Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 908
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 840
Всеки път ми е супер интересно колко различно виждаме и интерпретираме дори и гифчета, в случая, хем черно на бяло Simple Smile
Никакво изчакване не виждам, напротив, още на метър от тях започва активен разговор. Ръкостискането сигурно е отрязано тук, аз мислех, че в условията на пандемия отпадна като поздрав.

# 841
  • в сърцето на един мъж...
Е да, вижда се каквото иска да се види Simple Smile Няма го в гифа, да. Не знам дали е разрешено вече в Англия, момичетата да кажат.
Есме, то либералното няма общо, де Simple Smile Момчето до сега все на момичета налиташе, знам ли, толкова пък изведнъж да налети на ляво Simple Smile
Може Шарлийн да се е оправила зо Бала на розата. Винаги е била много красива на това събитие.

# 842
Стана ми интересно ръкуват ли се, явно е разрешено в Англия.
Ама изчакване никакво не виждам, напротив Simple Smile явно го дефинираме различно.
https://www.instagram.com/reel/CY7Cm95hCSe/?utm_medium=copy_link

# 843
  • в сърцето на един мъж...
Е как да няма Simple Smile Тя излезе преди него от колата, заговориха се, но го изчака да отиде, ръкува се първо той, а на дългото клипче тя се ръкува след него с хората, които ги посрещат Simple Smile

# 844
  • София
Ама изчакване никакво не виждам, напротив Simple Smile явно го дефинираме различно.
Е колко да е различно?! И аз не виждам изчакване.
Ръкуват се, даже изглежда доста странно, жените си говорят, идва Уилям ръкуват се и чак тогава Кейт подава ръка.

# 845
Е колко да е различно?! И аз не виждам изчакване.
Ръкуват се, даже изглежда доста странно, жените си говорят, идва Уилям ръкуват се и чак тогава Кейт подава ръка.
Да, това даже не исках да го коментирам, че все превратно се приема, ако човек вижда нещо различно. Но при такъв оживен разговор от самото начало, да не се подаде ръка, ми е странно лично на мен. Моля, никой да не се чувства обвързан с мнението ми.

# 846
  • Някъде там
И днес има рожденичка.
Честита да е Нина

На хубава маса ще празнува.

Това дали е тортата ?🙄

# 847
Албер продължава с работата да създава добро впечатление.

# 848
Всеки път ми е супер интересно колко различно виждаме и интерпретираме дори и гифчета, в случая, хем черно на бяло Simple Smile
Никакво изчакване не виждам, напротив, още на метър от тях започва активен разговор. Ръкостискането сигурно е отрязано тук, аз мислех, че в условията на пандемия отпадна като поздрав.
И аз не виждам изчакване, тъкмо обратното. И като бърза да стигне до жената накрая не се ръкува, прави го чак след херцога. Неестествено ми е, не знам какъв е етикетът, но…🧐

# 849
Къде ръкостискането е отпаднало като поздрав заради пандемията? Всички кралски и некралски особи, коментирани тук се ръкостискат.
В Англия хората са предимно с бустерни дози вече, дори препоръката е, ако сега си карал ковид месец по-късно да си биеш бустерна доза.

Не виждам бързане при Кейт, ако пуснете цялото клипче, ще видите, че тя върви с нормална крачка, няма избързаване, пререждане, протягане на ръце преди него, нито пък побутване, дърпане на ръце и тн.

А "оживеният" активен разговор е нищо друго освен секунда и половина размяна на здрасти. Понякога се чудя дали гледаме едни и същи гифчета/клипчета.

# 850
Стар, то не е за пръв път при Кейт. Тя си спазва такъв етикет. Гледах клип от онзи ден,  на тръгване беше пред него, изчака го той да мине пръв и тогава го последва.
За мен това е нормална картина.
Wink

# 851
Тортата на Нина е супер Joy
Само не виждам отдолу май няма торта наистина или?

# 852
Кой би бил цар на Русия днес, ако бяха запазили монархията си. Въпросът е нееднозначен и предполага няколко души (най-вероятни да наследят титлата)

И аналогично за Франция

Няколко вероятности - Луис Алфонс, херцогът на Анжу, легитимист; Жан, графът на Париж, орлеанист или Жан-Кристоф, принц Наполеон, бонапартист. Първият ми се стори наистина готин🤴

# 853
  • Някъде там
Тортата на Нина е супер Joy
Само не виждам отдолу май няма торта наистина или?
Ули не знам. Май чинията с шницел е тортата. Много интересна. За първи път виждам такава торта за жена. Готина е.

Ани точно за Луис тъкмо пишех че е с ковид
Скоро говорихме за него.

# 854
Значи правилно ми е грабнал окото на клипчето, наистина си е пич и половина😊 Франция не знае какъв секси крал губи в негово лице😄 дано се възстанови бързо.

Общи условия

Активация на акаунт