Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 378
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 1 005
  • някъде ... тук ...
Ети, време да започнеш да надписваш Simple Smile

Аз нещо нямам желание за ски тази зима. Мога горе-долу, ама и се учих на дърти години. Виж, моите са друга бира. Не пропускат възможност да покарат. Големият ходи основно на нощно или събота/неделя с приятели, а дребният все е в някакви уговорки с някой баща, който да кара с банда хлапета. Сряда е ред на Златото.

# 1 006
Ели, и аз се учих на стари години, в началото на 20-те Grinning Първото ми нощно беше на Боровец, часове, след като разтегнах сухожилие на единия крак. Ако ми се случи сега, малко е съмнително дали ще го направя, но пък ще мрънкам, мрънкам... Grinning

# 1 007
  • някъде ... тук ...
Еее, в началото на 20те. Аз бях по-близо до 40. Страхлива съм си Simple Smile

# 1 008
На ски се закачвам само след заплаха 😁

А, здравейте, оздравях. Е, подсмърчам отвреме на време и носът ми на нищо не мяза, ама броя го минало. Даже половинка работен ден направих, след като закарах голямата на Плевен. Ама не влязох даже да видя майка за всеки случай.

Лин, питала ли съм те какво работиш, много км май навърташ. И аз обичам да шофирам, понякога ми писва, но мноооого рядко 🙂

На палатка не стъпвам. Само, ако ми е разпънете у фойаето на хотела 😆

Я кажете някой ефикасен бабин илач за жестока кашлица. Колежката беше болна ноември, сега пак. Уж нищо и няма, но кашлицата все не си отива напълно.
Всичко, което използвам аз е с мед, а тя е алергична.

# 1 009
Руми, чай от мащерка, черна ряпа със захар. Друго не се сещам.

# 1 010
Аз черната ряпа се сетих, но ще има ли ефект ако е със захар 🙄

# 1 011
Аз на детето само със захар съм правила.

# 1 012
Да, може да се замени със захар или пудра захар. Друг подобен лек е захар/пудразаха + стар лук. Ред захар, ред кръгчета лук (или нарязан както искате) и т.н в буркан с капачка. Пие се сокчето, което се отделя.

# 1 013
Мерси, веднага й писах за ряпата.
Дано да помогне.

# 1 014
Руми, принципно мед с исиот (сушен джинджифил), но след като е алергична към мед, има един сироп с бръшлян. Върши чудеса. В скъпите аптеки цената му е към 10 лв.
На ски не съм се качвала откак се е родил Калин. Въпреки, че бременна карах. Много съм тежка и ще си повредя някое коляно, а са ми ценни. Иначе Калин кара и вече ни е трудно да му търсим с кого. Склонна съм да го пускам сам, но да има някой с него. В момента е на лагер, но за него не е никакъв кеф, защото нивото му е доста високо.

# 1 015
Руми, аз въртя тези километри предимно по лични дела и по-малко по служебни. Simple Smile Работата ми е свързана с транспорт.

# 1 016
  • На брега на реката
Руми, за кашлица е много хубаво да се направи отвара от дюля и се пие вместо вода.

# 1 017
Руми, аз въртя тези километри предимно по лични дела и по-малко по служебни. Simple Smile Работата ми е свързана с транспорт.
Професия пътешественик. Искам и аз... само се чудя дали да не вкл и опитване на храна Hamburger

# 1 018
Добро утро!

Руми,   за кашлица аз правя лапа със синап и брашно. Виждам ефект.

Не обичам да шофирам, правя го, защото се налага и то само на къси разстояния и познати маршрути.  Обаче пък съм чудесен куфар 😁
И ските не ме влекат. На сняг мога да се прежаля евентуално на шейна и то ако после ме чака бумтяща камина и топъл басейн,  примерно 😄

Хубав да ни е февруари , здрав, къс и топъл 😁

# 1 019
  • На брега на реката
Добро утро!

Обичам да шофирам, но все по-рядко го правя на дълъг път. Май започна да ми харесва, да съм куфар!

Пожелавам, хубав, спокоен и топъл да е, малък Сечко!

Общи условия

Активация на акаунт