ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Denmark
При мен също няма промяна. Започнах да ходя на фитнес най-после, но засега само кардио правя, защото нямам другарче, което да ми помогне в залата с тежести, а аз не ги разбирам. По-натам ще мисля нещо по въпроса.
Храненето до вечеря е чудесно и после се подхлъзвам все с нещо, макар и малко. Следя калории колкото мога, но определено трябва по-стриктно, за да има резултати.

# 271
  • France
И аз се храня добре през деня. После приспивам хлапетата и си отпускам душата - вино, мезета... и после пъшкам сутрин на кантара.

# 272
Все едно аз съм го писала. Цял ден по правилата, диета фитнес ,ходене . Но вечер не мога да заспя без сладко и резултат нулев . Дайте идея какво да правим след вечеря, така че да си подтиснем апетита.

# 273
По- назад предложих няколко нискокалорични ястия. Но в този случай освен да си набележете някои подходящи десерти/снаксове, трябва да си измислите и занимания, които да ви разсеят от тези навици.
Много ми е хубаво да седна пред големия телевизор вечер и да си гледам филм/сериал, но знам че това е доста опасно за калориите, затова хващам телефона и лягам в спалнята и си гледам там. Обикновено просто заспивам бързо и това е.
Ако пък вино, мезета и подобни са ви приятно занимание с половинката просто трябва да си изберете нови занимания. Съжалявам, но няма как, това са висококалорични напитки и храни, от които е трудно да се удържиш да хапнеш малко. Обикновено изяждаш повече от колкото осъзнаваш. Пробвайте бордови игри, доста са занимателни и разсейващи, и също толкова приятни и забавни.
Любимото ми е вечер да си правя маникюра с гел лак, отнема много време и не мога нищо да ям или пия докато се занимавам.

# 274
Моят кантар тръгна надолу... в момента съм 58, но преди бях 52. Вечер ако хапна повече и задържам. Старая се да не ям тогава много. Не ям пържено и хляб и сладко.. спрях и пилешкото заради хормоните. Сега тепърва ще тествам отпнего ли задържам.
Раждала съм и имам хипофункциа та битката е голяма. https://imgur.com/a/pJefMYl

# 275
Аз ще се отчитам в понеделник.
Всички май борим една и съща мечка, вечерните снакове.

# 276
Аз рядко имам този проблем, просто съм брутално преуморена и нищо не ми се яде. Може би в това е разковничето- да сте изморени. Физическата умора ми помага не само за теглото, но и за стреса. Лошото е че е малко пристрастяващо и понякога прекалявам.
Цял живот съм с ужасен режим- лягам късно и ставам рано. Пробвах да си лягам рано, съответно се събуждам в 1 през нощта абсолютно бодра и готова за деня. Само умората контролира това чудо.

# 277
Вечерния глад го преборих преди много години с глад. Опитах с плод, седмици наред не свалях. Спрях всичко и за да убия глада, си лягах поне да спя, рано.
Отдавна не изпитвам глад вечер, дори вечерята ми да е била много лека. Свиква се, изчакайте 20 мин, после нови 20...ще мине.
Или при непоносим глад, поне 2-3 лъж.извара или парче сирене.

# 278
Избягвам плодове и млечни вечер. Също спират отслабването. Като отладнея за нещо вкусно хрупам натурален снакс с кокос и нахут, оризова паста в един пакет има 150 калории едва изяждам половината и после вече не ми се яде.

# 279
  • France
При мен вечерното хрупане не е от глад. По-скоро се възнаграждавам за края на още един ден майчинство. И понеже съм емоционално и физически изтощена ще ми е трудно да го заместя с нещо друго.

# 280
То няма проблем когато е с по-полезна храна. Например има един кокосов чипс. Печен кокос със сол.

Аз ето това хрупам също:
Био нахутени но с кокосово масло

# 281
Минавам и аз набързо, минус 3кг общо. Дано така да продължават🙂

# 282
От къде се снабдявате с тези нискокалорични снакове?

# 283
Нахута не е с никак ниски калории...да не говорим.че е чист въглехидрат.

# 284
Ха и тази сутрин съм минус 1кг. Тръгна работата надолу, макар че снощи вечерях пилешки хапки и бира 🤣 голяма диета спазвам просто...🤣🤣😳

Общи условия

Активация на акаунт