?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 291
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 695
  • волно калдъръмче
Тая сутрин докато бяхме с моята по работа, обърнах внимание колко жени заглеждах. Може би 10 или 15, при тва за не повече от час време. Имаше няколко по-готини, други дето стават, а и загледах няколко с които принципно не бих си легнал. Баси чак ме е срам като чета темата, идва ми да си посипя главата с пепел...
Първични същества. Мислите и задниците си приличат по това, че не винаги е уместно да ги показваме. И с жена си ако си толкова открит, както с нас, не знам как още си жив Satisfied

# 1 696
rf22 eй на това му се вика мъжка солидарност😉
Разликата с коментираният е , че ти по никакъв начин не си афиширал подобно поведение и всичко е останало в главата ти . При него не са единични случаи и безочието му стига до там, че има готова стратегия как да замаже за пореден път очевадното, а нашата мила половинка се връзва за пореден път.

# 1 697
  • София
Тая сутрин докато бяхме с моята по работа, обърнах внимание колко жени заглеждах. Може би 10 или 15, при тва за не повече от час време. Имаше няколко по-готини, други дето стават, а и загледах няколко с които принципно не бих си легнал. Баси чак ме е срам като чета темата, идва ми да си посипя главата с пепел...

А изгледа ли някоя три пъти, продължително, от глава до пети, докато и на нея не й направи впечатление? Спря ли се да снимаш някоя с телефона? Не е проблемът в гледането, а в това как се осъществява. Иначе и аз редовно заглеждам мъже. Ама за секунди ми хване погледа, и после нито го гледам, нито го помня. Когато ми се е случвало да гледам някого продължително и настоятелно е било с цел да има продължение. Сега като съм обвързана, и без половинката не правя така, камо ли в негово присъствие.

# 1 698
  • Варна
Мен обяснението за зуумването ме разсмя искрено. Този поне да беше се потрудил да измисли правдоподобна причина.

# 1 699
И защо да се напъва,  като без усилия му минават номерата. Убедена съм , че ако вместо да го пита тихо и кротко имаше панаир,  реакцията щеше да е различна.

# 1 700
  • Варна
rf22, снима ли по-привлекателните?

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 14:56 от Viviana91

# 1 701
явно съм единствения, който не заглежда никого по улиците, това странно ли е Sad?

# 1 702
  • Варна
Да. Определено нещо не ти е наред. Я марш в строя веднага!

# 1 703
Yong man, направо е патология твоето.

# 1 704
Оххх сетих се една случка с това заглеждане. Малко срамна, ама карай...
Една комшийка има много красива внучка, около 20-те, със супер тяло, явно тренира нещо. Веднъж се прибираме с мъжа ми и това момиче върви пред нас. Ама явно така съм се била загледала в задника й, чак забележка ми направи моя. Викам "ааа аз дънките гледам, че ме кефят" Joy пък той казва "ама тя е с клин Joy хубава била, ама не било възпитано да я заглеждам толкова очевидно Joy
Тааа всички се заглеждат в хубавото. Важното е д ане се усеща или поне носете слънчеви очила.

# 1 705
За гледането, ясно, че ще гледа, моят мъж също гледа, даже веднъж сконфузно се засмяхме, защото и двамата като марионетки обърнахме глави след едно маце и набързо се спогледахме дали и другият се е обърнал. Аз със чиста завист гледах стегнатото дупе, него не съм го питала защо, ама много добре го разбирам Joy Обсъдихме колко е яка, той каза, че аз съм по- (което не е така и двамата го знаем, но той никога не казва за някоя друга, че е по-красива от мен - просто много мъдра мъжка тактика, спестява безброй драми) и толкоз. Ама да вземе да я оглежда съвсем очебийно три пъти от горе надолу, пък да вземе и да я снима и зуумва... не, не и не! Не е нормално! Даже и да е сам, пак не е нормално! Гледа се дискретно, не така, че да караш хората да се чувстват неудобно.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 08:13 от Spiritlight

# 1 706
rf22, що се правиш на умряла лисица 😀 и уж не разбираш за какво става въпрос?
Сигурна съм, че си виждал просташки заглеждания. Едно е да сканираш незабелязано, друго да гледаш вторачено и да си изкривиш врата. А това с видеото си е патология.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:15 от Dincho

# 1 707
Здравейте!
Във връзка с по- предната тема, с една приятелка се изпокарахме заради неумението ми да пазя тайни.
Аз съм открит човек, не умея да си мълча.
Някакви световно важни и дълбоко интимни неща не съм раздрънквала..
Но и тя пък после не успяваше да се сдържи и вземе сама да си изплюе камъчето и да си разкрие " дълбоко пазените тайни"
Така че мога да си представя колко е гадно някой да предаде приятелката си умишлено..
Винаги ме е било яд на себе си, това прекалено плямпане е сериозен кусур. Но явно моят личен живот не е интересен, а и не обичам да го споделям.
Аз имам проблем със злобата на хората и с разпространението на всякакви слухове.
За вас нормално ли е непознати да правят категорични изводи за други хора дали са нормални и психически стабилни и здрави, без да ги познават добре ( на база реакции и гафове и по-странно поведение).
Това много ме вбесява.
____
Виж сега. Ние тук може да си пишем месеци наред относно нивото на простащина на твоя мъж. Никоя от нас обаче не знае и няма как да знае какво правят нашите мъже, извън присъствието ни.
С други думи, гледай как се чувстваш с него и без него и прецени колко тежи този клип, като махнеш чуждите мнения на килограм, че доста натежават в посока да се лишиш от другарчето си.
ММ мъж най- нагло твърди, че си пише с жени.
Има парола, не мога да ровя в телефона му.
Твърди, че го прави, защото не съм му обръщала достатъчно внимание.
Детето е още малко, на 19 месеца и не винаги мога да се разкъсам на 100 места.
Приела съм го, иначе се държи все по- добре с мен. Явно наистина има нужда от повече внимание и грижа, ще се постарая повече.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:23 от Анонимен

# 1 708
Катеричке, значи ти се разкъсваш с къщата и детето и приемаш за нормално, едва ли не той да си чати с други жени?
Дори сама се обвиняваш за това?
Боже, боже...какви сте добри и толерантни...
Моя мъж, не е такъв късметлия.

# 1 709
явно съм единствения, който не заглежда никого по улиците, това странно ли е Sad?
Извратеняк...
Уотс ронг уйт ю?

Общи условия

Активация на акаунт