?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 088
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 210
В реала му звънят бившата и майка ù.

А, извинете, преди 7 месеца са се разделили...и не е успял да я превърне от мишенцето в Мария, а самото мишенце звъни да пита каква е тази, новата.

# 211
И защо не му го кажеш на него това? Че не ти е приятно "неговата мишка" да фигурира като такава и да звъни постоянно. Или попитай паралелни отношения ли има с теб и с нея, че и с майка ѝ.
Никога не съм ги разбирала тези фамилиарни отношения с бивши.

# 212
  • София
Казала му го е с истерия.

Момиче, не чакай валидация във фейсбук.

# 213
Някои хора не смятат подобни отношения с бивши за проблем и затова никога няма да им дойде на ум, че правят нещо грешно и че новата партньорка би се напрегнала. Ако на него не му оречи, едва ли си ораеи сметката, че приятелката му от един месец ще вдига скандали.

# 214
Не е било истерия, говорих съвсем нормално и с нормален тон. Отговорът му беше, че не се е сетил да и смени името, но в мен остава горчива жилка и връзка започнала така някак си не ми се струва, че има бъдеще.
Не чакам валидация във фейсбук, аз самата рядко изобщо качвам снимки с мъже, защото не ми е зор всички да знаят с кой  съм. Не ми е проблемът, че има снимки с нея, а какви са, казах, че на повечето снимки се целуват, не са от екскурзии и почивки.

# 215
този не знам с коя ще е "един за друг".. такива триъгълници не понасям..
бих се изпарила от подобни отношения без много обяснения..

# 216
  • при късмета
В реала му звънят бившата и майка ù.

А, извинете, преди 7 месеца са се разделили...и не е успял да я превърне от мишенцето в Мария, а самото мишенце звъни да пита каква е тази, новата.
Имах предвид какви са нещата между тях. Няколко месеца не са кой знае колко време, може да има основателни причини и нещо за доуточняване. Теб майка на бивше гадже може ли да те накара да се съберете? Защото мен не. А ако на нея се поддаваше, за това време да са се събрали.
Анонимната, как "така" е започнала тази връзка? Ти не участваше ли в това, че си го написала все едно е нещо случило се по стечение на обстоятелствата? Като сте започнали положението му не е било различно, тогава не ти се е виждало нередно, сега ти се вижда. Не може да очакваш за месец неговия свят да започне да се върти изцяло около теб и всички и всичко назад да престане да съществува. Просто няма начин да се случи подобно нещо с никого

# 217
Хм има нещо съмнително тук. Може би трябва да послушаш интуицията си. Изчакай малко, да не го изнервиш и да не те сметне за "истерична", но и на мен не би ми било приятно. Миналите неща да си останат там и да се затвори страницата. На мнението на Нарциса съм. А и са минали 7 месеца, не един или два. Може да има чувства, носталгия, да я познава като ценен за него човек, но според мен като е решил да продължи с нов човек, трябва да остави всичко с предишния назад. Освен ако не цели друго – да предизвика ревност или чувства у нея, но не ми изглежда така, поглеждайки доброто му държание към авторката.

# 218
Не става дума за събиране. Човекът има ново гадже, но иначе няма никакво отделяне от бившата - тя контактува с него, майка ù контактува с него, движат в една среда с приятелките ù, във фейса му се целуват, в телефона му е още с миличкото име. Поотделно да бяха, да кажеш, че е истерия. А то - накуп всичко.
Имах един бивш, и той така - ама какво толкова. Конкретни 3 бивши не му излизаха от темите на разговор. Ако те не го бяха зарязали, не знам в какви отношения щяхме да сме само ние двамата. Съжалявам, но добрите отношения с бивши имат граници. Двойката следва да води разговори за бъдещето си, не за нечие минало с този и онзи прекрасник, ах, защо се разделихме.

# 219
издребняваш
дай му време да се откъсне наистина от нея и да го направи заради теб
но това няма да стане със скандали, караници и условия
ако в душата си иска да е с теб, няма значение дали тя е "мишенце" в телефона му или общите им снимки са в неговия фб, украсени с няколко вида сърчица
защото може да затрие всичко, да смени името й в телефона си, да не говори с майка й и пак ти да си излишната, а тя да е важната

# 220
Лично аз бих приключил много бързо и бих гледал напред, щото неговите обяснения не ми изглеждат достоверно. И не виждам защо трябва да си усложнявам живота по принцип. Трябва да имаш малко самоуважение. Можеш да се разделиш с него сега и да му кажеш - като си приключил с миналото - обади ми се.

# 221
Бубанка, аз също така го виждам. Има си едно технологично време за свикване с новата ситуация и за еможионална раздяла с един човек.
Пресен пример са близки приятели, които бяха заедно 8 години. Разделиха се, но емоционалната близост си остана. На сватбата ни танцуваха заедно, седяха заедно, сега си карат карантината на едно и също място, излизат в една компания. Просто вече не са двойка.

# 222
  • София
Аз пък никога не съм разбирала това заличаване на бившите от живота все едно не ги е имало, триене на номера, разприятеляване в социалните мрежи, зачеркване на общи познати и компании ...с всяка нова връзка нови приятели ли търсим, че старите познават бившия?
Кому е нужно? Това е част от живота ни. Аз поне не се срамувам и не съжалявам за никого де, такива избори съм правила, че да не искам да ги залича.
Друг е въпроса, че никоя връзка не ми е превземала социалните профили...

# 223
Аз пък никога не съм разбирала това заличаване на бившите от живота все едно не ги е имало, триене на номера, разприятеляване в социалните мрежи, зачеркване на общи познати и компании ...с всяка нова връзка нови приятели ли търсим, че старите познават бившия?
Кому е нужно? Това е част от живота ни. Аз поне не се срамувам и не съжалявам за никого де, такива избори съм правила, че да не искам да ги залича.
И аз така разсъждавах до едно време. Обаче трябва да се покаже някакво уважение към новия човек в живота ти, да му дадеш увереност, че искаш да си с него. От опит го казвам - каквото е минало е останало в миналото. Иначе можеш да се оплетеш много.

# 224
Аз също не трия номера на бивши нито ги блокирам, нито нищо, просто в телефона ми вече не е "зайче", "милото" и т.н. , а си фигурират с имената Иван, Драган, Петкан и прочие. Това, което му казах беше, че според мен не е приключил напълно с миналото и не се чувствам удобно в тази конфигурация, чувствам се едва ли не като натрапник.

Общи условия

Активация на акаунт