?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 124
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 240
Няма значение каква е Анонимната. Ако не се чувства комфортно в тази конфигурация, казва, показва. Ако не се стиковат, той при мишката, тя напред и така. Времето на всеки е ценно.

# 241
Нормално е още да не е преживял напълно бившата – все пак са минали само няколко месеца. Но и щом е бивша, значи има защо.
Сега, дали ти ще успееш да заемеш нейното място в сърцето му, или не – зависи само и единствено от теб. Дали ще му помогнеш да преодолее раздялата, или ще го накараш да се чувства по-зле и от времето, когато е бил с нея.
Всичко е в твоите ръце – можеш тихо, кротко и с любов да го приласкаеш за дълго, защо не и завинаги, или да го отблъскваш от себе си, а може би и да го тласкаш назад към бившата – ако се окаже по-малкото зло от двете ви.
Само от теб зависи.
Иначе можеш да го помолиш да скрие общите им снимки – поне от теб. Ако е умен, ще се усети и ще ги скрие от всички. Но ти няма да го направиш, защото искаш да държиш нещата под контрол и „орязването“ на информацията в профила му няма да ти допадне.

# 242
Скрит текст:
Нормално е още да не е преживял напълно бившата – все пак са минали само няколко месеца. Но и щом е бивша, значи има защо.
Сега, дали ти ще успееш да заемеш нейното място в сърцето му, или не – зависи само и единствено от теб. Дали ще му помогнеш да преодолее раздялата, или ще го накараш да се чувства по-зле и от времето, когато е бил с нея.
Всичко е в твоите ръце – можеш тихо, кротко и с любов да го приласкаеш за дълго, защо не и завинаги, или да го отблъскваш от себе си, а може би и да го тласкаш назад към бившата – ако се окаже по-малкото зло от двете ви.
Само от теб зависи.
Иначе можеш да го помолиш да скрие общите им снимки – поне от теб. Ако е умен, ще се усети и ще ги скрие от всички. Но ти няма да го направиш, защото искаш да държиш нещата под контрол и „орязването“ на информацията в профила му няма да ти допадне.
Благодаря много за мнението, но нямам желание да го играя лечителка. Аз лично, ако не съм преживяла някой, не се хващам с друг, ближа си сама раните докато ми минат.

# 243
Червеният светофар е другаде, според мен, не във фейса. След 6-годишна връзка изчаква два месеца и започва да преследва настоятелно друга.

# 244
  • София
И къде е проблема? Колко време след 6 годишна връзка не трябва да поглеждаш друг? Тука даже няма брак, деца...просто гаджета с дълъг стаж.
Интереса е бил взаимен предвид сегашната ситуация, преследва носи друг смисъл.

# 245
Благодаря много за мнението, но нямам желание да го играя лечителка. Аз лично, ако не съм преживяла някой, не се хващам с друг, ближа си сама раните докато ми минат.

То ти може да си въобразяваш, че раните ти са минали, но само така да ти се струва.
Прекалено много очакваш от едномесечна връзка. Така, както ти имаш своите съмнения и колебания, така и той си има неговите. Дай му време да те опознае, да се напаснете.
Плюс това сигурно прави някакви сравнения между двете ви. Не умишлено, то от само себе си става. Ако се държиш по-гадно от бившата и му тровиш живота, губиш. Полезният ти ход е друг, но виждам, че не си склонна да го направиш, така че няма нужда да продължавам.
Ако ще го зарязваш, действай по-бързо и му дай възможност да си намери друга, по-подходяща за него жена.

# 246
Да не бъркаме периода след раздялата и периода, от който са заедно. Иначе се внушават едни необосновани очаквания и отговорности.

# 247
И къде е проблема? Колко време след 6 годишна връзка не трябва да поглеждаш друг? Тука даже няма брак, деца...просто гаджета с дълъг стаж.
Доста бракове дори не устискват до трета година, не шеста. Разбира се, че няма законово-определен срок колко да страдаш и кога да се впуснеш в нова връзка, но ако са си хвърлили око, докато е бил в предишната връзка това ОК ли е? Естествено Wink нали, да не са в манастир.

# 248
Докато са били заедно, аз изобщо не го познавах, моля не ми вменявайте такива вини. По негови думи, последната година изобщо не са се разбирали и той е нямал чувства вече, затова си е тръгнал.

# 249
  • София
Те може само 1 месец да са заедно (но още 2 преди това я е гонил), обаче той 7 месеца не може да изтрие общите снимки и да озапти бившата, 3 от които се занимава с друга жена. Сори, ама няма как да ми е приятно да съм нечие гадже, а навсякъде да ми изкачат любовни сцени с бившата. Няма как да стоя с такъв. Да си нареди къщичката, преди да кани нови хора в нея.

А относно коментарите да го лекува и приласкава, е сори, ама като цитираме единия месец, за такава връзка заслужава ли си да се метнеш да кърпиш нечие сърце? Разбирам да се познаваха отпреди, да имаха отношения, да го знаеше що за човек е... а сега си е пълна загуба на време, тя на тоя етап няма представа дали го иска и дали той си заслужава, та да го играе доктор Куин.

# 250
Говорим си, никой те ти вменява нищо, не скачай като ужилена. И да, наистина за мен тази настоятелност в преследването, според твоите думи, веднага след прекратяване на дългогодишна връзка и съвсем прясно запознанство е светофар, червен или жълт, все тая, определено не ми е зелен.
Ако си разкара фейсбук живота ще си валидирала ли мястото си? Теоретично питам.

# 251
  • София
Тоест, бившата е неговият фейсбук живот?

# 252
  • France
Аз тръгнах с ММ 3 месеца след като прекратих почти 7 годишна връзка. Ами добре ми беше и сега ми е добре Joy

# 253
  • София
Доста бракове дори не устискват до трета година, не шеста. Разбира се, че няма законово-определен срок колко да страдаш и кога да се впуснеш в нова връзка, но ако са си хвърлили око, докато е бил в предишната връзка това ОК ли е? Естествено Wink нали, да не са в манастир.
Е тук вече отиваме в типичните форумни фантасмагории. Имаме 7 месеца от раздялата, те са заедно от 1, той преди това я се свалял 3. 3 се е възстановявал от раздялата, която той е инициирал и най-вероятно я е обмислял от по-дълго Wink

# 254
Съвсем теоретично, може и това, че си държи снимките да дава увереност на бившата, че не всичко е приключило и за това да го търси толкова настоятелно. Не са самите снимки проблемът, а съвкупност от всички тези неща. Явно не си е очертал правилно границите с нея.

Общи условия

Активация на акаунт