да ми се кара, буквално, да ме навиква - ама какво искате, това са 400. Момчето до мен се подмихва, сигурно си вика тая кукувица се пазари за 150гр. Ама ме ядоса и ѝ казах "дръжте си го, всеки път ми слагате от всичко двойно повече и си трая, но не и днес, писна ми". И ми отряза лесно лесно...

Като гледам хора по учреждения за какви дреболии се пазарят и правят скандали, май аз съм простата.

# 13 993
  • Пловдив
Аз нямам диастаза, но след две секцио (първото е нормално, та и там не съм като преди) имам едно напречно прекъсване на мускулите в долната част на корема. Ама проблема е, че там точно от белега на секцио кожата виси. Айде мускулите се поприбраха с упражнения, ама кожата няма оправяне. Имам един изход - абдоминопластика. Каня се от поне 5 години, ама кой в Бг прави добри кореми???? Всички правят цици, носове и джуки.

Иначе съм дебела, 96-98 килограма се мотая в момента. Но съм ХУБАВА Simple Smile Сега да поднося летните рокли и ще ви се снимам. Ще се постарая да съм с равни сандали, не бирки, ама подобните.

# 13 994
Шарков.

Иначе в Турция, там са факири на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт