С какво ви дразнят свекървите? – 134

• 37 238
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Аааааа, вярно, бе, прочетох, в почерненото в прав текст пише: "той защити предложението и да ме зареже и да си търси друга". Sunglasses

# 676
Разбрах и постигнах го. Трудно беше, болезнено беше, но го направих. Браво на мен! 😂😂😂

# 677
  • София
Аааааа, вярно, бе, прочетох, в почерненото в прав текст пише: "той се съгласи да ме зареже и да си търси друга". Sunglasses
Щом е тръгнал да я защитава, след подобна изява значи е съгласен с нея! Но пък момата е била упорита и все пак е влязла в ролята на инкубатор и драмата е приключила.

# 678
Значи той може да иска да зарязва жена си по команда на мама и да позволява вмешателство, а жена му следва да се натиска да му ражда?!
А мъжът на Kashapuk искал ли е да я зарязва? Аз почетох, че тя си е тръгвала, не той да я е гонил или напускал.
Ти още малко наистина ще успееш да изкараш черното бяло.

Kashapuk, Донякъде се възхищавам на хора, които подлагат и другата си буза като им ударят един шамар, но изобщо не е житейски практично.
Както свекървата ти е казала, че си "ялова", така и Афродита сега ти казва, че зачеването и раждането на детето ти е не акт на любов, а животински инстинкт.
И че само отношенията, за които не четем тук са нормални и от тях се раждат деца, а от другите интересно какво се ражда?
Някой ти наднича под юргана и ти охарактеризира детето по определен начин, а ти му се обясняваш и го молиш да те разбере.
С такъв тип хора не можеш да се разбереш. Дали ще дойде в дома ти да те обиди, или ще влезе в темата ти във форума е все тая.
Поне ги игнорирай, ако не можеш друго, но най-лошият отговор е да говориш човешки с тях и да чакаш същото отсреща.

# 679
Момата се разкрещя като имбецил за първи път в живота си - сериозно, крещях… Беше ми дошло до гуша от ужасните думи. Преборих се - нямам необходимост да обвинявам никого. Имам си прекрасно семейство и си го пазя вече на всяка цена. Пак казвам и повтарям - трябва човек да знае какво има, какво иска и как да направи така, че да го има. И да преодолее щенията на “близките” си.

# 680
  • София
Kashapuk, няколко пъти те попитах заедно ли живеете, че си си тръгвала заради нея, но ти "удобно" прескачаш този въпрос, което ме навява на мислълта, че си живуркате заедно, дали в деткста му стая или на друг етаж - няма голяма разлика, ама все пак дано сте на отделни етажи, та да не се чувате толкова и да имате отделна кухня, баня и WC. Е, какво очакваш от такъв, който не се пуска от полата на мама и я защитава, без значение каква глупост е сътворила и как се държи с теб? Но щом ти се радваш на това, аз се радвам за теб.

# 681
Аааааа, вярно, бе, прочетох, в почерненото в прав текст пише: "той се съгласи да ме зареже и да си търси друга". Sunglasses
Щом е тръгнал да я защитава, след подобна изява значи е съгласен с нея!
Не, не значи това. Той е защитавал майка си, а не малоумното ѝ предложение. Под "защитавал майка си" имам предвид, че вероятно се е опитвал за ѝ намери оправдание или да намери аргумент да не я отсвири тотално, защото родител се отсвирва трудно. Това е много крайно действие, което малко от пишещите тук са предприемали. Така че, хайде да вникваме в нюансите, а не да газим през черно-бели опозиции, ревейки "Венсеремос!"

# 682
  • София
Скрит текст:
Значи той може да иска да зарязва жена си по команда на мама и да позволява вмешателство, а жена му следва да се натиска да му ражда?!
А мъжът на Kashapuk искал ли е да я зарязва? Аз почетох, че тя си е тръгвала, не той да я е гонил или напускал.
Ти още малко наистина ще успееш да изкараш черното бяло.

Kashapuk, Донякъде се възхищавам на хора, които подлагат и другата си буза като им ударят един шамар, но изобщо не е житейски практично.
Както свекървата ти е казала, че си "ялова", така и Афродита сега ти казва, че зачеването и раждането на детето ти е не акт на любов, а животински инстинкт.
Скрит текст:
И че само отношенията, за които не четем тук са нормални и от тях се раждат деца, а от другите интересно какво се ражда?
Някой ти наднича под юргана и ти охарактеризира детето по определен начин, а ти му се обясняваш и го молиш да те разбере.
С такъв тип хора не можеш да се разбереш. Дали ще дойде в дома ти да те обиди, или ще влезе в темата ти във форума е все тая.
Поне ги игнорирай, ако не можеш друго, но най-лошият отговор е да говориш човешки с тях и да чакаш същото отсреща.
Според мен, си е нстинкт в този случай. А как би определила думите на свекърва й:
Чери, да си ги премерим? 😂😂😂 Моята непосредствено след аборта ми заяви, че е вече крайно и наложително да оставя сина й, щом няма, очевидно било заради преклонната ми възраст (34), да мога да забременея отново, а тя внуци иска. Наличие към онзи момент на 4-годишно…
Опосум обясни ми каква е разликата межу "ялова" и "никога няма да забременееш" (думите на свекървата)?
Уиш, след подобна изцепка, мъжа е можел да прекрати отношенията снаха свекърва, а той да се среща насаме с майка си, ако иска, но не го е направил. В последсвие явно е имало и други изцепки, за които той си е траел, а момата "3 пъти си отивала" (от къде не разбрах), но продължават да си кютат. Това говори много за него.

# 683
Говорили сме много по темата, знае, разбира, подкрепя ме, че дори изпаднах в крайност веднъж да поставя ултиматум 😂 Няма нужда от крайности… Растем заедно и се научихме да преживяваме нашите си неща така, че да не влияят на детето. Мисля, че това е важното постижение за мен.

Може ли да уточниш преди колко точно години са се случили нещата, които описа? Спомена, че сте заедно от 20 години, едва ли преди година-две са се развили тези събития...
Не питам от празно любопитство. Ако след сума ти години още преживяваш нещата, сякаш са се случили вчера, не си ги преживяла и не са се уталожили емоционално, значи имаш голям проблем със... себе си.
Потърси помощ, това не е здравословно. Не тровиш свекърва си, тровиш мъжа си и най-много себе си.
Какъв е смисълът да наказваш себе си за чужди грешки?

# 684
Ох, аман! Заедно сме, имаме три WC—та, имаме и мама, която той обича, но не се гордее с, ама имаме и дете, нали, въпреки, че носи гени и т.н. на баба си 😂😂😂 Няма как, нали. Идеята е как да съумеем да се справим с нещастието на родителите си така, че да не го предадем на децата си, въпреки, че ни е трудно да се борим с тяхното. И, че следвайки тази извратена логика, има голяма вероятност да предадем нашето собствено нещастие и криворазбиране на нашите деца…

# 685
Ти вече си го предала. Дано детето ти е по-устойчиво и не е поело прекалено много.
И дано е момче.

# 686
Съгласна със Сийка, аз също носих години емоциите, след като писах тук отшумяха.
Но те се подклаждат да не може да ги забравиш ежедневно, като има контакт. А при мен контактът свърши и е възможно заради това нищо да не си спомням с емоция, когато стане дума - да, помня. Но не ме напряга с нищо, както преди.
Подклажда се  при нея явно. И идват фрапиращите спомени, заради дребните.
Дочетох ,заедно сте, обяснимо  е.

# 687
Как’ Сийка, благодаря! Опитах - не стана… Много анализи защо, как и кому-е-нужно, особено за близките хора, е това и го преминах… Лошо и болно е… Особено когато въпросната свекърва е болна и стара… И обсебена от сина си 😂😂😂  Насреща и винаги ще сме им подкрепа, въпреки и т.н., драмата ми реално е, че бях тъпа и й се връзвах на глупотевините.

# 688
  • Пловдив
Kashapuk - Вие заедно ли живеете със свекървата?

# 689
  • при късмета
Да ти кажа, ако по-рано беше направила някои анализи, нямаше 20 години да се тормозиш за едно и също. Има смисъл от анализите и то голям. С тях започва разрешаването на всеки проблем, до един.

Общи условия

Активация на акаунт