?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 184
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 955
Разбира се.

# 2 956
Ами който иска, да вземе ненормален партньор. Факт е, че такъв човек не е същият като нормалните. Те самите ненормални не се искат помежду си, а се натискат и сметка държат на нормалните - айде холан от либерастия.

# 2 957
  • София
Та, тия с многото не щем Laughing

Young Man, за връзки говорим, семейства.
Който иска да си взима такива с психосоматични разстройства, който не иска - не е казано, че ги мрази.

# 2 958
Да, бе, Лоре, ясно е това, много ми дойдоха крайностите с непривлекателници, та реших да спомена, че има и привлекателници

# 2 959
  • Столичанин ама не в повече :D
Проблема, е че жените искат мъжете да се държат както мъжете преди 40-50 години, ама не щат те самите да се държат както жените преди 40-50 години, еми нема как да стане, каква му е мотивацията на един мъж да се жени, като знае, че вероятността да се разведе до няколко години е над 50%? Отделно са и безумните претенции, описани няколко страници по-напред, че и те били едва "базовата" основа, демек може да се продължат още. No Mouth

# 2 960
Мъжете преди 40-50 години? Дето НСЧ беше писала в друга тема, че скатавали от бебегледане и домакинство, щото било женска работа? Да, моля, баш такива като тях искам...да се приберат при майка си и да не ме занимават.

# 2 961
  • France
Проблема, е че жените искат мъжете да се държат както мъжете преди 40-50 години...
JoyJoyJoy да, бе, да! Много са си добре съвременните мъже, хич и не искам да си имам работа с разни патриалхални динозаври.

# 2 962
Да, подфорумът прелива от теми "Защо мъжът ми не прекарва съботата и неделята под москвича", "Как да го накарам да удари с юмрук по масата, когато закъснея с ракията", "Ах, как мечтая да слушам истории от казармата до края на живота си, много ми е мъжествено, особено частта как свързочниците разпъвали кабел през гората, колко им било тясно на танкистите" и т.н.

# 2 963
Аз не знам дали са скатавали от бебегледане и домакинство, ама от това те да са длъжни да осигуряват финансовата стабилност на семейство със сигурност не са скатавали, отделно и изневерите са били рядкост, както и разводите, докато сега към безумните претенции се допълват и мъжа и бебето да гледа и да домакинства и да изкарва пари, отделно сегашните жени имат буквално всякакви удобства, перални, миялни, хлебопекарни, готови смески за хляб, кукъри с готови програми за готвене, памперси за еднократна употреба, адаптирани млека и т.н. и т.н. и пак им се струва трудна домакинската работа. Laughing А предишното (или айде по-предишното поколение) не са имали нито едно от тея удобства и пак са се справяли. Sunglasses

# 2 964
разводите са били рядкост, изневерите - не

# 2 965
  • при късмета
Това, че разводите не са били масово, изобщо не гарантира, че с изневерите е същото

# 2 966
Абе, точно преди 50-60 години и жените са работили наравно с мъжете, каква финансова стабилност е осигурявал мъжът в един тоталитарен режим без пазарна икономика? Смех...

# 2 967
разводите са били рядкост, изневерите - не
Абе точно във времена, в които ако си на улицата полицая те спира и да те пита, кво правиш тука що не си работа ми се струва слабо вероятно, ама де да знам.

# 2 968
Вий не разбрахте ли, че хленчът е жените да са като тогавашните - модел 'търкай и не мъркай'?

# 2 969
Само в работно време и на улицата ли се изневерява? Anguished

Общи условия

Активация на акаунт