ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 386
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • France
Ако имаш диастаза, коремните преси въобще не са препоръчителни.

# 556
BringPeachess, видях снимката, много си си добре
планкове и лицеви опори стягат корем

# 557
Мисля, че нямам диастаза, но е възможно да не подозирам. Проблемът е не в мускулите, а просто имам така една пелена мазнина над пъпа и тя стърчи леко. Натрупах я през пандемията. Сега ще свалям. Не се храних правилно и доста шоколад изядох, както и каква ли не друга храна без задръжки. Две седмици здравословно хранене и започвам да връщам на 56кг, но тогава адски ми се дояжда шоколад и хляб и т.н. Определено след раждането коремя не ми е плосък като преди и само с доста гладуване успявам да го докарам почти като преди.

В профил личи мазнината по корема.
https://imgur.com/a/uM5Kjfk

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 09:48 от BringPeachess

# 558
Откъм диета вчера и днес съм превишила калориите аз. Сега децата са с грип от вече седмица и май си компенсирам неспането с ядене.
Поне намерих време за лека тренировка. И със затоплянето малко поувеличих ходенето пеша.

# 559
Компенсирай малко с калориите през другите дни, аз така правя когато прекаля някой ден. Примерно съм изяла 600 калории повече, следващите три дни намалям с по 200 допълнително.
Иначе и аз съм в подобна ситуация, малкия нещо е болен и аз будувам все да го наблюдавам да не вдигне Т. На другия ден до обед съм омела 1000 калории.
Започнах да пия креатин и с него отиват 4 литра вода защото съм все жадна, та поне водата помага Simple Smile

# 560
ден 1 от новия месец - прекрасно време за нови планове Laughing

започвам сутрин да правя 5 рунда Сурия намаскар, 30 лицеви опори и 5 мин план
като посвикана ще увелича рундовете

диета - яйца, пиле, риба и зелена салата

не знам къде е Дез, ама и аз казах 'Хау!' Mr. Green

# 561
  • Denmark
Добро утро Blush Дано ни е на късмет този хубав месец и да стане по-топло вече. Flowers Hibiscus
При нас е много студено още и ми е трудно да съм в дефицит, признавам си, но днес е нов ден, нов месец, да видим. Sweat Smile

# 562
Днес заради повече задачи от новия месец, успях до 14ч да не ям. И така направо обядвах. Сега имам повече свободни калории за приемане вечер, когато най-много ми се яде. Мисля да пробвам известно време така, пък да видим.

# 563

не знам къде е Дез, ама и аз казах 'Хау!' Mr. Green

Привет! Smiley
Отмазнявам се от зимното угаждане в Спортния и Трансформиращите дневници.

Успех!

# 564
Здравейте! Нормално ли е хускът да хруска? Правих нещо като опалянки с обезмаслена извара и реших да сложа вътре малко хуск. Обаче като се ядат, все едно пясък скърца между зъбите и е много неприятно. Чудя се дали не е замърсен с нещо?
       И за да съм по темата на дневника- на Дюкан съм от 6 седмици и съм надолу с 6.5 кг. Искам да махна още поне 10кг., най- добре 12.

# 565
Добро утро момичета,

Идвам за вдъхновение и мотивация Simple Smile
Тук винаги ги намирам.

Виждам прекрасни пролетни резултати!

При мен случая е че пих някакви противозачатъчни неправилно, сега ми ги смениха..  резултата е 3кг нагоре. Да, зная че не е страшно, но толкова ми етрудно да ги спра да станат повече, камо ли да ги свалям.

Преди време свалих 8кг, но поддръжката се оказа доста трудна задача.
От днес започвам някакъв режим. Ще гледам да го задържа на 1300кк. Да видим...

# 566
  • Наблизо
Аз съм с Ковид.Излишно е да казвам,че с храната съм ужас.

# 567
Започвам крачки всеки ден. Минимум 10 хиляди. Слънцето, разходките и музика в слушалките ме зарежда изключително много. Вчера ги направих 20хил. на два курса сутрин и следобед. Ще включвам фитнес два пъти в седмицата. На стадиона на тревата си опъвам йога стелка и си правя някакви упражнения 😁 С калорийте ще внимавам този път, че да не направя пак беля с хормоните. Хапвам около 1600-1700. В момента съм 59кг. на ръст 165см. Целта ми е 54кг. Успех на всички и ви предизвиквам на 10хил. крачки дневно 😈😘😘

# 568
  • France
Тази седмица ми е голям провал. От към ядене и от към спорт. Tired Face после ще рева над кантара.

# 569
  • Наблизо
Фило,и аз така.Тоя Ковид ми изяде главата.Повръща ми се от зеленчуци от два дена.Прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт