Звездни компромати - Януари'22

• 345 154
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 730
Още един анти фен на Адел. Не я понасям. Сякаш някой я хваща за гърлото и се дере, докато пее. Музиката и е лишена от всякаква мелодичност. Провлачени песновки с депресивни акценти и лелинско излъчване. Не мога да повярвам, че тази толкова надценена изпълнителка има фенове. Според мен си е изкуствено налагане.

# 2 731
Бяла, черна Галя красива чак не е. В най- добрия случай някого може да е симпатична. На мен не ми е. Па ако си отвори и устата с лигавия говор съвсем!
Адел е любима певица на малката ми дъщеря тъкмо вчера снима клипче как пее нейна песен. Накара ме да слушам 18 пъти и даже трябваше да кажа, че е страхотна песента де:) иначе мойта си е все страхотна😻 Но щем не щем сме мн навътре в творчесвото на Адел… можеше някои не толкова грустна да харесва ма на….

# 2 732

Адел е любима певица на малката ми дъщеря тъкмо вчера снима клипче как пее нейна песен. Накара ме да слушам 18 пъти и даже трябваше да кажа, че е страхотна песента де:) иначе мойта си е все страхотна😻 Но щем не щем сме мн навътре в творчесвото на Адел… можеше някои не толкова грустна да харесва ма на….

Защото на детето са му промили мозъка неговите набори, че Адел е модерно да се слуша и то какво да прави...Спазва модните тенденции, иначе няма да се впише сред връстниците си.

# 2 733
Моето малкото никога няма да чуе и види Адел, ако зависи от мен Simple Smile Понеже и то постоянно пее, ако почне нейни парчета, няма кой да я изслуша вкъщи.

# 2 734
  • София
Ох, недейте така с лошо за Адел. Grin Аз съм й/бях голяма фенка. Пиша в сегашно и минало време, тъй като вече не съм сигурна дали продължавам да я уважавам, както преди, но заради старите й песни си я харесвам и заслужава да й се даде шанс. Sunglasses
И малко отклонение. Пътуваме едно лято семейно по почивки с колата, а аз бях взела само една флашка с Адел и Бруно Марс. След сто часа в пътуване, мъжът ми изкоментира, че "Тая Адел на сън да я чуя и ще я разпозная сред милиони други. Искам да си почина поне година-две от нея". Наскоро обаче го излових, че слуша нейна песен, щот му била на сърце. Joy

# 2 735
Е защо недейте, казваме си просто. То аз се изказвам съвсем меко, да не засегна феновете й.

# 2 736
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син е на седем, пускаме му ретро денс, рап от Еминем и DMX, Горилас, малко рок, Найтуиш, и той не подозира за съществуването на Адел 😆

# 2 737
Не съм й фенка на Адел, нито в детайли съм запозната с творчеството й, но има няколко жестоки песни, не мога да си кривя душата. Голям глас и страхотна певица.
Галка и в моята класация може да мине най- много за симпатична в лице.

# 2 738
  • София
Зендая и Том Холанд
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Рене Зелуегър с гаджето
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Стела Бандерас
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Кание и гадже
Скрит текст:

Кристен Стюарт
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:

# 2 739
Защото на детето са му промили мозъка неговите набори, че Адел е модерно да се слуша и то какво да прави...Спазва модните тенденции, иначе няма да се впише сред връстниците си.
Адел определено не е модерна сред децата. Какво пречи някой да я харесва? Ще кажеш, че за нищо не става и всички се правят, че им допада.
Аз не съм ѝ топ фенка, но има много хубави песни. И ми харесва как пее. Хора всякакви, вкусове - също.

# 2 740
Адел има хубави песни и глас. Проблемът при нея е, че песните взеха да стават еднотипни. Все драма, драма, драма.

Джейн Сиймур е СТРАХОТНА! Пример, че една жена, може да изглежда великолепно на 70г без да прилича на карикатура! Никой не вижда старческите петна по ръцете и бръчиците. Първата мисъл на всички е - красавица!
Така трябва да се остарява! И дори да има намеси (а тя със сигурност ходи на различни процедури), просто всичко трябва да е ествествено и с мярка.

# 2 741
Iris Law за The Sunday Times Style
Скрит текст:

# 2 742
Въпросът защо Мегз живее в Дубай намира своя отговор
https://trendynews.bg/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B … %B4-%D1%81%D1%8A/
Постлала си е добре, защото след условна присъда да причиниш такава катастрофа... няма как да й се размине затвора. Само дето аз не си спомням да се е говорило много за тази катастрофа преди две години. Всичко е било заметено под килима, а Мегито тихичко е емигрирала на топло... не става ясно защо сега пак са я погнали?

Да си продължа мисълта 😀
След сагата с открадната кола, Мегз получи още един шанс. Даде няколко интервюта колко много съжалява, започна някаква благотворителна кампания за да си спаси реномето. Започна нов бранд me too (или нещо такова, не помня) с Alfa Music. И след няколко месеца, съвсем неочаквано, обявиха, че този бранд приключва работа и Мегз започна да се занимава с пречистване и духовни практики. Нищо не съм чула да е причинила катастрофа. Ние тук мислехме, че бяга от НАП заради измами с ДДС.  Духовните практики, белите дрехи и бялото братство са много добър съвет на някой адвокат, който се опитва да я спаси от затвора. Ето вижте, тя сега е друга, по-бяла, по-добра и възвишена. Но пък се радвам за нея, защото се бях притеснила, че съвсем се е побъркала горката, а тя си участвала в поредната схема 😀

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:21 от Little heart

# 2 743
Като чуя, че някой се е насочил сериозно към духовни практики, съм сигурна, че нещата са много зле. Не визирам Мегз, а по принцип.

# 2 744
Много се радвам на деца, които знаят Адел, а не знаят коя е Глория, Ивана и т.н Да, кахърна е, но децата не разбират текстовете! Все пак не всички на 7-10- 12г си превеждат!

И за да не е спам

Общи условия

Активация на акаунт