Отговори
# 165
Здравейте, моля за съдействие Blush
Имаше един руски канал, по който рускините превеждаха Съдбата онлайн, директно.
Сега не мога да го намеря. Моля за помощ, линк или име....може и на съобщения.

Не мога да се откажа от тази двойка.
Каквото и да правя, винаги се връщам към тях Revolving Hearts

Акън печели все повече фенове.
Снимките и името му се разпространяват лавинообразно.
Всяка седмица името му се превръща в тенденция в Туйтър.
Обсъжда се всяка негова стъпка.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 19:42 от DeniAra

# 166
Здравейте, моля за съдействие Blush
Имаше един руски канал, по който рускините превеждаха Съдбата онлайн, директно.
Сега не мога да го намеря. Моля за помощ, линк или име....може и на съобщения.

Не мога да се откажа от тази двойка.
Каквото и да правя, винаги се връщам към тях Revolving Hearts

Акън печели все повече фенове.
Снимките и името му се разпространяват лавинообразно.
Всяка седмица името му се превръща в тенденция в Туйтър.
Обсъжда се всяка негова стъпка.

https://turkru.tv/turkey-serials26

Дени , дано проработи.....И аз си се надявам  на този линк...
И аз си се треса на тази вълна. .
...Джамал, докъде ще я накъдри. ...

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 06:44 от Stella2021

# 167

Пети епизод на съдбата е изпълнен с различни емоции от всеки герой.
Определено си заслужаваще повече от 3 седмици чакане.

Малката започна да ме дразни повече от баща й.
А той доста умело се възползва от нея.
Все още не е ясно какво иска да постине Джемал.

# 168
Здравейте, групата Hug

Хайде да покрия последния пост. Blush
Не че някаква гениална мисъл, само някои акценти за Легендата. Smiley

Horse Racing Horse Racing

Гюнсели изобщо не е лош човек. Тя бе една от малкото, които се зарадваха, когато Аккъз каза, че иска да остане при принц Батуга.

Та се чудя- дали тя ще спаси Туткун? Може най-малкото да извика, да потърси помощ. Дали не е чула разговора на Туткун с Темур и е разбрала, че те двамата се обичат и че Туткун не приритва за нейния хубостник? Досега е показвала добро сърце. Да видим... Че  Туткун не умира се вижда в трейлър 1, така че някой я е спасил.

Реакцията в 3 нюанса на Батуга, когато видя Аккъз на входа на двореца, в началото на серията. SmileyТой и каза да замине и да го забрави, тя се върна същия ден, при това с Кюн ата. Smiley

И малко по-късно Grinning Така се омайват един друг, че горкият Яман не знае накъде да погледне. Joy

Хареса ми този колаж- я каква история има вече необичайната двойка между принца и неговата сила. Heart

Саундтракът. Hands Clap Heart Eyes

# 169

Лека Нощ!

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 12:14 от Stella2021

# 170
  • София
Момичета Hug,
тук съм и ви чета, но скоро не съм писала. Днес не успях да гледам епизода, но с нетърпение чакам превода и ще го гледам тогава. Може ли отново линк към последния преведен епизод, че нещо не го намирам? Искам да си припомня събитията от него, че не малко време мина. Simple Smile

След като наваксам с новия епизод, ще пиша с коментар. Благодаря ви за информацията и всичко! Heart

Лека вечер и хубав уикенд ви пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 171
БРО, заповядай!

https://tvseriali.bg/tvseries/kaderimin-oyunu

Момичета Hug,
тук съм и ви чета, но скоро не съм писала. Днес не успях да гледам епизода, но с нетърпение чакам превода и ще го гледам тогава. Може ли отново линк към последния преведен епизод, че нещо не го намирам? Искам да си припомня събитията от него, че не малко време мина. Simple Smile

След като наваксам с новия епизод, ще пиша с коментар. Благодаря ви за информацията и всичко! Heart

Лека вечер и хубав уикенд ви пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 172

Гледайте как пада сълзата на Джемал....

„Треперя, когато си в ръцете ми, аз все още съм развълнуван като луд…”

Пети епизод най-накрая завърши със стотици прекъсвания за реклами, но както и да е....
Беше интересен по своята сюжетна линия, но по същество не разкри много от фамилните загатки.
Нергиз избухна силно и не успя да се въздържи, изкрещя на Гюлсюн, че Махир не е никой за тях.
Това момиче е крайно объркано от всичко случващо се и за съжаление никой от възрасните не поема отговорност да постави нещата на правилната основа. Предполагам тези от вас, които гледат сериала си спомнят как Джемал целуна Асие и някой ги видя. Е, както предполагахме, Нергиз ги вижда, което не е чак толкова страшно. Лошото е, че детето в желанието си да има семейство и баща й да бъде с тях започна да изпада в кризи и да действа крайно грубо и невъздържано. В разговор между баща и дъщеря, Джемал отново се показа като крайно страхлив човек. Махир от своя страна все повече обгрижва Асие и децата, като вече всички виждат, че любовта му към нея е голяма. Той е предпазлив и невинно я ухажва, но Асие или не разбира, или се прави, че не разбира чувствата му. С две думи - запледена история.
На практика вече 5 епизода все още не разбираме какво се е случило и Джемал при какви обстоятелства е тръгнал с Хелен. Всичко показано до този момент е от страната на Асие. Малките сцени със спомени винаги са от нейна страна и трудно се разбира, какво точно се е случило между Джемал и Хелен и защо той напуска Асие.
Бедността е много видимо оправдание. Мисля, че Нергиз почти налучква причините, но не е само неумението на Джемал да казва "не" и да носи отговорност за семейството си. Защото ясно се вижда, че той се грижи за детето на Хелен и управлява бизнес, значи може да е отговорен. Нещо друго се е случило, за да се стигне до това крайно решение от негова страна и да напусне Асие. Възможно е дори да е бил принуден да го направи. Колкото до Хелен, все повече си мисля, че тази жена нещо не е наред с психиката. Ще чакаме с нетърпение 6 епизод. Фрагът беше много интересен и веднага щом го пуснат на видео, че го донеса тук. Подсказаха, че се прави ДНК тест на децата и Харун (бащата) обявява пред фамилията резултатите.

Фрагът за 6 епизод

Специално за феновете на ReyMir

Забелязвате ли разликата Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 00:09 от DeniAra

# 173
Слънчев и спокоен почивен ден! Здраве за всички🍀🌺

Аз си чакам превода!
Дени Благодаря за резюмето.

.....................

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:10 от Stella2021

# 174
Здравейте!
Спокоен уикенд!

- Какво стана, татко? Падна ли?
- Не съм паднал, дъще? Миран ме блъсна?

Един страхотен колаж на Легендата от рускините

Вчерашна забава

Излезе трейлъра на новия сериал на Айда Аксел - ''Баща''. Дени, в този сериал ще играе и Танер Румели/ Фатих от ''Сега и завинаги''. Айда е направо неузнаваема, ще бъде майката на главния герой.

Вчера Сердар Йозер имаше Рожден Ден.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:52 от cvetansk

# 175

Само като го видиш този Джемал колко е готин, как страда и сълзите падат като бисери и ти се иска да му простиш всички стари и нови грешки.

Като го видиш как разговаря с малките и го чуеш да казва "аферим" и ти се иска да го обичаш безкрайно.
Обаче, обаче като го видиш как заеква и се оправдава пред дъщеря си и ти се иска да му пляснеш два шамара, за да дойде на себе си и заеме мястото на истински баща, признае грешките си и понесе всички последствия от тях.

Картината която Хелен подари на Джемал по повод годишнина от тяхна среща.
Въпреки преживяното, Асие отново остана изненадана, защото шала около врата на Джемал е изплетен от нея.

Не знам дали ако бях гледала първо Джемал бих стигнала до Миран. Но като си спомня Миран и по-лесно преживявам Джемал Joy

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 17:47 от DeniAra

# 176
Horse Racing Horse Racing

Втори трейлър за 8 серия на Легендата Nature Fire

Леле, ониза змия Кърчичек чу Батуга как говори с Аккъз! Ама точно за нея си мислех, че ще разкрие тайната му! Smiling Imp

# 177
Превода на фрагмента

Да живее нашият хан Баламир! За благото на народа!
Тълсъм, аз загубих, щастлива ли си?
Мама...
Отровили са Туткун.
По твоя вина Мей Джин стана беда на главите ни.
Армията на Китай утре ще бъде на границата.
Кърчичек е тази, която наричат Лапа. А армия е събрал Баламир япгу.
Всички, които знаеха, че свикахме с хитрост Курултай, умряха
Мамо, виж... Това е Аккъз - половинката на моята съдба.
Той говори.

Където и да влязох всички са много развълнувани от новия фраг. Легендата продължава да се движи много динамично и интригуващо. Най- голямата борба тепърва предстои. Обратите и изненадите ще валят един след друг, и става все по- интересно...

Батуга явно умее и да се бие въпреки недъга си.

Темур носи отровената Туткун, явно ще я спасят.

Китайския тъст в двореца на Небесното ханство. Интересно дали и той ще претендира за трона от името на Темур и дъщеря си. Със сигурност не е дошъл за добро.

# 178
Благодаря, Цвети! Hug

Излязоха и субтитри- руски.

https://vk.com/video-46308288_456248136

Да, всички са развълнувани, много динамика ни очаква.
Тоя китаец ще трябва да е посланик. Grinning Въпросът е защо идва. Феновете си спомниха  4 серия, в която заедно с чая бащата на Мей Джин и изпрати вест, че подготвя изненада. Това тогава остана загадка. Вероятно сега обаче е  пратил армията, за да спаси трона на Алпагу, на него не му трябва Баламир да го заеме. Обаче дъщеря му има друг зор, та ще видим. Joy

Дааа, нашият Батуга яко се бие! Nature Fire Добре му се отразява общуването с екшън групата на Аккъз, Яман и Сирма. Hands Muscle

Каква трогателна сцена- сигурно е за първи път на гроба на майка си. Broken Heart И е заедно с Аккъз. "Това е Аккъз, мамо- половинката на съдбата ми".Heart

Като си спомня как в миналата серия Аккъз се оплакваше на гроба на Тълсъм, че синът и е голям инат.Grinning

# 179

Екипът преводачи от групата Любими сериали с превод R по най-бързия начин успяха да приведат и монтират български субтитри на пети епизод от  "Игра на съдбата ми".
Линкът е тук Heart Eyes Приятно гледане Heart

https://ok.ru/video/3153448733380

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 02:44 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт