ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
От къде се снабдявате с тези нискокалорични снакове?
Аз не съм по този вид снакове, определено съм по сладоледа и пуканките, но все пак ако ти е полезно, това са 3-те неща без коите не оставам в нас:
Бюджетния сладолед сандвич от уолмарт, на техния бранд под 2 долара (12 броя в кутия)- 1 сандвич е 110 калории
По- скъпия вариант е на Yasso сладолед на клечка с гръцки йогурт (малко под 5 долара), 4 броя в кутия- 1 сладолед е 100 калории. Има много вкусове.
И любимите ми пуканки на Орвил мини смарт поп (зелената кутия с вкус на масло) са само 100 калории за 1 пакет.

Разбира се има и хало топ кутиите, които са средно по 300 калории на кутия, но първо ми идват скъпи и второ няма вариант да не изям цялата кутия, а от другите хапвам по 1-2 и не ми се яде повече.

# 286
И аз днес вечерях пуканки , но малко около 20-30 гр да съм изяла с една хапка сирене. Но пък сън горда от фитнеса днес. Май започвам да влизам във форма с издържливостта. Ако продължавам така, няма начин да не мръдна и с кг

# 287
завистливо питам - има ли пуканки в БГ 100 кал/опаковка
не ми липсва шоколад в диетата, липсват ми пуканките 😥😥😥

# 288
От къде се снабдявате с тези нискокалорични снакове?
Аз не съм по този вид снакове, определено съм по сладоледа и пуканките, но все пак ако ти е полезно, това са 3-те неща без коите не оставам в нас:
Бюджетния сладолед сандвич от уолмарт, на техния бранд под 2 долара (12 броя в кутия)- 1 сандвич е 110 калории
По- скъпия вариант е на Yasso сладолед на клечка с гръцки йогурт (малко под 5 долара), 4 броя в кутия- 1 сладолед е 100 калории. Има много вкусове.
И любимите ми пуканки на Орвил мини смарт поп (зелената кутия с вкус на масло) са само 100 калории за 1 пакет.

Разбира се има и хало топ кутиите, които са средно по 300 калории на кутия, но първо ми идват скъпи и второ няма вариант да не изям цялата кутия, а от другите хапвам по 1-2 и не ми се яде повече.
Мерси много,
сладолед не обичам, никакъв, но снакс тип пуканки, или нещо така соленичко бих хрупнала с огромен кеф.
Кои са тези пуканки, ще ги гугълна.
Тук има много снакове, които ги водят дает, ама като прочета гърба със съдържание за 29гр,ме заболява сърце.
И тези пакети със надпис кето са трик нали?

# 289
Добра утро и от мен....

Видях си графиката...от 6ти януари досега съм качила 1.8кг. Но то ги качих още на средата на януари и няма мърдане   

Сега си мисля друго...някъде бях чела за палет на организма. И че се стреми да завърди последното тегло на което е бил най дълго време. 
Нямам идея дали има нещо вярно в това...ама се чудя вече как да си обясня това проклето качване, вместо сваляне.

# 290
Essentiall, има нещо вярно в това.
И при мене през годините, като достигах 49-50 - волно или неволно - след време се връщах на моите си 52, които поддържам без усилия. И вярно, че на тях се чувствам най-добре, и се харесвам.
Ако не те бодат чак толкова двата кг, защо не ги оставиш. Или да пробваш друг начин на хранене и да ги свалиш, но много усилия и време ще са нужни да ги поддържаш. Тоест тялото да се предаде и да приеме новото тегло.

# 291
Pepa, то аз имам да свалям още 10кг...просто на тези килограми които съм сега...бях последно.
Другите,  които са ми целта, на тях не съм била от...8-9години.

Днес имам малка радост...при положение че вчера ядох само въглехидрати...баничка мазна на закуска...после в 16ч една чеснова багета...и накрая кокос на кубчета...кантара показа 800гр надолу.
Днес си продължавам режимно.

# 292
Исках да ти кажа и това, но не посмях. Ако се отпусне малко режима, пунктуално, с нещо въглехидратно и почти грешно, има минус. Поне при мен е така. Само да не става редовен навик.

# 293
завистливо питам - има ли пуканки в БГ 100 кал/опаковка
не ми липсва шоколад в диетата, липсват ми пуканките 😥😥😥

Няма. Обикаляла съм доста, нищо с намалени калории не видях. Като бях в Бг си ги пуках сама, пръсках ги след това със спрей за готвене да може да се залепи солта за тях.

Мерси много,
сладолед не обичам, никакъв, но снакс тип пуканки, или нещо така соленичко бих хрупнала с огромен кеф.
Кои са тези пуканки, ще ги гугълна.
Тук има много снакове, които ги водят дает, ама като прочета гърба със съдържание за 29гр,ме заболява сърце.
И тези пакети със надпис кето са трик нали?
Виж ги в гугъл, червените кутии са висококалоричните, зелените са нискокалоричните. Има два вкуса от зелените- с масло и другия беше кетъл нещо си. Не взимай вторите, ужасни са, имат вкус на пуканки със стевия, но тези с маслото са супер. Аз купувам мини пакетите, те са по 100 калории, има и големи по 200 калории.
"Кето" етикетите са много модерни тук и ги лепят на всичко. Просто са с по- малко въглехидрати, но са бъкани с калории.

# 294
Не знам за вас, но аз днес съм така  Simple Smile

# 295
При мен днес трагично. Очаквах минус,а няма.
Подута съм, ПМС.
Гадно.

# 296
Здравейте! Някой тук отслабва ли с ядене веднъж на ден, вечер? Т. нар. "воинска диета" ?

# 297
Имаше хора на ОМАД преди време, но май никой не е споделял напоследък.
ММ също отслабва така последните месеци, като храненето му напоследък варира между НВ-ВМХ и палео. Бавно му се случват нещата, но остана сравнително малко за сваляне и не е като да няма какво да оптимизира, ако реши.
Бях слушала някъде за особеностите на интервалното гладуване при жените и по груби спомени дълги интервали като този не бяха препоръчителни или поне не в дългосрочен план.

# 298
  • София
Здравейте дами.
Идвам пак на отчет. Януари месец работих по един проект и понеже работата беше много, нямах време да ям. По цял ден се тъпках с боклуци - бейк роус, солети и каквото намеря във вендинг машините. Към това добавям и тежко ПМС, и резултата е на лице - + 3 кг, т.е. общо 57.3. Направо щях да припадна. Оставям настрана факта, че нямам какво да облека, но и кръвното ми скочи до небесата /последния път беше 160/100/
Сега съм решила да пробвам да не вечерям. Сутрин ставам рано, за да закарам децата на училище, после пия едно кафе, след което закусвам към 10.30 - 11.00 ч. /овесени ядки със сушени червени боровинки, накиснати в прясно мляко с мед/ След това обядвам към 15.00 - 16.00 ч и това е. Три дни го правя и успях да видя 55,6 на кантара. Мислех, че ще ми е много трудно, обаче се оказа много лесно и приятно за спазване. В интерес на истината изобщо не съм изпитвала глад вечерта, а и ми е леко на стомаха, като си легна. Та ще продължа да видя до къде ще го докарам.

# 299
След толкова диети през годините, един ден се навих да не обядвам, солидарно с колежката ми, която всеки понеделник е само на вода с лимон. Вечерта естествено си вечерях , но то беше не голямо количество, салата с месо и ..на другия ден се чувствах като перце! И така вече втора седмица по цял ден съм на вода, вода с лимон, 30 гр орехи, 1 ябълка, 1 кафе с малко мед...Вечер вкъщи - нещо малко там каквото има сготвено и салата със зехтин, маслини... Към 1500 калории сигурно докарвам, защото и вино си позволявам...Как ви звучи това "меню"? Не мисля, че може да се нарече "глад" и евентуално да си докарам някакви проблеми, въпреки че е много по-малко отколкото ядях преди Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт