ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 52 856
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Тези заместители винаги са ми изглеждали като безумно скъпи протеинови шейкове.

# 691
  • тук и там
А, при мен по-скоро може да ги оправи., хормоните имам предвид. 😃

# 692
Кайсийче, глада се възпитава. Ще свикнеш, само в началото е гадно защото организма си е свикнал и си търси комфорта от количествата и въглехидрата.

И аз съм в редиците, вчера само прегреших с една чаша бяло вино от сладките.не знам колко калории ама беше хубаво и си заслужаваше...

# 693
ако си слушам организма (лакомията) ще ударя 75 кила за две седмици Simple Smile
стомахът като е разширен си иска напълване, с малко глад и инат свиква за няколко дни
няма пълно щастие, няма и отслабване без ограничения, одобрявам заместващите хранене протеини

# 694
И аз съм голям чревоугодних. Приела съм стратегията да си правя чиния с различни неща и да си ги подреждам, да създава впечатление за изобилие 😆 Защото не мога да не опитам аз.

Удобно ли е в тази тема да се оплача, че в това време от месеца ми се яде всичко? Иначе се опитвам все пак да се храня здравословно, но за разлика от по принцип броя калории, защото съм си наумила, че искам пак да изглеждам като преди няколко години (когато броях калории, спортувах много активно, и бях по-млада 😆). Разликата в килограмите не е голяма, но примерно по бански е изключително видима и не изглеждам особено във форма. Поне целулита горе долу разкарах, показва се само ако се стисна хубаво да излезе 😂

Иска ми се да си направя топъл шоколад с marshmallows, или да си хапна малко (високопротеинов) сладолед 😆 но и без тях съм предобрила с 200 калории днес.

# 695
то това е темата за оплакване Laughing
тия дето отслабнаха избЕгаха Simple Smile

# 696
Пък други сме тука с години, слабеейки....Joy

# 697
  • Велико Търново
Пък други сме тука с години, слабеейки....Joy

Аз ще мълча!

Добро утро, момичета!
Аз често съм казвала, че имах много добри резултати с режима на доктор Папе, вчера карах по него, като не ядох, обаче въглехидратна закуска, а беше омлет с  домашен суджук, на обяд след 5 часа същото и вечерях в 18, отново след 5 часа с 250 извара Пилос+1 доза протеин+25 грама кокосови стърготини.
За днес още не съм мислила, празниците у нас започнаха-утре мъжа ми е именик, на 20 едното дете има рд, а на 29 другото.Дано не прехвърля 65 кг./психологическа граница/

Слънчев и усмихнат ден!

# 698
Ако се науча как да не качвам през зимата, цена няма да имам.

След успешен моно цикъл от 6 дни минавам в следваща фаза- броене на калории и макроси за 7 дни.
После пак моно, ще нагаждам според нуждите.

Днешното меню и план- на всяко хранене протеин и вгх.
закуска- омлет от 3 яйца (сънувах ги вече докато тичах Laughing), банан
обяд- задушено заешко с доматен сос и жасминов ориз
11км тичане, протеин на прах
вечеря- жасминов ориз с малко соев сос (от заешкото не остана Joy)
3 бъркани яйца с 2 ч.л. зехтин

Edit в края на деня:
П 98, В150, М 53.5
Калории 1478.

Страшно много храна е. Оризът засища много.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 21:41 от Dez

# 699
Усещам как и аз трябва да взема постоянен адрес тук.
Няма да се отчитам, няма да се оплаквам. Както казват на опашката преди джипито: "Аз само да попитам..." Joy
Някой пил ли е чая Стройна линия на Биосет? Да, да, знам, че не се отслабва с чайове. Четох из разни стари теми, че на много народ е помогнал с.. кхм... перисталтиката. Мен ме поотводни леко, но не виждам прогрес в другото. Някаква идея кога се пие и по колко на ден?
Искам да остана само на сланина дет се вика и да видя какво е дереджето, че напоследък задържам от всичко по много. Лошата новина е, че не мога да си наложа моното. Добрата новина е, че докато се напъвах да почна яйчен фаст, поне се озаптих с глупостите и сега уж ям режимно и уж в дефицит.

Edit, че забравих: Дез, може ли рецепта за заешко?

# 700

Edit, че забравих: Дез, може ли рецепта за заешко?

Разбира се. Само че предупреждавам, че е семпла, защото моите дечурлига са много специални откъм подправки.

2 глави лук задушени в зехтин и уок-подобен съд, прибавяш заешкото, по 1 с.л. червен пипер (1 л. сладък, и 1 л. за гулаш), 1 консерва домати, доливаш водица на око, сол, и задушаваш за 60-70мин.
Много ми я похвалиха децата, най-хубавото заешко било. (какво се пъне човек с вино, или сметана, или на гъби...Smile)

# 701
Моя успех от понеделник се е стопил. Бях 2 кг минус, днес ги гледам върнали се гадините. Май нещо солено съм яла снощи. Домат с моцарела беше различното...
Вече и млечните са ми враг.

# 702
ПОМОЩ!!! До сега мислех че ще се оправя сама като прочетох че тук има жени които искат от 53 кг да станат 50 кг се отчаях още повече. Обръщам се към наистина дебелите моля споделете опита си. Аз съм на 45 г. 173 см и след второто раждане съм 100 кг. До 40 тата си година бях 63 кг и всичко беше прекрасно. Сега вече нищо не ми става, тежко ми е чисто физически килограмите ми тежат. Купих си инхуа чай и таблетки преди време, скоро видях че от стоене срока им е изтекъл. Сега си купих зелен чай сание, пак не го пия. Храня се предимно с шоколадови бонбони, торти. Месо , хляб и салати не обичам, респективно не ям. Като се замисля ям само сладко. Много четох за хранителни режими, имам и доста книги за отслабване. Непостоянна съм не мога да спазвам режими. Не спортувам, ходя пеша. Не си представям 100 кила на фитнес. Днес реших да си купя хитозан плюс с хром. Какво ще стане ще видим…. Жалка гледка съм.

# 703
Първият ми съвет е да спреш да се самобичуваш. Разбирам, че се чувстваш страшно дискомфортно, но си навреждаш на психиката, когато дори си избираш юзърнейм Дебела.

Ако предимно живееш на шоколад освен килограмите можеш да си навлечеш и сериозни проблеми поради всевъзможни дефицити на вещества. Трябва да си промениш начинът на хранене, сериозно го казвам - освен това за да ядеш малко калории не е нужно да гладуваш. Но с торти не става. Не искаш да ядеш салати, не спортуваш, не спазваш режими, непостоянна си. Надяваш се да стане с магически хапчета и чайове - не става, ако беше толкова лесно тая тема нямаше да я има. Но и тях дори казваш, че не пиеш.

Кажи ако желаеш какво обичаш да хапваш освен шоколад, дали имаш някакви алергии поради които определени неща не можеш да ядеш (млечни, яйца, ядки…) и евентуално можем да се опитаме да препоръчаме нещо. Но без постоянство няма да стане. Отслабнали те от 100 кг на 60 кг до една са проявили завидна дисциплина и желязна воля.

Някои момичета са поствали и менюта с калории, може да вземеш идеи от тях.

# 704
ПОМОЩ!!! До сега мислех че ще се оправя сама като прочетох че тук има жени които искат от 53 кг да станат 50 кг се отчаях още повече. Обръщам се към наистина дебелите моля споделете опита си. Аз съм на 45 г. 173 см и след второто раждане съм 100 кг. До 40 тата си година бях 63 кг и всичко беше прекрасно. Сега вече нищо не ми става, тежко ми е чисто физически килограмите ми тежат. Купих си инхуа чай и таблетки преди време, скоро видях че от стоене срока им е изтекъл. Сега си купих зелен чай сание, пак не го пия. Храня се предимно с шоколадови бонбони, торти. Месо , хляб и салати не обичам, респективно не ям. Като се замисля ям само сладко. Много четох за хранителни режими, имам и доста книги за отслабване. Непостоянна съм не мога да спазвам режими. Не спортувам, ходя пеша. Не си представям 100 кила на фитнес. Днес реших да си купя хитозан плюс с хром. Какво ще стане ще видим…. Жалка гледка съм.
При теб е супер очевидно къде е ключа за палатката. Храненето ти е грешно. Чайчета, хапчета са загуба на пари.
Преосъзнай си навиците. Открий кои зеленчуци обичаш, поне малко. Кой плод. Набавяй си протеин. Яж млечни за калция...разкарваш шоколадовите боклуци и сладкиши,заместваш с истинска храна и залагам че 10 кг ще литнат сами. След това ще трябва малко дисциплина и режим.

Общи условия

Активация на акаунт