Звездни компромати - Януари'22

• 343 445
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 790
Новата песен на Стромае включва български хор в началото.
https://www.youtube.com/watch?v=DO8NSL5Wyeg

Манескин също отлагат част от европейските концерти и по-специално UK.

# 2 791
Новата песен на Стромае включва български хор в началото.
https://www.youtube.com/watch?v=DO8NSL5Wyeg

Манескин също отлагат част от европейските концерти и по-специално UK.
Ооо, мерси, че ми каза. Аз като я слушах точно на българска музика ми заприлича, но после си викам сигурно си въобразявам. Blush Всъшност тази песен разказва защо е прекъснал присъствието си на музикалната сцена. Имал е паник атаки, депресия и тн.

Монескин също са ми интересни като група. Явно наистина Ковид си казва думата...

Гениите са Топ Звезди и имат ексклузивно място в звездна тема. Blush Някой да постне задника на Николета и роклята на Батинкова и баланса ще си дойде на място. Relaxed

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 17:46 от daizy_g

# 2 792
За съжаление Николета и Батинкова не публикуват нищо! Joy
Може би задникът не е толкова красив, колкото си е представяла Николета, а Тоци няма нови рокли! Охарчи се с тоя дядо Коледа и  (половин) месец Малдиви!

# 2 793
  • софия
И дамата мълчи в нейното 2019 Бентли.

# 2 794
Кание бил много ядосан, че Ким позволила на Норт Уест да си сложи червило в някакво клипче за ТикТок. Не била поискала съгласието му.

# 2 795
Жалко, че Николета и Батинкова могат да блеснат само със задници и рокли и нямат с какво друго да бъдат обсъждани. Worried Имидж ли бе да го опишеш. Joy

Може би проблемът е, че му викате Краставицата? Откъдето дойде този прякор? Joy Ако измислите някой по-благозвучен прякор постовете ще хващат повече декиш. Blush

Иначе от стрийминга също се печели. В Спотифай можеш да стриймваш една песен само 5 пъти след това се плаща. Общо взето след 6тия месец от ползването му почват да те зарибяват да си платиш Premium. Освен това, за да си изтеглиш албум на някой изпълнител плащаш. Монескин правят луди пари от стрийминг в момента. Като казвам, че на Адел не й купуват достатъчно албума, имам предвид в Спотифай.

# 2 796
Галя от Каризма, се е завърнала в България ли?

# 2 797
  • София
Токова ми е далеч от красива Галката, дори фризирана и филтрирана… а проговори ли още по зле става.

# 2 798
Кание бил много ядосан, че Ким позволила на Норт Уест да си сложи червило в някакво клипче за ТикТок. Не била поискала съгласието му.
Кание явно пак е в епизод... Особено след случката с настоятелния фен, лекичко паднал по гръб...
Не е лесно да си с човек с психологически проблеми, особено когато не си взема медикаментите. На Кимката няма да й е лесно, но до момента дивидентите от  брака с бившия са повече, та ще потърпи...

# 2 799
  • софия
В петък излиза двусериен документален филм "Джанет" с Джанет Джексън, в който тя разказва за болезнен аспект от взаимоотношенията ѝ с краставицата. Подигравал ѝ се е за теглото, наричал я е "свиня, к#*ва, мърла, крава", когато са били деца. Въпреки че се били смеели, казва, че това ѝ се е отразил трайно и дълбоко я е наранило.
https://www.tmz.com/2022/01/25/janet-jackson-michael-jackson-cal … ocial-tmzlikeshop

# 2 800
Е, те децата винаги се подиграват... Явно геният не е гений  от дете.

# 2 801
Детето гений е само едно - бест Батинков Joy

# 2 802
  • София
В съвременния музикален пазар вече изпълнителите не печелят толкова от продажба на албуми, а основно от концерти и стрийминг платформи. Дори и заклетите фенове на Адел  слушат албума масово чрез Спотифай например. Кой купува албуми в днешно време? Но много хора се абонираме за стрийминг платформи.

Вярно е принципно, но има едно единствено изключение от началото на века и това е Адел - тя единствена  продължава да продава физически носители в тиражи, характерни за последните 30-40 години на 20 век. Дали е достатъчно универсална, че да става за подарък за всеки втори човек, дали заради качества или по други причини, трудно ще се докаже. Не се наемам и аз да твърдя, но числата са факт.

# 2 803
Оооо, заболяха ме очите!!!
Скрит текст:

Интересно ми е, на живо наистина ли изглежда като кукла? Тя на колко години е , над 50 ли?

Сетих се днес за Баневата- Плевналийска, намериха ли ѝ скъпото возило?
Доколкото четох, вече са пуснали хванатите апаши.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 21:12 от bubanka

# 2 804
alethea,
ама коя е тази жена? Та чак над 50те?!

Общи условия

Активация на акаунт