Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 235
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Честита нова година!
Записвам се с нито една кутия от Кока Кола. От сричките ми се паднаха поне 10 КО и още толкова ДА. Голяма каръщина.

Мисля, че все още се намират кутии. Ако искате да пробвате, може да ми пишете. Ще ви изпратя няколко ЛЕ. При нас проблема беше с ДА.

Честита Нова година на всички! Здраве и късмет!

# 61
  • София
В Кауфланд все още има кутии. Днес пък в Хепи, на една маса сервитьорката им даде кутия при плащането, не знам защо.

# 62
Честита и късметлийска Нова година!
Миналата година мога да кажа, че беше добра от към награди,не от всички играни игри съм спечелила,но пък съм доволна...вчера,хванах последния момент,да пусна две участия за хладилник в Куинс,едно в София мел,едно в Престиж и едно в МуМото...и целнах последните чаши.Завърших годината с награда, ще чакам тегленията тази седмица с надежда.Успех на всички!

# 63
Подарен
Честита Нова година на всички. Подарявам ваучер на емаг валиден до утре.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 23:18 от tanqz

# 64
Честита Нова година на всички. Подарявам ваучер на емаг валиден до утре.
Ако е свободен ще го наместя веднага Grinning

# 65
# 66
  • Пловдив
Честита нова година на всички! Нека здравето и късмета бъдат постоянни ваши спътници! Обичайте се и се радвайте на живота!

# 67
Честита Нова година! Да е здрава, щастлива и късметлийска!

# 68
  • софия
Ч.Н.Г. И от мен! Дано новата година е здрава и късметлийска !

# 69
# 70

За много години на всички в групата! Да просъществуваме още много дълги години! За мен е удоволствие да съм тук! Бъдете живи и здрави а останалото ще се нареди!
Може да не пиша редовно но ви чета всеки ден! В края на годината и аз и ММ сме с Ковид и цялото семейство сме под карантина! Важното да я преборим тая гад!
Пожелавам на всички да получат желаните подаръци от игрите! Много късмет и щастие!

# 71
За много години! Благодаря за новата тема. В първите дни на годината оправяме пожелания. В следващите започват споделянията за спечелени награди. Тази година ще е по-добра, сигурна съм.

# 72
Честита Нова година! Здраве и щастие на всички!
Играя в момента само в Хайнекен, чакам тегленето им на 5 януари.
Успехи в игрите и през новата година!

# 73
  • София
Какви са активните игри в момента за Януари? Освен Милка.

Не говорим за приключващи.

# 74
  • София
Честита Нова Година и от мен! Желая на всички здраве и късмет и повече игри с интересни награди. Чакам само един ваучер от Фантастико и мисля да се включа в Милка.

Общи условия

Активация на акаунт