Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 910
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 825
Вчера са се навърши 60г от сватбата на Симеон и Маргарита.

https://www.instagram.com/tv/CY-67gEhKZ0/?utm_medium=copy_link

# 826
  • Някъде там
Ах, тази Мери - всичко ми харесва днес, любима пола, страхотни аксесоари, косата ѝ с тази дължина също.
Датските бижута са ми любими, най-близката ми среща с подобни съкровища 😍
Мисля че ще направят изложбата в дигитален вариант да се разглежда от близо. Ще е хубаво.

Птичке той и Ърнест е дядо, но гушкаше мацка по улиците и плажа.
Нека се радват хората на старините си заедно, както каза Ани това е хубаво нещо. Да не е сама жената.
Страхотна снимка в списание Brides.
Като излязла от приказките е.

Белгийската Паола ще разкаже за живота си в документален филм.
Има откъс в който се казва че в продължение на 10 години не е била щастлива и се е дистанцирала от всичко. Обмисляла развод но мъжа ѝ и казал че не може без нея че винаги я е обичал и изглеждал искрен и тъжен и тя останала.
Интересно ще е. Тя ми изглежда много симпатична дама.

# 827
Май Паола беше голяма красавица на младини. Пускаха се снимки преди време.

Мери е с много хубав тоалет.

Има ли друг кралски син, който да се е женил за жена с дете, че да го видим на общи снимки? Аз не се сещам. Всъщност за Алберт се сетих, но въпреки, че децата са си негови, не присъстват на официални портрети. Там предвид ситуацията е разбираемо донякъде.

# 828
  • Някъде там
Чарлс за Камила. Нейните деца не сме ги виждали на официални снимки, освен на сватбата им. Поне аз не съм, следящите от близо може и да са.
Ето я Паола

# 829
Децата на Камила са по-големи от Уилям и Хари. Имат си собствени семейства и животи. Не са израснали с Чарлз и КС и според мен е нормално да не са на официални семейни снимки, които между другото са рядкост при британците. Обикновено пускат снимки на отделните домакинства - само Уелс, само Кеймбридж или пък Бети с наследниците. Веднъж имаше обща на Чарлз и жена му със синовете, снахите и внуците и това беше. Едва ли ще има втора такава предвид последните събития.
А сина на Мете е малко дете, като се жени майка му за Хокон. Нормално да изгради връзка с него и родителите му и съответно да присъства на някои официални мероприятия.

# 830
Абе причини да не се снимаш с някого винаги има.

Мери с бежовото ми хареса, страхотна стойка има тази жена, всеки път ме оставя без думи като я видя. Великолепен стил си изгради и тя с годините. Винаги е удоволствие да й гледам тоалетите.

И прекрасната Ингрид, изобщо бъдещото поколение престолонаследнички много ме радва.

И една много мила снимка

# 831
  • Някъде там
Попита има ли друг кралски син, оженил се за жена с дете. Отговорих ти, нищо повече.
Мариус присъстваше на  събитията, докато не започна да работи и се премести.
Ули и за мен. Стойката, походката, стила. Една жена може и да не е красива, но когато има излъчване това компенсира. Удоволствие е да ги гледаш двамата.

Поздрава на Мариус за Ингрид е страхотен. 😀
Поздравления за деня на най-готината сестра в света!  Ти си абсолютно суров!  Препоръчва хората, които живеят в Аскер, да стоят далеч от пътищата през следващите няколко часа!

# 832
И аз това имах предвид - вече и той порасна и не е постоянно на кралските събития.

# 833
  • Sofia
Бивша прислужница на Андрю се е разприказвала в пресата, казва че е ужасен човен и се държал отвратително с нея. Ето статия от Daily mail (ако естествено не смятате, че пишат само лъжи).

# 834
Скици
https://64.media.tumblr.com/05f91bec6b2423b705792044a24b4831/64b … 5dae6fb127ec.gifv

Много хубаво това палто
https://64.media.tumblr.com/65ecc5a8f7cb895c52884b3d09a14c67/9b2 … a2ce15a956cb.gifv

Беа също гледа детето на мъжа си от предна връзка.
Чарлс се държи точно като истински дядо с внуците на Камила.
Ако съдим по снимките, както правим за останалите.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 14:34 от papi6

# 835

Принц Николай на Rains Menswear есен/зима 2022-2023
 като част от седмицата на мъжката мода в Париж.

# 836
Дано принц Николай не мине в ляво!

# 837
  • в сърцето на един мъж...

Как го изчаква тук да дойде, тогава се ръкуват с всички. Не бърза, не се представя сама, не минава пред принца... А с бебето какви са готини Simple Smile
Принц Николай имаше доста приятна приятелка, що трябва да минава в ляво Simple Smile

# 838
А защо пък да не мине? 😂 Особено като се има предвид колко либерални са там. Няма да има проблеми.

# 839
  • Някъде там
Николай от няколко години е модел.
До сега да беше минал, ако имаше такива намерения.
Отлагат "Бала на розата" Монако за лятото. Трябваше да е на 19ти март. Кристиян Лубутен ще бъде артистичен директор на събитието отложено за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт