Да се оплачем... 2022

• 2 047 481
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 785
  • Бургас
Аз у дома винаги съм Пижамено Чудовище !
Много обичам да се размотавам по пижама !
Обожавам пижами и чорапи 😍

# 31 786
Аз сега какво да питам - ама вие носите пижами?? ли Grinning

# 31 787
Дам, и то с напредването на годините все по- пухкави пижами и все по пухкави чорапи ..

# 31 788
Ние бяхме Червената лапчица и Големият лош вълк. ММ в бабешка нощница си е зрелище Grinning
Поканихме една приятелка двойка на гости в 19 часа. Вече 40 мин закъсняват без да се обадят дори... Иде ми да врътна ключа и да си легна. Не разбирам такива хора.

# 31 789
  • Бургас
Ооо,даааа....
Щоо?

# 31 790
Ние продължаваме с местене и пренареждане. Поне няколко дни ще ни отнеме.

Днес ще и празнуваме - на леля голямото моче става на 15!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 22:41 от Анонимен

# 31 791
При нас не минаха дечица. Бяхме се подготвили.

# 31 792
Аз с чая и пижамата ,  най сетне отмарям. Тичах до майка , занесох супа, върна ми кюфтета и спагети - "казвало й се, че не са наред "...Омммммммм

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:51 от G..D..

# 31 793
G.D. Много красиво момче имаш, ама и снахата е хубавица! Ако е рекъл Бог, какво внуче ще имаш- картинка🙏🥰

И на Мис децата са готини, кога пораснаха всички толкова?!? След някоя година ще се бг баби бе😅🤣🤭😱😱😱😱

# 31 794
Дай Боже, Жаки, да сме живи и здрави да споделяме радости покрай децата . Те са ми генератор на всички хубави емоции . А какво е щастието, ако не можеш да го споделиш с добри хора.

# 31 795
G. D. , много са готини двамата младежи. 🙂

За майка ти те разбирам, хич не ти е весело, но го гледай от веселата страна, че ще луднеш. Направо ме разсмя с това "казвало ѝ се".

# 31 796

За майка ти те разбирам, хич не ти е весело, но го гледай от веселата страна, че ще луднеш. Направо ме разсмя с това "казвало ѝ се".
Ох, Вите, какво да ти кажа....много ми е трудно с майка като нея . Такива ги плещи... Поне да не е пред съпругът ми да ме кара да се чувствам кофти, а тя .. .. хич не си и помисля какво ми причинява . Сърцето ми се свива като гледам в какво я превръщат годините .

# 31 797

Ох, Вите, какво да ти кажа....много ми е трудно с майка като нея . Такива ги плещи... Поне да не е пред съпругът ми да ме кара да се чувствам кофти, а тя .. .. хич не си и помисля какво ми причинява . Сърцето ми се свива като гледам в какво я превръщат годините .

И ние ще станем такива.
Аз днес гледах едни клинични ръководства за диагностициране на ранни промени в паметта и аха да се тествам!
Понякога забравям думи, имена на улици, пълна мъгла! А уж не съм карала ковид! Възрастта не прощава.

# 31 798
  • Наблизо
Благодаря момичета..Писъците за тази вечер приключиха.Като аптека сме вкъщи.Три сиропа за кашлица,две пръскала за нос,кремове,два антибиотика.Първият ще го хвърля,защото го приключихме.Милото ми детенце,прекара супер ваканция-болно..

Днес ходих на терапевт за справяне със стреса.Много ми влияе и реших да направя нещо.Работи с хипноза.За момента нищо не мога да кажа ,но се надявам да помогне.

# 31 799
Ние обикаляхме за лакомства, събрах всички съседски деца и с още 2 звероукротителки обиколихме половината градче (голямо е колкото квартал на София). Обаче такава гадна мъгла се спусна изведнъж... Синко от вчера се опитва да се разболява, тая мъгла го довърши. Сега спи сгушен в мен и се дави с кашлица 😒 Той е мнооого болнаво дете, все се надявах да го израсте с градинската възраст, но не би.  И типичен мъж, на 37.1 е на легло 😒
Аз на работа, после тичай до магазин, тичай с деца, сега в леглото с мускулна.

Общи условия

Активация на акаунт