Изневерява ли ми?

• 7 640
  • 229
  •   1
Отговори
# 90
Ами не, аз не мисля, че много истини се казват на майтап или на чашка. Не знам защо тя ти говори такива силно майтапчийски неща от рода на това, как може да се пробва с друг мъж.
Има в теб някаква неувереност. Сякаш си мислиш, че не си достатъчно добър за нея. Ще ми се да не си мислиш такива неща. Щом е с теб, значи си достатъчно добър. Иначе щеше да е с някой друг. Не си ли съгласен?

# 91
Откога ти е жена, деца имате ли?

И изобщо съпруга ли ти е? Или така си я наричаш...
От 5г. нямаме деца още
Аз пак ще попитам. Винаги ли така се е държала, както обясняваш? През всички 5 години брак и като гаджета и преди това, от както я познаваш?

# 92
Ти първият ли си й, та да иска да пробва и с друг? Или иска едновременно с теб и друг?

# 93
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Чудя се дали винаги се е държала така?

# 94
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.

# 95
Ти първият ли си й, та да иска да пробва и с друг? Или иска едновременно с теб и друг?
Говори за секс да пробва с друг а не да ме зарязва! Иначе е имала повече бройки от мен преди да се съберем, казвала ми е.

# 96
Само, моля те, не вдигай скандал за чорапогащника, защото е тъпо!

# 97
Говори за секс да пробва с друг а не да ме зарязва! Иначе е имала повече бройки от мен преди да се съберем, казвала ми е.

Устройва ли те да спи с друг докато е с теб?

# 98
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.
Не в началото се държеше много влюбено и много добре. А напоследък ме третира повече като приятел ми се струва, което е абсурдно за мен!

# 99

Едва ли ще има проблем, ако спи 😂😂😂

# 100
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него... Но някои просто си падат по лоши момчета.

# 101
Само, моля те, не вдигай скандал за чорапогащника, защото е тъпо!
Няма вече разбрах, че се късат много лесно и не е фактор това 😂😂😂

# 102
  • София
Може би е изстинала към теб, нракът не дава гаранции за вечност.
Не бий по тъча любовник, а седни говори човешки с нея кой какво иска и какво предлага.

# 103
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него...
Имам една комшийка, която отправя предложения на чужди мъже да посетят банята пред мъжът и и той се прави, че си рови в телефона и не чува. Всичките му "приятели" са я минали, а в един е и влюбена. Иначе са заедно от 20г. Идилия 😉

# 104

Казва, че се лигави само и било майтап но аз не вярвам.Иначе не ме е питала досега.

Общи условия

Активация на акаунт