Да се оплачем... 2022

• 2 037 002
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 250
  • София
Йованка,гледах ги в Декатлон.Дали са добри?
Дъщерята много ги използваше, докато тренираше плуване. Не мръднаха, за разлика от Адидас, който заприлича на парцал.

# 14 251
  • Deutschland/HE
Йованка,гледах ги в Декатлон.Дали са добри?

дъщеря ми има техен бански и го ползва вече 3 години и на басейн и на плаж, още е без забележки, а беше бюджетен.

# 14 252
Супер ,благодаря!От там ще взема.

# 14 253
Само ги пробвайте на място, че декатлонските размери са малко фантазе. Иначе качеството е добро.

# 14 254
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Само ги пробвайте на място, че декатлонските размери са малко фантазе. Иначе качеството е добро.
Детските бански със сигурност са умалени.

# 14 255
Моят по- голям син има бански от Декатлон. Тренира плуване, т.е. го пера по 3-4 пъти в седмицата/зависи колко пъти е ходил/. Не е мръднал вече 2 години.

# 14 256
Мразя никой да не ме слуша на работа. Особено мразя да ми се напомня, че как може да уча икономика, а ей туй тука нещо да не го разбирам. Баш си го разбирам, ама никой не ме слуша и когато неминуемо стане проблем - ама ох, какво стана сега. Стана... Нарциса не разбира нищо.
Айшамуи..

# 14 257
Мразя никой да не ме слуша на работа. Особено мразя да ми се напомня, че как може да уча икономика, а ей туй тука нещо да не го разбирам. Баш си го разбирам, ама никой не ме слуша и когато неминуемо стане проблем - ама ох, какво стана сега. Стана... Нарциса не разбира нищо.
Айшамуи..

Оф, същата работа с баща ми... Понякога като каже "измисли ми ей тука еди-си-кое как да стане" и като кажа, че не мога, следва "е нали това учи и това работиш". Разбирам на 100% !

Оплаквам се, че ме мързи та две не виждам. Трябва да се стегна и да свърша два-три неща на работа, но мотивацията ми е в някъде около земното ядро.

# 14 258
Търся си обикновен цял бански ,все намирам с кофти презрамки или кофти долна част,или по над 100 лв.Искам нормален бански за 50.
Преди години си взех от Метро, идеален, с банели, хубава материя цвят. Оплаквам се, че тогава не го изпълвах добре на бюста, а сега и на бюста и на други места го пълня Grin

# 14 259
Нямам дрехи от там,но клин за спорт и бански ще взема. Едни бели кожени маратонки за вървене имах,направо им разказах играта.И два чифта за бягане.Много са удобни маратонките им.

# 14 260
Омръзна ми да се оплаквам, честно ви казвам... Този път се оплаквам от ненадеждни хора. Вчера споделих на прителка някои неща и тя веднага ги раздухала. За няма и 24 часа... Направо съм в потрес.

И ще си добавя едно оплакване от работа: Хвърлили една задача на един от студентите . Той дума немски не знае, а задачата изисква четене и разбиране. Колежката, която отговаря за него, е в отпуска и той на мен звъни. Няма как да му помогна, освен ако не взема аз да го направя, но за мен това значи поне 3-4 дни допълнителна работа. Страшно ме е яд на тая фирма. Ама страшно!

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 12:28 от Лютиче 2.0

# 14 261
  • Варна
Е,сега вече знаеш, че на нея нищо няма да казваш. Урок.

# 14 262
  • София
И не само на нея, по принцип.
Оплаквам се, че още в 9.00 часа си бях изяла закуската и обяда.

# 14 263
Дидка, забравих да кажа.
Видях те на снимките, които беше качила. Супер си си!!!

# 14 264
  • В полите на Пирин планина
Сигма , много силно стискам палци да се размине с предупреждение, но си е гаден стрес... Уф! Професията ни е повече да угодим на разни институции, отколкото да водим счетоводството...

Общи условия

Активация на акаунт